Surrender – Tantra Zomer Retreat (23 t/m 28 augustus 2021)

In deze tantrische zomerretreat van Bliss Your Body kun je zes dagen lang in je lichaam zakken, genieten, meer bewustzijn ontwikkelen, nieuwe dingen ontdekken, jezelf bevrijden van oude patronen, chillen en relaxen en je op allerlei manieren verbinden met jezelf, met andere mensen, met de natuur en met de divine. Een heerlijke vakantie met ontspanning én diepgang; een ervaring om jezelf helemaal te gunnen!

Programma
We bieden een afwisselend programma rond het thema Surrender aan met o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrameditatie, rituelen, inquiry, sharings, een hartopenende cacaoceremonie en fijne aanraking, waaronder een bijzonder Liquid Love-ritueel (iets met heel veel olie wink). Daarnaast is er er ruimte om regelmatig niets te doen, gebruik te maken van de sauna, (naakt) te zwemmen in de heerlijke zwemplas, een fikkie te stoken, te luieren, te kletsen of op jezelf te zijn.

We raden je aan om in deze week open te staan voor alles wat zich in jou wil ontvouwen. Misschien ga je alleen maar genieten, maar het kan ook dat er frustratie, verdriet, teleurstelling, rouw of andere emoties voorbijkomen. Weet dat alles welkom is en dat er altijd support voor je aanwezig is.

Wanneer?
Maandag 23 augustus om 14.00 uur t/m zaterdag 28 augustus 16.00 uur.

Begeleiding Bliss Your Body
Wendy Doeleman, samen met Bart Kosse

Waar?
Land van Yemaya in Bellingwolde, bij Groningen. Er kan van tevoren contact met andere deelnemers zijn, zodat je samen kunt reizen.

Verblijf
Je verblijft in principe in een eigen tent. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor een bed in een 3/4-persoonskamer. Voor een enkeling is er een 1-persoonskamer en een grote 2-persoonskamer beschikbaar.

Kosten
In eigen tent: 769 Euro
3/4 persoonskamer: 829 Euro (9-10 plekken beschikbaar)
1 persoonskamer: 899 Euro (1 x beschikbaar)
2 persoonskamer: 869 Euro pp (1 x beschikbaar)
Alle bedragen zijn inclusief btw en inclusief alle onderdelen en (vegetarische) maaltijden.

Voor wie?
Voor deze retreat is het nodig dat je ervaring in tantra hebt. Leeftijdsindicatie: 25 t/m 45 jaar. Het is tevens belangrijk dat je fysieke en psychische gezondheid op dit moment goed en stabiel is. Als er bijzonderheden zijn, meld die dan in je aanmeldingsmail.

Corona
We gaan er van uit dat de situatie qua corona in augustus rustig is. Toch vragen we je mogelijk om, als je niet gevaccineerd bent, van tevoren een test te doen.

Opgave
Stuur een mail met je naam, adres, geboortedatum, belangrijke zaken t.a.v. je gezondheid en je ervaring in tantra (als we elkaar nog niet kennen) naar wendy@blissyourbody.nl.  Mogelijk neem ik na je aanmelding nog even contact met je op.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.