Vrouwenretreat ‘Surrender’

Verlang jij naar meer contact met je lichaam en je gevoel?
Wil je meer kunnen genieten van intimiteit en seksualiteit?
Gun je jezelf meer overgave aan de flow van het leven?
Zoek je een veilige groep om tantra te ervaren?
En wil je de ware kracht van sisterhood voelen?

Dan is onze jaarlijkse vrouwenretreat voor jou bedoeld!

Inhoud en vorm
In deze driedaagse retreat met het thema Surrender (overgave) kun je in een veilige en liefdevolle groep vrouwen van alle leeftijden de kracht en wijsheid van tantra ervaren. We doen dit via o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrische meditaties, rituelen, sharing en aanraking.

Meer en meer kun je in deze dagen de verhalen van je mind loslaten, je overgeven aan dat wat is en zakken in je lichaam en in essence nature (je ware zelf). Bij dit alles ontdek je als vanzelf wat jou mogelijk nog weerhoudt van werkelijke overgave (aan de liefde, in seks, aan god, aan het leven…).

In een vrouwenretreat kunnen thema’s zoals acceptatie van je lijf, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit, kinderwens, moederschap of de overgang extra aandacht krijgen.

Voor wie?
Deze retreat zal voor sommige meiden en vrouwen een veilige, eerste ervaring in tantra zijn. Als je al tantra-ervaring hebt, kun je in deze dagen ontdekken hoeveel lagen dieper er nog te ervaren zijn. Belangrijk om te weten is dat alles wat er in jou leeft helemaal welkom is. Of het nu weerstand, onzekerheid, genot, verdriet, vreugde, razernij of wat dan ook is: bring it on!

Data en tijden 2020
Deze retreat was gepland van 8 t/m 10 mei maar kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. We kijken of we een nieuwe datum in juli of augustus kunnen vinden!

Doelgroep
Vrouwen van alle leeftijden (18+) en iedere seksuele voorkeur. Enige ervaring met tantra (bijvoorbeeld in de vorm van een avond- of dagworkshop) of vergelijkbare zaken (meditatie, lichaamswerk, massage) is sterk aan te raden.

Groepsgrootte
Minimaal 14, maximaal 24 vrouwen

Locatie
Venwoude (Lage Vuursche)

Begeleiding
Wendy & team

Prijzen
Je betaalt 445 Euro, incl. 21% btw, verblijf en alle vegetarische/biologische maaltijden. Jonge vrouwen t/m 30 jaar kunnen een korting van 25 Euro krijgen.

Slapen
Op deze locatie slaap je in de groepsruimte of een tentje in het bos. Je kunt ook, tegen een meerprijs, een een- of tweepersoonskamer boeken. De kosten hiervan zijn 46 Euro per nacht voor een eenpersoonskamer en 35 Euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Het boeken doe je direct bij Venwoude en je betaalt de kosten ook direct aan hen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en beschrijving van je tantra-ervaring naar wendy@blissyourbody.nl, met daarbij de vermelding ‘Surrender’.
Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij mij bekend zijn? Meld dit dan in je mail. Mogelijk neem ik van te voren dan nog even contact met je op.
Met het sturen van de mail ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Vervolg
Deze retreat is tevens een mooie voorbereiding op de Intensive Tantra Training level 1 die in september 2020 weer start (groep voor alle leeftijden).

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.