Tantra zomerretreat ‘Totally falling in love with Life’

Deze zomerretreat is een unieke gelegenheid om (weer) verliefd te worden op het leven en te vieren wat er te vieren valt!

We doen o.a. aan dans, meditatie, ademwerk, lichaamswerk, rituelen, inquiry, sharing, cacaoceremonie en massage, maar ook zullen er een heerlijke Liquid Love (bij warm weer) en een liefdevolle shibari-sessie plaatsvinden. Om je daarnaast een stuk verdieping voor je spirituele proces mee te geven, werken we deze keer ook met het model van de ‘6 Rijken’. Dit is een eeuwenoud model dat oorspronkelijk uit het boeddhisme komt, maar ook gebruikt wordt in (hindoeïstische) shaiva tantra. Het laat je zien op welke manier(en) jij energie verliest aan drama en gedoe op de momenten dat je niet in je kern/centrum/ware zelf bent. Behalve dat je inzichten in je beperkende patronen krijgt, leer je tevens een aantal bijhorende meditaties om weer terug te gaan naar essence nature.

De 6 Realms (‘Rijken’) zijn:
* Demon realm (slachtofferdenken)
* Hungry gost realm (rupsje nooitgenoeg)
* Animal realm (laat me met rust)
* Titan realm (ik overleef via presteren)
* God realm (ik ben hier allemaal al aan voorbij)
* Human mind realm (ik overleef via analyses en uitdenken)

Doelgroep
De retreat is bedoeld voor mensen die minimaal level 1 van de Intensive Tantra Training van Bliss Your Body hebben gevolgd of elders minimaal een jaartraining in tantra hebben gedaan.

Groepsgrootte
Minimaal 14 en maximaal 18 deelnemers

Data en tijden
De retreat vindt plaats van 20 t/m 25 juli 2020. We start op maandag om 14.00 uur en we eindigen op zaterdag rond 16.00 uur.

Locatie
We zullen het terrein van Centrum Athanor in Lochem op creatieve wijze gebruiken. Je slaapt op een tweepersoonskamer met eigen sanitair.

Kosten
De kosten zijn 899 Euro met verblijf op een tweepersoonskamer. De prijs met een eenpersoonskamer is 979 Euro. De prijzen zijn inclusief 21% btw.

Facebook
Op Facebook is een (privé) evenement aangemaakt. Stuur me even een mailtje als je interesse hebt en hiervoor uitgenodigd wilt worden.

Aanmelden
Stuur een mail naar wendy@blissyourbody.nl met een toelichting op jouw tantra-ervaring, adresgegevens en geboortedatum. Als je nog geen langer traject bij Bliss hebt gedaan, hebben we eerst nog een Skype-gesprek, voordat je aanmelding definitief is.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.