Tantra Summer Retreat ‘Totally in Love with Life’ – 15 t/m 19 augustus 2022

Een heerlijke midweek met dans, meditatie, verbinding, cacao-ceremonie, aanraking, relaxen en meer…

Welkom bij de jaarlijkse zomerretreat van Bliss Your Body.

Deze vijfdaagse is een verdiepende én relaxte tantra-vakantieweek waarin je je Liefde voor het Leven (met álles wat daar te ervaren is!) voluit kunt vieren.

Concreet houdt dat onder andere in: diep in je lichaam zakken, verbinden met het Hart, meer bewustzijn krijgen, nieuwe dingen uitproberen, af en toe misschien een pijnstukje in het licht zetten, chillen en relaxen en je op allerlei manieren verbinden met jezelf, met andere mensen, met de natuur en met de divine.

We doen dit alles op een heerlijke luxe plek in Nederland waar je je toch helemaal in het buitenland kunt wanen.

Programma
De retreat heeft een afwisselend programma met o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrameditatie, rituelen, inquiry, sharings, een hartopenende cacaoceremonie en ontspannen aanraking. Daarnaast is er er ruimte om te zwemmen in onze privé zwemplas, muziek te maken, te wandelen, te luieren, te kletsen, stil te zijn, te knuffelen of op jezelf te zijn.

Bij dit alles zullen we op allerlei manieren het thema ‘Liefde voor het Leven’ onderzoeken. Welke stukken van het leven kun jij al helemaal omarmen en van welke ervaringen in het leven blijf je toch liever weg? Wat is Liefde überhaupt? En wat kan de non-duale visie van tantra hierin voor je betekenen?

We raden je aan om in deze week open te staan voor alles wat er in en met jou wil gebeuren. Misschien ga je alleen maar genieten, maar het kan ook dat er frustratie, verdriet, rouw of andere emoties voorbij-komen. Weet dat alles welkom is en dat er altijd support aanwezig is.

Via deze korte video’s kun je een indruk krijgen van onze retreats.

Wanneer?
Maandag 15 augustus 2022 om 11.00 uur t/m vrijdag 19 augustus 15.00 uur.

Voor wie?
Voor deze retreat is het nodig dat je ervaring in tantra hebt en dat je houdt van een dynamische, jonge sfeer. Het is tevens belangrijk dat je fysieke en psychische gezondheid goed en stabiel is. Als er bijzonderheden zijn, meld die dan in je aanmeldingsmail. De meeste mensen komen zonder partner.
Hoewel we streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen zul je meditaties en oefeningen met beide genders doen.

Waar?
In de heerlijke, luxe villa La Tertulia met heel veel ruimte, in St. Agatha (bij Nijmegen), met eigen zwemwater.
Een vakantie in eigen land is een cadeau voor jezelf en voor moeder aarde! De locatie heeft prachtige ruimtes, heerlijk luxe kamers en badkamers en heel veel ruimte, groen en dieren. Je waant je even helemaal in Zuid-Europa terwijl je toch niet ver hoeft te reizen.

Verblijf
Je verblijft op een mooie meerpersoonskamer met toch de nodige privacy (zie foto’s onderaan). Ook kun je kiezen voor een (eigen) tent in de tuin.

Maaltijden
De overheerlijke vegetarische maaltijden worden verzorgd door onze kookgodin Martje Witzel.

Begeleiding
Wendy Doeleman & teamleden.

Inspiratie
Inspiratie bij Bliss Your Body komt vanuit klassieke non-dual shaiva tantra, neo-tantra, Wheel of Consent, Osho en diverse andere bronnen. We hebben onze eigen unieke down-to-earth stijl met een mooie combinatie van veiligheid én uitdaging.

Prijzen:
De kosten zijn 899 Euro. Dat bedrag is inclusief btw, alle onderdelen en alle (vegetarische) maaltijden.

Groepsgrootte
20 deelnemers

Aanmelden
De retreat zit vol maar je kunt op de wachtlijst komen. Stuur hiervoor een mail naar: wendy@blissyourbody.nl.

Meer informatie
Twijfel je of deze retreat bij jou past? Mail me dan even op wendy@blissyourbody.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.