Avondcursus


In deze cursus van 8 zondagavonden maak je een diepgaande reis door de 7 chakra’s.

De eerste avond is een introductie op alle chakra’s. Vervolgens staat iedere volgende avond steeds een van de chakra’s centraal. We onderzoeken de thema’s van dat betreffende chakra (energiegebied) aan de hand van dans, lichaamswerk, meditaties en contactoefeningen. Zo maak je een bijzondere en helende reis en kan je (kundalini) levensenergie steeds makkelijker door heel je lijf gaan stromen. Dat kan vervolgens op allerlei gebieden in je leven een positieve invloed hebben.

Voor tussendoor krijg je praktische suggesties en oefeningen mee om je tantric practice at home (meer) vorm te geven. Ook nodigen we je uit om in die tijd andere deelnemers te ontmoeten.

Voor nieuwkomers in tantra is deze cursus een prachtige manier om een basis voor een tantrische levenswijze te leggen. Voor meer ervaren mensen is het een mooie manier om diepgaander kennis te maken met de chakra’s en tantra nog meer een plek in het dagelijks leven te geven.

Thema’s van de chakra’s:
1: Gronding, vertrouwen en veiligheid
2: Emoties, sensualiteit en (levens)lust
3: Richting in je leven, grenzen en wensen (je ‘ja’ en je ‘nee’)
4: Liefde, relaties, verbinding, vergeving en mededogen
5: Communicatie, creativiteit en zelfexpressie
6: Intuïtie, verbeeldingskracht en helder zien
7: Bewustzijn, wijsheid en universele verbondenheid
 
Kosten (8 avonden):
309 Euro voor 30-39 jarigen
289 Euro voor jongeren t/m 29 jaar
Er is plek voor enkele veertigers. Zij betalen 329 Euro.
 
Aantal deelnemers:
Minimaal 12, maximaal 22
 
Locatie:
EsoTerra Bilthoven (bij Utrecht)
 
Data en tijden:
De data zijn: 23 september, 7, 21, 28 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december 2018.
Als je al weet dat je een keer niet kunt komen, is dat geen probleem. De tijden zijn van 18.45 – 22.00 uur.
De volgende avondcursus start in februari 2019.

Begeleiding:
Wendy & team

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op deze site, maar je mag ook een mail met je naam, adres en leeftijd sturen naar wendy@blissyourbody.nl.
LET OP:
Op dit moment is de cursus vol, maar je kunt op de wachtlijst komen.
Mocht je al enige ervaring met tantra hebben, dan is de Pelvic Journey-cursus (3 zondagen) misschien een goed alternatief. Bij deze cursus is er momenteel nog wel plek.
 
Meer over Wendy en Bliss Your Body:
Spontaan, doortastend, passievol, spiritueel én nuchter. Dat zijn zo wat termen die op mij van toepassing zijn. Tantra is een diepe passie voor mij, omdat het álles omarmt en niets uitsluit. Met Bliss your Body wil ik zo veel mogelijk jonge mensen de schoonheid en wijsheid van tantra laten ervaren. Dat doe ik niet alleen via het geven van workshops, maar ook door het schrijven van tantraboeken voor jongeren.
Ik begeleid intussen al zo’n 20 jaar als trainer en docent diverse groepen, ben 12 jaar actief op het tantrapad en heb in al die jaren bij vele tantra teachers in binnen- en buitenland trainingen gevolgd. Sinds 2010 geef ik tantraworkshops voor jonge mensen vanuit Bliss Your Body.De aanpak van Bliss Your Body is ervarings- en lichaamsgericht maar raakt tegelijkertijd ook altijd de diepere, spirituele laag van het leven.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.