Vrouwenretreat ‘Feminine Fire’

In deze driedaagse vrouwenretreat kun je in een veilige en liefdevolle groep meiden en vrouwen de kracht van je eigen vuur in bekken, hart en spirit (her-)ontdekken. We doen dit via dans, lichaamswerk, tantrische meditaties, sharing en aanraking. In dit alles ontdek je wat jouw unieke vrouwenvuur is, in hoeverre het (nog) brandt en wat je kunt doen om dat innerlijke vuur brandend te houden. Op vrijdagavond maken we dankbaar gebruik van het vuur in de sauna.

Deze retreat zal voor sommige meiden en vrouwen een prachtige eerste (meerdaagse) ervaring in tantra zijn. Maar ook als je al het nodige aan (m/v gemengde) tantraworkshops hebt gevolgd, kunnen deze dagen je de nodige verrassingen brengen. Samenzijn met alleen vrouwen kent een bijzondere kwaliteit die je eigenlijk alleen kunt begrijpen als je het hebt meegemaakt. Belangrijk om te weten is dat alles wat er in jou leeft (rondom het thema vuur, rondom je vrouwelijkheid of het samenzijn met vrouwen…) helemaal welkom is. Of het nu weerstand, onzekerheid, genot, verdriet, vreugde, razernij of wat dan ook is: bring it on!

Data en tijden 2019
Vrijdag 26 april (10.00) t/m zondag 28 april (17.00)

Doelgroep
Vrouwen van alle leeftijden (18+) en iedere seksuele voorkeur. Enige ervaring met tantra (bijvoorbeeld in de vorm van een avond- of dagworkshop) is gewenst.

Groepsgrootte
Minimaal 14, maximaal 20 vrouwen

Locatie
Venwoude (Lage Vuursche)

Begeleiding
Wendy & team

Prijzen
Je betaalt 425 Euro, incl. 21% btw, verblijf en alle vegetarische/biologische maaltijden.
Jonge vrouwen t/m 33 jaar kunnen een korting van 25 Euro krijgen.

Slapen
Op deze locatie slaap je in de groepsruimte of een tentje in het bos. Je kunt ook, tegen een meerprijs, een een- of tweepersoonskamer boeken. De kosten hiervan zijn 46 Euro per nacht voor een eenpersoonskamer en 35 Euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Het boeken doe je direct bij Venwoude en je betaalt de kosten ook direct aan hen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en beschrijving van je tantra-ervaring naar wendy@blissyourbody.nl, met daarbij de vermelding ‘Feminine Fire’.
Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij mij bekend zijn? Meld dit dan in je mail. Mogelijk nemen we van te voren dan nog even contact met je op.
Met het sturen van de mail ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Testimonials naar aanleiding van de retreat in 2018

In deze retreat voelde ik me zo welkom om alles van mezelf te laten zien. Waar ik me zo vaak (bewust of onbewust) inhoud – met dansen, met geluid, met mijn ervaring ook inbrengen, met mijn sensualiteit, met mijn verdriet – deed ik dat hier niet. En dit deed ik niet in al die stukjes van vrouwzijn waar we het over hadden. Ik kwam uit dit weekend met zo’n ontzettend gevoel van ‘volledig’ zijn! Ik voel voor het eerst in lange tijd geen zorgen over of die nieuwe vrienden me wel leuk vinden, of ik wel aantrekkelijk genoeg ben voor die ene man, etcetera. Het integreren van dit ‘mezelf durven uiten’ in mijn dagelijkse leven gaat na deze retreat weekend echt fantastisch.

Ik kijk met enorm veel liefde terug op de retreat. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik mezelf dit heb gegeven. Voor mij is de grootste verandering denk ik de zachtheid die ik heb ervaren, en nog steeds ervaar. Zachtheid naar mezelf en naar anderen; in de vorm van liefde. Zachtheid in de zin van weerstandloze overgave aan het moment en zachtheid in de vorm van een sensitief, fijngevoelig lichaam (dat graag wil aanraken en aangeraakt wil worden).

De dag na mijn thuiskomst voelde ik bliss. Een diep geluk en gevoel van thuis gekomen zijn in mezelf. Alsof ik weer diep heb mogen voelen wie ik écht ben. Naast bliss voelde ik ook totale kwetsbaarheid. Voor de prikkels, sensaties, gedachtes en energieën van de wereld. Misschien zijn bliss en totale kwetsbaarheid wel twee kanten van dezelfde munt. Ik ervaar die kwetsbaarheid niet als iets negatiefs maar als een geopend hart waar ik voorzichtig mee om mag gaan. Met veel liefde en respect naar mezelf. Ik kijk met enorm veel liefde, plezier en dankbaarheid terug op het weekeind. Zelfs de paniek van zaterdag die in mijn hele lijf voelbaar was, was goed. Wie opent, voelt heel precies zichzelf en dat leermoment is een (wellicht pijnlijke maar ook een krachtige) blessing geweest. 

‘Iedereen aan de tantra’ is intussen mijn boodschap en dan het liefste via de retreats en workshops die jij organiseert. Ik heb al veel mensen naar je doorverwezen inmiddels 🙂 . Want jeetje, Wendy, wat een bijzondere ervaring was de vrouwenretreat! In 1 woord: fantastisch! Het was anders dan ik had verwacht en tegelijkertijd voelde het alsof ik thuiskwam. Alle gesprekken, de (h)erkenning en verbinding met de andere vrouwen, het dansen, de meditaties, sharings en aanrakingen, de muziek, de prachtige omgeving, de aandacht en zorg van jou en je team…. wow, wat een reis! Bijzonder hoe ik me tegelijkertijd diep door geraakt en volkomen ontspannen over voel. Ik ben je heel dankbaar voor je hulp, je vertrouwen en je aandacht. Ik snap eigenlijk helemaal niet hoe je dat doet, 14 vrouwen door allerlei processen heen begeleiden, alle onderdelen geven en dan ook nog – vanwege mijn beperking – zo zorgvuldig met mij persoonlijk het programma steeds bekijken…. zo knap en superfijn!

Wat heerlijk om je een paar dagen even helemaal onder te dompelen in de zachte, vrouwelijke energie. Naast dat je er niet aan ontkomt om oude pijnstukken onder ogen te zien en te helen was het ook echt genieten. Genieten van de massages, het dansen, de meditaties en het samenzijn met de groep. Door deze retreat ben ik weer een stukje dichter bij mezelf en bij mijn kracht gekomen.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.