Tantra Zomer Retreat ‘Surrender’ – 23 t/m 28 augustus 2021 (YOUNG)

In deze tantrische zomerretreat van Bliss Your Body kun je zes dagen lang in je lichaam zakken, genieten, meer bewustzijn ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken, jezelf bevrijden van oude patronen, chillen en relaxen en je op allerlei manieren verbinden met jezelf, met andere mensen, met de natuur en met de divine. Net als vorige jaren wordt ook dit weer een heerlijke vakantie met ontspanning én diepgang; een ervaring om jezelf deze zomer helemaal te gunnen!

Programma
We bieden een afwisselend programma aan met o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrameditatie, rituelen, inquiry, sharings, een hartopenende cacaoceremonie, ontspannen aanraking en een bijzonder Liquid Love-ritueel (iets met heel veel olie wink). Daarnaast is er er ruimte om regelmatig niets te doen, gebruik te maken van de sauna, (naakt) te zwemmen in de heerlijke zwemplas, een vuurtje te stoken, muziek te maken, te luieren, te kletsen, te knuffelen of op jezelf te zijn.

Bij dit alles zullen we op allerlei manieren het tantrische thema ‘overgave’ onderzoeken. Hoe is het voor jou bijvoorbeeld om je over te geven aan het programma van een retreat, aan een meditatie, aan een knuffel, maar ook breder, je overgeven aan het Goddelijke, aan het ‘niet-weten’ of aan de flow van het leven? Wat weerhoudt jou nog van overgave en in hoeverre is overgave iets wat je kunt ‘doen’?

We raden je aan om in deze week open te staan voor alles wat er in en met jou wil gebeuren. Misschien ga je alleen maar genieten, maar het kan ook dat er frustratie, verdriet, teleurstelling, rouw of andere emoties voorbijkomen. Weet dat alles welkom is en dat er altijd support aanwezig is.

Via deze korte video’s kun je een indruk krijgen van onze retreats.

Wanneer?
Maandag 23 augustus om 14.00 uur t/m zaterdag 28 augustus 16.00 uur.

Inspiratie
Inspiratie bij Bliss Your Body komt vanuit klassieke non-dual shaiva tantra, neo-tantra, Wheel of Consent, Osho, soefisme en diverse andere bronnen. We hebben onze eigen unieke down-to-earth stijl met een mooie combinatie van veiligheid én uitdaging.

Voor wie?
Voor deze retreat is het nodig dat je ervaring in tantra hebt. Doelgroep: YOUNG (25 t/m 45 jaar). Het is tevens belangrijk dat je fysieke en psychische gezondheid goed en stabiel is. Als er bijzonderheden zijn, meld die dan in je aanmeldingsmail. De meeste mensen komen zonder partner.
Hoewel we streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen zul je meditaties en oefeningen met beide genders doen.

Waar?
Op het prachtige Land van Yemaya in Bellingwolde, bij Groningen. Op deze groene locatie is er heel veel ruimte en daarbij een heerlijke zwemplas (toch wel heel fijn als het 25+ graden gaat zijn). Er kan van tevoren contact met andere deelnemers zijn, zodat je samen kunt reizen.

Begeleiding
Wendy Doeleman, samen met Bart Kosse. Wendy begeleidt sinds 2010 mensen in tantra. Bart assisteert sinds 2017 bij Bliss en begeleidt intussen ook zelf workshops.

Verblijf
Je kunt nu nog kiezen voor een eigen tent of een bed in een 3/4-mannen of -vrouwenkamer óf voor een plek op de ruime zolder die voor max. 2 personen is.

Prijzen:
Tent of plek op 3/4 persoonskamer: 859 Euro (nog plek op mannen- of vrouwenkamer)
grote slaapzolder als ruime 2 persoonskamer: 899 Euro pp (nog plek)
1 persoonskamer: 929 Euro (bezet)

Alle bedragen zijn inclusief btw en inclusief alle onderdelen en (vegetarische) maaltijden.

Groepsgrootte
We werken regelmatig buiten maar ook regelmatig in een grote yurt. Om deze reden zal de groep niet meer dan ongeveer 20 deelnemers hebben. Dit betekent dus dat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer kan zijn.

Corona
We gaan er van uit dat de situatie qua corona in augustus rustig is. Toch vragen we je mogelijk om, als je niet volledig gevaccineerd bent, vlak van tevoren een zelftest te doen.

Aanmelden
Stuur een mail met je naam, adres, geboortedatum, belangrijke zaken t.a.v. je gezondheid en je ervaring in tantra (als we elkaar nog niet kennen) naar wendy@blissyourbody.nl.  Vermeld ook wat voor slaapplek je wenst. Mogelijk neem ik na je aanmelding nog even contact met je op.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.