Dagworkshops

Aankomende dagworkshops
5 augustus 2018: ‘Perfect Sense – met cacao ceremonie’ – Cothen
25 augustus 2018: ‘Relight my Fire’ – Aartselaar bij Antwerpen (AL)

15 september 2018: Tantrameditatie & -massagedag ‘De Drie-Eenheid’ – Alphen a/d Rijn (AL)
15 september 2018: Bliss Your Body Brotherhood ‘Voel wat je te doen hebt’ – Bilthoven
16 september, 30 september & 28 oktober 2018: Drieluik ‘Pelvic Journey’ – De Bilt
29 september 2018: ‘Tantra – de weg van bevrijding’ – Groningen (AL)
3 november 2018: Tantra & Opstellingen ‘Ik & mijn Moeder’ – De Bilt (AL)
datum nog niet bekend – Awakening the Body – met de-armouringsessie – De Bilt (AL)

Wat kun je verwachten?
Een dagworkshop is een mooie gelegenheid om verder de diepte van tantra in te duiken. Op een speelse en down-to-earth-manier nodigen we je uit om contact te maken met jezelf en alles wat er in jou leeft. Van daaruit kun je ook het contact met anderen aangaan. We zorgen voor een veilige en warme sfeer en werken o.a. met dans, lichaamswerk, ademwerk, actieve meditaties, contactoefeningen, sharings en zachte aanraking (op de kleren). Aan het eind van de dag ben je gegarandeerd een stuk meer in je lijf gezakt en voel je je waarschijnlijk veel meer ontspannen dan aan het begin. Ongetwijfeld ook heb je een paar bijzondere ontmoetingen gehad waar je met een glimlach aan terug kunt denken.
Het thema seksualiteit staat bij ons niet centraal, tenzij dit expliciet bij de workshopomschrijving vermeld staat.

Doelgroep
Onze dagworkshops zijn bedoeld voor mensen die al een avondworkshop bij ons hebben gevolgd of die elders al enige ervaring met tantra, lichaamswerk, actieve meditatie of massage hebben opgedaan. De meeste deelnemers bij Bliss Your Body zijn tussen de 18 en 39 jaar met regelmatig ruimte voor een aantal 40-plussers. De meeste dagworkshops zijn momenteel echter voor alle leeftijden (AL).

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.