Workshops

Welke workshop past bij jou?
Ben je nieuw in tantra en is het dus je ‘eerste keer’? Dan kun je kiezen voor:

Heb je al ervaring met tantra en ben je op zoek naar verdieping?

Onze Intensive Tantra Training level 1 en vervolgens level 2 bieden de ultieme mogelijkheid om te ervaren wat tantra werkelijk inhoudt en om deze levensvisie structureel in je leven te integreren. Is deze training (nog) geen optie voor jou, dan kun je ook gaan voor:

Doelgroep
De meeste Bliss-workshops staan open voor mensen mét en zonder partner, maar we hebben soms ook aparte workshops voor stellen. We richten ons vooral op jonge mensen tussen de 18 en 40 jaar, met meestal ruimte voor een aantal 40-plussers. Daarnaast zijn er regelmatig workshops voor alle leeftijden (AL).

Individuele sessies
Als je (ook) behoefte hebt aan meer individuele begeleiding, kun je kijken of individuele sessies (waaronder massage en de-armouring) iets voor je zijn.

Wat houdt een tantraworkshop bij Bliss Your Body in?
Onze workshops zijn erop gericht om je levensenergie (nog) meer te laten stromen en om je te laten voelen wie jij in wezen bent. Van daaruit kun je vervolgens de verbinding met anderen ervaren. We activeren dit alles via beweging, lichaamswerk, actieve en stille meditaties, sharing, ontspanning- en contactoefeningen en massage. De sfeer tijdens de workshops is ontspannen, speels en licht. Tegelijkertijd kunnen je ervaringen diep gaan. Steeds weer nodigen we je uit om in je eigen lijf te zakken, maar ook om het contact met anderen te gaan. Tegelijkertijd is er altijd respect voor je persoonlijke grenzen en verwachten we ook dat jij de grenzen van een ander respecteert. Hoewel oefeningen en meditaties best intiem (nabij) kunnen zijn, blijven de kleren bij de avond- en bij de meeste dagworkshops sowieso aan. Bij de langere workshops wordt er soms ook zonder kleren gewerkt (massage met olie), maar er vinden nooit seksuele handelingen plaats. Bij alle workshops kun je zowel in je eentje als samen met iemand (je partner of gewoon een vriend of vriendin) komen. De meeste workshops staan open voor zowel nieuwkomers als meer ervaren mensen, maar voor de meeste meerdaagse retreats is enige ervaring met tantra noodzakelijk.
De effecten van tantra kunnen voelbaar zijn in je vaste relatie maar zeker ook in je contacten met andere mensen, in privé en werk. Steeds meer mensen gebruiken dat wat ze in tantra ontdekken ook in hun professionele leven.

Workshop op maat
Wil je een workshop met (alleen) bekenden, in een specifieke regio, met een bepaald thema of voor een andere leeftijdsgroep dan ons reguliere aanbod? Voor een workshop op maat kun je altijd mailen naar wendy@blissyourbody.nl.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.