Weekendworkshop ‘The power of your heart’

‘The power of your heart’ is een hartopenende weekendworkshop voor wie (alle leeftijden) concreet wil ervaren wat tantra voor moois te bieden heeft.

Laat jezelf verrassen door wat dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie, massage en een cacao ceremonie met jou, je lichaam en je hart kunnen doen. We werken daarbij zowel binnen als buiten in de natuur. Alles wat we doen brengt je meer in je lichaam en bij je eigen kern. Van daaruit kun je diepe contacten met de andere deelnemers opdoen.
Alles wat er in je leeft is welkom. Of het nu vreugde, verdriet, boosheid, onzekerheid, verlangen, genot of weerstand is, in tantra heten we alles welkom. Juist hierdoor kan alles wat ‘vast’ zit, getransformeerd kan worden naar licht en liefde.

Voor deze workshop hoef je nog geen ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met bijvoorbeeld biodanza, meditatie of massage kan helpen om je sneller op je gemak te voelen.
De meeste oefeningen en meditaties worden met kleren aan gedaan. Als we met olie gaan masseren is er wel de mogelijkheid om (gedeeltelijk) naakt te zijn.
De workshop staat open voor singles, stellen en voor mensen die zonder hun partner komen. We streven naar (ongeveer) een gelijk aantal mannen en vrouwen.

We organiseren deze workshop op een nieuwe locatie, Land van Lisa, in de groene Achterhoek. Bij mooi weer zullen we diverse meditaties en oefeningen buiten doen en sowieso kun je veel energie opdoen in de natuur.

Praktische zaken
Data en tijden: vrijdag 8 juni 17.30 uur tot zondag 10 juni 16.00 uur
Locatie: Land van Lisa, Rekken (Achterhoek)
Je slaapt op een meerpersoonskamer of in een eigen tentje.
Groepsgrootte: minimaal 14 en maximaal 25 deelnemers
Prijs: 325 Euro (incl. 21% btw), inclusief maaltijden, verblijf en cacao ceremonie.
Doelgroep: Deze retreat staat open voor alle leeftijden. Je hoeft niet per se ervaring met tantra te hebben, maar enige ervaring met dans, Biodanza, lichaamswerk, meditatie of massage kan helpen om je sneller op je gemak te voelen.

Aanmelden
Aanmelden doe je via het formulier op deze site.

Begeleiders
Wendy Doeleman (Bliss Your Body), met assistentie van haar partner Remi van Steenderen (Bright Inner Body) en het Bliss Your Body-team.
Samen bewandelen Wendy en Remi ruim 11 jaar het tantrapad. Wendy geeft intussen 8 jaar tantraworkshops vanuit Bliss Your Body, met name voor een jonge doelgroep tot 39 jaar. Dit weekend voor 35-plussers is een veelgevraagd verzoek van mensen die niet (meer) tot die doelgroep behoren.
Remi heeft sinds kort met Bright Inner Body zijn eigen bedrijf voor lichaamsgerichte sessies. Tijdens het weekend is het mogelijk om een lichaamsgerichte privésessie van hem te ontvangen. Dit kan je helpen om nog meer in je lichaam te zakken en te ontspannen.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.