Individuele sessies

Wil jij uit je hoofd komen en meer in je lijf zakken? Wil je de effecten van de-armouring ervaren of een fijne ontspanningsmassage ontvangen? Of wil je je (verder) openen op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit en ontdekken wat tantra voor je kan betekenen? In een individuele sessie is er alle tijd voor jouw proces en vragen, wat een mooie aanvulling kan zijn op het beleven van tantra in groepsverband.

Klik op de links hieronder voor uitgebreide informatie over inhoud, vorm, prijzen, locatie etc:

1. De-armouring – een combinatie van stevige en zachte aanraking, waarbij je contact maakt met plekken in je lichaam waar je spanning vasthoudt. Zo kan deze spanning vrijkomen.
2. Ontspanningsmassage – een heerlijke, ontspannende massage van het hele lichaam of van delen van het lichaam, met warme olie
3. Lichaamsgerichte coaching – een traject van meerdere sessies, met meditaties, lichaamswerk, ademwerk, visualisaties, coaching en aanraking (waaronder de-armouring en ontspanningsmassage)

Mijn werkwijze
Ik geef maximaal twee sessies op een dag zodat ik alle tijd en aandacht voor je heb. De meeste sessies duren 1,5 tot 2 uur. Hier kies ik voor omdat de meeste mensen enige tijd nodig hebben om uit hun hoofd te gaan. Je hebt bij mij dus alle tijd om echt diep te kunnen zakken en te ontspannen. Hier vind je een paar recensies van cliƫnten.

Mijn achtergrond
Intussen bewandel ik al weer zo’n 12 jaar het tantrapad. Sinds 2010 begeleid ik mensen in hun proces vanuit de tantravisie, zowel in workshops als in individuele sessies. Ik heb zelf een uitgebreid proces in tantra doorgemaakt en vele trainingen en opleidingen gevolgd, waardoor ik meer in mijn lijf ben gaan voelen, zachter ben geworden, een dieper contact met anderen kan aangaan en meer ben gaan genieten van seksualiteit. Ook heb ik inzicht gekregen in oude, beperkende patronen en kan ik deze steeds meer achter me laten. Ik heb intussen 11 jaar een relatie met Remi en heb drie kinderen (14, 16, 18 jaar). Hier vind je meer informatie over de trainingen en opleidingen die ik op het gebied van tantra heb gevolgd en nog steeds volg.

Contact
Een sessie boek je bij voorkeur per mail: wendy@blissyourbody.nl. Als je vragen hebt, kun je ook bellen: 06-41601126 (ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur).

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.