Aanbod

Nieuw of al ervaren?
Ben je nieuw in tantra en ga je voor het eerst een workshop bij ons volgen? Dan is een avondworkshop of een dagworkshop een mooie eerste stap.
Heb je al ervaring met tantra en ben je op zoek naar verdieping? Dan is de avondcursus of een meerdaagse retreat een prachtige manier om tantra in je leven te integreren.
Begin januari 2019 start ook de Intensive Tantra Training weer (3 meerdaagse retreats + een terugkommiddag).

Doelgroep
De meeste Bliss-workshops staan open voor mensen mét en zonder partner, maar we hebben ook aparte workshops voor stellen. We richten ons vooral op jonge mensen tussen de 18 en 40 jaar, met regelmatig ruimte voor een aantal 40-plussers. Daarnaast zijn er ook workshops voor alle leeftijden (AL).

Soorten workshops
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten workshops die we aanbieden. Wil je op datum zoeken? Kijk dan in de agenda.

* Avondworkshops: Voor wie op een laagdrempelige manier kennis met tantra wil maken én voor iedereen die ons al kent en even een avond wil opladen.
* Dagworkshops: Voor wie verlangt naar een intens, ontspannen en bewust leven en – na bijvoorbeeld een avondworkshop – nieuwsgierig is naar méér. Vooral geschikt voor mensen die al enige ervaring met tantra, lichaamswerk, actieve meditaties of massage hebben.
* Avondcursus (8x): Voor wie op reis wil door de 7 chakra’s en tantra (meer) in het dagelijks leven wil integreren. Enige ervaring met tantra is aan te raden maar niet per se nodig.
* Meerdaagse retreats: Voor wie op zoek is naar diepgang en klaar is om gedurende drie of vier dagen een duik in het diepe te nemen. Sommige verdiepingsworkshops zijn voor iedereen toegankelijk, sommige alleen voor mensen met tantra-ervaring. De meeste workshops zijn m/v gemengd, maar één keer per jaar is er een aparte vrouwenworkshop. Ook is er dit jaar een tweedaagse speciaal voor (gelegenheids-)stellen.
* Vrouwenworkshops: Voor bewuste meiden en vrouwen die willen ervaren hoe tantra hun leven kan verrijken.
* De-armouring: Voor wie individuele sessies of trainingen wil volgen om de-armouring te ondergaan of zelf te leren.

Individuele sessies
* Als je (ook) behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding, kun je kijken of individuele sessies (waaronder de-armouring) iets voor je zijn.

Wat houdt een tantraworkshop bij Bliss Your Body in?
Onze workshops zijn erop gericht om je levensenergie (nog) meer te laten stromen en om je te laten voelen wie jij in wezen bent. Van daaruit kun je vervolgens de verbinding met anderen ervaren. We activeren dit alles via beweging, lichaamswerk, actieve en stille meditaties, sharing, ontspanning- en contactoefeningen en massage. De sfeer tijdens de workshops is ontspannen, speels en licht. Tegelijkertijd kunnen je ervaringen diep gaan. Steeds weer nodigen we je uit om in je eigen lijf te zakken, maar ook om het contact met anderen te gaan. Tegelijkertijd is er altijd respect voor je persoonlijke grenzen en verwachten we ook dat jij de grenzen van een ander respecteert. Hoewel oefeningen en meditaties best intiem (nabij) kunnen zijn, blijven de kleren bij de avond- en dagworkshops sowieso aan. Bij de langere workshops wordt er soms ook zonder kleren gewerkt (massage met olie), maar er vinden nooit seksuele handelingen plaats. Bij alle workshops kun je zowel in je eentje als samen met iemand (je partner of gewoon een vriend of vriendin) komen. De meeste workshops staan open voor zowel nieuwkomers als meer ervaren mensen, maar voor de meeste meerdaagse retreats is enige ervaring met tantra noodzakelijk.
De effecten van tantra kunnen voelbaar zijn in je vaste relatie maar zeker ook in je contacten met andere mensen, in privé en werk. Steeds meer mensen gebruiken dat wat ze in tantra ontdekken ook in hun professionele leven.

Voor wie?
De activiteiten bij Bliss Your Body zijn gericht op jonge mensen tussen de 16 en 39 jaar en iedereen die nadien nog een tijdje bij ons blijft hangen. Bij de dag- en meerdaagse workshops is er regelmatig plek voor enkele veertigers die al tantra-ervaring hebben en soms ook organiseren we een workshop voor alle leeftijden (AL).

Workshop op maat
Wil je een workshop met (alleen) bekenden, in een specifieke regio, met een bepaald thema of voor een andere leeftijdsgroep dan ons reguliere aanbod? Voor een workshop op maat kun je altijd mailen naar wendy@blissyourbody.nl.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.