Vrouwenretreat ‘Orgasmic Bliss’

Inhoud en vorm
In deze driedaagse retreat kun je als vrouw ervaren hoe bevrijdend tantra kan werken voor je beleving van intimiteit en seksualiteit.

Via dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie, sharing, aanraking, individuele yoni healing en massage kun je meer en meer contact maken met je (seksuele) levensenergie en deze werkelijk gaan ownen. Het is jóuw lijf en jóuw seksualiteit!

 Voor wie?
* Wil jij meer in je lichaam zakken en (verder) ontdekken waar jouw JA in seksualiteit zit?
* Wil je je verder kunnen openen en ontspannen in het intieme contact met anderen?
* Kom je blokkades tegen in intimiteit en seksualiteit die je zou willen doorbreken?
* Voel je jezelf op seksueel gebied al een heel eind vrij maar merk je dat er nog steeds wat ‘losse eindjes’ zijn?

en… wil je de kracht van sisterhood ervaren? Dan is deze retreat geschikt voor jou!

Wel dien je al het een en ander gedaan te hebben op het gebied van persoonlijke groei, meditatie, lichaamswerk en/of tantra. Vrouwen van alle leeftijden en alle seksuele voorkeuren zijn welkom. Heb je trauma’s op het gebied van seksualiteit, dan hebben we eerst nog even contact om te kijken of deze retreat voor jou op een passend moment komt. De retreat is geen (vervanging voor) therapie.

Wat kan de retreat je bieden?
De retreat geeft je de mogelijkheid om je in een veilige groep van vrouwen (nog) vrijer in je lichaam te gaan voelen, je seksualiteit (weer) van jóu te maken en te gaan ontdekken hoe jij jezelf binnen en buiten seks ‘aan kunt zetten’. Je zult gaan ontdekken dat je seksuele levensenergie zo veel breder is dan alleen seks zelf en hoe bevrijdend het is om het voortaan zo te gaan zien en ervaren. ‘Orgasmic Bliss’ gaat níet over orgasmes hebben, maar over het toelaten en genieten van stroming in je lichaam. Dit kan echt iedere vrouw ervaren en ook zonder aan seks te doen 🙂.

Het is wel goed om je te realiseren dat tantra een levenslang pad is. Een retreat kan een prachtige stap in je proces is, maar is ook niet meer dan een stap. Het integratiewerk dient thuis te worden gedaan en voortgezet.

Data en tijden
De data zijn 6 t/m 8 augustus 2021, dus van vrijdag 10 uur t/m zondag 16 uur. Het is mogelijk om al op donderdagavond aan te komen en dit is ook zeker aan te raden.

Locatie
We komen samen op een mooie locatie in de buurt van Apeldoorn. Je slaapt op twee of driepersoonskamers. Tegen extra vergoeding is ook een eenpersoonskamer mogelijk.

Kosten
Vroegboekprijs 495 Euro (t/m 14 juli) inclusief alle maaltijden, btw en slapen op een meerpersoonskamer. Als je al op donderdagavond wilt aankomen, betaal je 25 Euro extra (contant ter plekke te voldoen). Voor een eenpersoonskamer betaal je 15 Euro per nacht extra.
Kosten vanaf 15 juli: 550 Euro.

Begeleiding
De retreat wordt begeleid door Wendy en een team van ervaren assistenten. Al zo’n 7 jaar geven we met elkaar jaarlijks een vrouwenretreat.

Corona
We vragen je om 14 dagen van te voren zorgvuldig te zijn met nabije contacten met anderen én om vlak van tevoren een zelftest te doen (op dit moment ook nog als je al gevaccineerd bent).

Voorproefje
We raden je aan om ook (of eerst) mee te doen met de avondworkshop op 2 juli. Je maakt dan kennis met het team, met andere deelnemers en je kunt alvast proeven aan een paar onderdelen uit de retreat. Je kunt je eventueel aanmelden voor deze avondworkshop en in de tussentijd vrijblijvend op de lijst van de retreat komen te staan.

Aanmelden
Stuur een mail naar wendy@blissyourbody.nl met je naam, adres, geboortedatum en (als we elkaar nog niet kennen) je ervaring op het gebied van tantra of aanverwante zaken. Als je al bekend bent bij Bliss kun je ook direct je ticket kopen.

Annuleren
Als je vlak van tevoren positief op corona test, krijg je 50% van je geld terug. In alle andere gevallen van annuleren gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden die je op deze site vindt.

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.