Vrouwenretreat ‘Feminine Fire’

In deze driedaagse vrouwenretreat kun je in een veilige en liefdevolle groep meiden en vrouwen de kracht van je eigen vuur in bekken, hart en spirit (her-)ontdekken. We doen dit via dans, lichaamswerk, tantrische meditaties, sharing en aanraking. In dit alles ontdek je wat jouw unieke vrouwenvuur is, in hoeverre het (nog) brandt en wat je kunt doen om dat innerlijke vuur brandend te houden. Op vrijdagavond maken we dankbaar gebruik van het vuur in de sauna.

Deze retreat zal voor sommige meiden en vrouwen een prachtige eerste (meerdaagse) ervaring in tantra zijn. Maar ook als je al het nodige aan (m/v gemengde) tantraworkshops hebt gevolgd, kunnen deze dagen je de nodige verrassingen brengen. Samenzijn met alleen vrouwen kent een bijzondere kwaliteit die je eigenlijk alleen kunt begrijpen als je het hebt meegemaakt. Belangrijk om te weten is dat alles wat er in jou leeft (rondom het thema vuur, rondom je vrouwelijkheid of het samenzijn met vrouwen…) helemaal welkom is. Of het nu weerstand, onzekerheid, genot, verdriet, vreugde, razernij of wat dan ook is: bring it on!

Data en tijden 2020 – DATA NOG ONDER VOORBEHOUD!
Vrijdag 8 mei (10.00) t/m zondag 10 mei (17.00)

Doelgroep
Vrouwen van alle leeftijden (18+) en iedere seksuele voorkeur. Enige ervaring met tantra (bijvoorbeeld in de vorm van een avond- of dagworkshop) is gewenst.

Groepsgrootte
Minimaal 14, maximaal 20 vrouwen

Locatie
Venwoude (Lage Vuursche)

Begeleiding
Wendy & team

Prijzen
Je betaalt 445 Euro, incl. 21% btw, verblijf en alle vegetarische/biologische maaltijden.
Jonge vrouwen t/m 30 jaar kunnen een korting van 25 Euro krijgen.

Slapen
Op deze locatie slaap je in de groepsruimte of een tentje in het bos. Je kunt ook, tegen een meerprijs, een een- of tweepersoonskamer boeken. De kosten hiervan zijn 46 Euro per nacht voor een eenpersoonskamer en 35 Euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Het boeken doe je direct bij Venwoude en je betaalt de kosten ook direct aan hen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en beschrijving van je tantra-ervaring naar wendy@blissyourbody.nl, met daarbij de vermelding ‘Feminine Fire’.
Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij mij bekend zijn? Meld dit dan in je mail. Mogelijk nemen we van te voren dan nog even contact met je op.
Met het sturen van de mail ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.