Achtergrond Wendy

Al vanaf jonge leeftijd had ik het gevoel dat er op het gebied van intimiteit en seksualiteit méér moest zijn dan wat ik zelf meemaakte. Toen ik eind 20 was, kwam ik voor het eerst in contact met een aantal tantraboeken die ik enthousiast aanschafte. Het lezen van boeken deed echter niet veel. Alles veranderde toen ik in 2006 mijn eerste tantraretreat instapte. Ik was gelijk verkocht. Al heel snel ging tantra voor mij helemaal niet meer alleen over seks, maar vooral over mijn lichaam weer gaan voelen. Het lichaamsgerichte van tantra bleek uitstekend bij me te passen.

Een aantal jaar later, na het uitkomen van mijn eerste boek ‘Coole seks, relaxte liefde’ in 2010, ging ik zelf tantraworkshops geven. Dat was geen ‘plan’, het gebeurde gewoon. Het begon met korte workshops, maar breidde zich in de loop der jaren uit naar cursussen, retreats en langlopende trainingen.

In 2016 ontdekte ik de meer spirituele en non-duale kant van (klassieke) tantra en hoe deze levensvisie je via allerlei vormen van meditatie helpt om je eigen essentie (weer) helemaal te voelen en te leven. Zeker op dit vlak gaat mijn eigen ontdekkingstocht, mede dankzij mijn belangrijkste tantraleraar Christopher Hareesh Wallis, nog altijd door.

Ik hou van mijn werk en er zijn maar weinig dagen dat ik niet op z’n minst even een mailtje beantwoord of op een andere manier met mijn werk bezig ben. Voor mij voelt werk echter niet als werken maar als een sterke creatiekracht die simpelweg door me heen wil stromen.

Ik ben in een open relatie met Remi en daarnaast ben ik moeder van drie volwassen zonen die intussen hun eigen weg in het leven volgen.

Behalve dat ik oprichter en eigenaar van Bliss Your Body ben, ben ik in het tantrawerkveld ook actief als voorzitter bij Stichting TantraWijzer. Zo begeleid ik regelmatig de intervisiebijeenkomsten die vanuit TantraWijzer worden georganiseerd.

” Wendy zet steeds weer een mooie groepsenergie neer en is in staat de groep te dragen. Ze heeft een heerlijk soort nuchterheid in combinatie met speelsheid wat zorgt voor veiligheid, maar ook voor uitdaging. “

Ik zie bij Wendy toewijding en zorgvuldigheid. Ze heeft duidelijk een missie, iets te delen met de wereld. Ze is goed gegrond en aanwezig in haar lichaam. Door dat alles maakt ze me enthousiast voor mijn eigen pad. “

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.