Avondworkshops

* Vrijdag 23 november – Tantric Experience (Bilthoven)
Deze workshop is een mooie gelegenheid voor jonge mensen die (nog vrij) nieuw in tantra zijn en/of kennis willen maken met Bliss Your Body.
In een veilige setting doen we aan dans, lichaamswerk, meditatie, sharing en aanraking (op de kleren). Zo kun je aan den lijve ervaren wat tantra met je kan doen.
De workshop is ook geschikt voor mensen die interesse hebben in de avondcursus ‘Tantric Journey’ die in februari 2019 al weer voor de 5e keer gaat starten.
Tijd: 19.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.30)
Locatie: EsoTerra, Bilthoven (bij Utrecht)
Aantal deelnemers: max. 22
Doelgroep: jonge mensen tot 40 jaar, met plek voor enkele veertigers
Begeleiding: Wendy Doeleman
Kosten: 20 Euro
Meer informatie: wendy@blissyourbody.nl
Aanmelden: koop je ticket in de ticketshop.
Volgende data: 27 januari en 24 februari (t/m 39 jaar) en 29 januari en 26 februari (alle leeftijden).

* Vrijdag 30 november – HoLeBi tantraworkshop (Bilthoven)
Ben jij homo-, biseksueel of bi-nieuwsgierig van aard? Wil je tantra ervaren met iemand van hetzelfde geslacht? Dan ben je van harte welkom op deze avondworkshop.
Via dans, meditatie, sharing en verschillende aanraakoefeningen kan je in contact komen met je eigen mannelijke en vrouwelijke energie en die van de ander, binnen een same sex samenstelling. We streven naar een groepssamenstelling met zowel mannen als vrouwen. De kleren blijven aan en er is ruimte voor ieders wensen en grenzen. Enige ervaring met meditatie of lichaamswerk is voor deze workshop nodig.
Tijd: 19:00 – 22:15 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie: Esoterra, Bilthoven (bij Utrecht)
Aantal deelnemers: max. 20
Doelgroep: jonge mensen tot 40 jaar, met ook plek voor enkele veertigers
Begeleiding: Mike Haanstra en Bente Erkelens
Kosten: 20 Euro
Aanmelden: koop je ticket in de ticketshop.
Wil je meer informatie? Mail dan naar Bente (erkelensbente@gmail.com) of Mike (mike1711@outlook.com).

* Zaterdagmiddag 1 december – Tijd voor mij! Tantraworkshop voor (sensitieve) mensen met burn-out en HSP (Utrecht)
Verlang jij naar ontspanning, stroming, rust, inzichten en liefdevol lichaamscontact, maar is een ‘gewone’ tantraworkshop op dit moment too much voor je omdat je extra gevoelig voor prikkels bent? Dan is deze workshop voor jou bedoeld. Tijdens deze middag ben je een groot deel van de tijd op jezelf gericht. We doen aan rustige dans, meditatie en ademwerk, zodat je vooral veel ‘me-time‘ hebt. Aan het eind van de middag is er ontspannen aanraking, helemaal binnen jouw grenzen. Het samenzijn met (een kleine groep) mensen die waarschijnlijk een zelfde gevoeligheid als jij hebben, werkt hopelijk als steun voor je.
Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Locatie: Werfkelder bij Oudegracht 328 a/d Werf, Utrecht
Doelgroep: jonge mensen tot ongeveer 45 jaar met burn-out klachten en/of hooggevoeligheid
Kosten: 30 euro
Begeleiding: Wendy Doeleman
Maximale groepsgrootte: 14 (in plaats van de reguliere 20)
Meer informatie: wendy@blissyourbody.nl
Aanmelden: koop je ticket in de ticketshop.

*
Vrijdag 7 december – A Taste of… Intensive Tantra Training (Bilthoven)
Deze workshop is bedoeld voor jou als je al ervaring met tantra hebt en wilt onderzoeken of de Intensive Tantra jaartraining die in februari 2019 start iets voor jou is. We doen dit via dans, lichaamswerk, actieve meditatie, sharing en ontspannen aanraking (op de kleren). Anders dan bij een ‘gewone’ avondworkshop is dat er op deze avond (net als in de jaartraining) meer aandacht is voor je persoonlijke proces. Tijdens de avond zijn er een paar mensen aanwezig die de training het afgelopen jaar gevolgd hebben en die hun persoonlijke ervaringen zullen delen.
Kies je na deze workshop niet voor deelname aan de Intensive? Dan heb je vast toch een mooie avond beleefd. Besluit je na de workshop om wel mee te doen? Dan krijg je de kosten van deze avond terug. Heb je je overigens nu al aangemeld voor de training, dan ben je (kosteloos) welkom om alvast wat medecursisten te ontmoeten.
Tijd: 19.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.30)
Locatie: EsoTerra, Bilthoven (bij Utrecht)
Aantal deelnemers: max. 20
Begeleiding: Wendy Doeleman
Doelgroep: jonge mensen tot 40 jaar, met plek voor enkele veertigers
Kosten: 20 Euro
Meer informatie: wendy@blissyourbody.nl
Aanmelden: koop je ticket in de ticketshop.

* Datum nog niet bekend – Loving support in difficult times (Utrecht)
Heb jij het op dit moment best pittig in je leven? Bijvoorbeeld vanwege je relatie, het juist niet hebben van een relatie, gezondheid, een onvervulde kinderwens of werk. Of gewoon omdat het leven op het moment zwaar voor je voelt. Wat er ook speelt, op deze avond is er alle tijd voor jouw proces.
Na een korte kennismaking gaat er eerst ruimte zijn voor de pijn en het ‘lijden’ dat je op dit moment (op het niveau van het ego/de persoonlijkheid) ervaart. Er is ruimte om je boosheid, verdriet, wanhoop of angst te uiten in dans en lichaamswerk. Er is een luisterend oor voor jouw verhaal en zelf luister je ook naar het verhaal van een ander, wat soms je eigen verhaal weer wat relativeert.
Vervolgens zakken we een laagje dieper, via de weg van meditatie. We richten ons op het bewustzijn van dat wat er op dit moment in je leven is en nodigen je uit om dat helemaal te omarmen. Een diepe, lange en trage ademhaling zal je hierbij helpen. Door deze practice kan je ‘lijden’ in een ander licht komen te staan en wellicht ontstaat er een ander perspectief als het gaat om je situatie. We nemen hier het tantrische concept ‘visranti’ mee, wat zo veel als ‘berusting’ betekent. Uiteindelijk is het mogelijk om via bewustzijn en berusting complete bliss te ervaren, ongedacht de omstandigheden waarin je je bevindt. Wellicht ervaar je op deze avond iets van deze bliss. We eindigen de avond met liefdevolle aanraking, waarbij alles wat er is opnieuw helemaal welkom is. Wellicht ervaar je (opnieuw) pijn, maar mogelijk ook ervaar je juist complete overgave en berusting.
Tijd: 19.15 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: Oudegracht 328, ingang aan de werf, Utrecht
Doelgroep: iedereen (AL) die een moeilijke tijd beleeft en al enige ervaring op het bewustzijnspad heeft.
Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 12 mensen
Kosten: 35 Euro (een stukje duurder dan de gewone avondworkshops, maar nog altijd flink goedkoper dan een therapiesessie met massage van 3 uur 🙂 ).
Aanmelden: koop je ticket hier.
Meer info: wendy@blissyourbody.nl.
Een paar dagen van te voren ontvang je nog een mail met praktische gegevens.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.