Losse Retreats

Naast de Intensive Tantra Training die uit meerdere retreats bestaat, bieden we ook regelmatig losse meerdaagse retreats aan, al dan niet in samenwerking met andere organisaties.

Aankomende retreats
11-14 oktober 2018: ‘De Drie-Eenheid’ – Meditatie, Massage & Shibari’ met Johan Raaimakers (AL)
8-10 februari 2019 (start): Intensive Tantra Training – level 1
26-28 april 2019: Vrouwenretreat (AL)
30 augustus-1 september 2019 (start): Intensive Tantra Training – level 2

Wat kun je verwachten in een meerdaagse retreat?
In onze retreats heb je de mogelijkheid om de diepte van tantra helemaal in te duiken. We werken met actieve en rustige meditaties, dans, rituelen, massage, de-armouring, lichaamswerk, ademwerk, stilte en sharing. Deelname vraagt dat je open staat voor nieuwe ervaringen en dat je bereid bent om af en toe uit je comfortzone te stappen. Het programma is intens te noemen. Wel werken we altijd in een veilige en liefdevolle sfeer. Ervaring met tantra (of lichaamswerk, meditatie, ademwerk, massage) is voor de meeste meerdaagse trainingen noodzakelijk. Heb je dit niet en wil je toch meedoen, neem dan even contact met ons op. Hoewel onze retreats intiem te noemen zijn, vinden er tijdens de sessies geen seksuele/erotische handelingen plaats.

Doelgroep
De Intensive Tantra Training richt zich bewust op jonge mensen tot 40 jaar, met plek voor enkele veertigers. De andere retreats staan open voor alle leeftijden.
Alle retreats staan open voor singles, stellen en voor mensen die een partner hebben die zelf niet deelneemt. Als stel meedoen aan een tantraworkshop wordt meestal als intenser ervaren dan wanneer je zonder partner meedoet. Het dient een bewuste keuze te zijn waar je allebei achter staat.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.