Avondcursus ‘Tantric Journey’

Voorjaar 2019 start deze avondcursus al weer voor de 5e keer. Nieuw is dat er dit keer twee groepen zullen starten; een groep voor jonge mensen t/m 39 jaar en een groep voor alle leeftijden!

In deze avondcursus maak je een diepgaande reis door de chakra’s. Hoewel er meerdere chakrasystemen bestaan, gaan we bij deze cursus uit van het 7-chakra systeem dat in het westen het meest bekend is.

De eerste avond is een introductie op alle chakra’s. Vervolgens staat iedere volgende 7 avonden steeds een van de chakra’s centraal. We onderzoeken de thema’s van dat betreffende chakra (energiegebied) aan de hand van dans, lichaamswerk, meditaties en contactoefeningen. Zo maak je een bijzondere en helende reis en kan je (kundalini) levensenergie steeds makkelijker door heel je lijf gaan stromen. Dat kan vervolgens op allerlei gebieden in je leven een positieve invloed hebben. Thema’s die o.a. aan orde komen, zijn: gronding, veiligheid, emoties, levenslust, wensen en grenzen, verbinding, vergeving, communicatie, intuïtie, wijsheid en universele verbondenheid.

Voor tussendoor krijg je praktische suggesties en oefeningen mee om je tantric practice thuis (meer) vorm te geven. Ook nodigen we je uit om in die tijd andere deelnemers te ontmoeten.

Voor nieuwkomers in tantra is deze cursus een prachtige manier om een basis voor een tantrische levenswijze te leggen. Voor meer ervaren mensen is het een mooie manier om diepgaander kennis te maken met de chakra’s en tantra nog meer een plek in het dagelijks leven te geven.

In januari en februari zullen er nog verschillende kennismakingsavonden zijn waarbij je kennis met ons, het idee van de cursus en mogelijke andere deelnemers kunt maken.

Kosten (8 avonden):
De kosten van de cursus bedraagt 329 Euro.
Voor jongeren t/m 25 jaar is de prijs 299 Euro.
 
Aantal deelnemers:
Minimaal 12, maximaal 22
 
Locatie:
EsoTerra Bilthoven (bij Utrecht)
 
Data en tijden:

Groep 1:

Zondagavond van 18.45 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
Data: 10 maart, 24 maart, 7 april, 21 april, 5 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni
Trainer: Wendy Doeleman
Doelgroep: 18 t/m 39 jaar
Als je al weet dat je één avond er niet bij kunt zijn, is dat niet erg.
Meer info: wendy@blissyourbody.nl.
Aanmelden: je doet een aanbetaling in de ticketshop.

Groep 2:
Dinsdagavond van 19.00 – 22.15 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Data: 12 maart, 26 maart, 9 april, 23 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni, 18 juni
Trainer: Heleen Baas
Doelgroep: alle leeftijden
Als je al weet dat je één avond er niet bij kunt zijn, is dat niet erg.
Meer info: heleenbaas@ziggo.nl.
Aanmelden: je doet een aanbetaling in de ticketshop.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.