Vrouwenretreat ‘Orgasmic Bliss’

Inhoud en vorm
In deze driedaagse retreat kun je als vrouw ervaren hoe bevrijdend tantra kan werken voor je beleving van intimiteit en seksualiteit.

Via dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie, sharing, aanraking en individuele yoni healing en kun je meer en meer contact maken met je (seksuele) levensenergie en deze werkelijk gaan ownen.

We doen dit door allereerst heel erg naar de ontspanning te gaan. In een ontspannen lijf kan je levensenergie namelijk (bijna) als vanzelf stromen…

 Voor wie?
* Wil jij meer in je lichaam zakken en ontspannen en van daaruit voelen waar jouw JA in seksualiteit zit?
* Wil je je verder kunnen openen en ontspannen in het intieme contact met anderen?
* Kom je blokkades tegen in intimiteit en seksualiteit die je zou willen doorbreken?
* Voel je jezelf op seksueel gebied al een heel eind vrij maar merk je dat er nog steeds wat ‘losse eindjes’ zijn?

en… wil je de kracht van sisterhood ervaren? Dan is deze retreat geschikt voor jou!

Wel dien je al het een en ander gedaan te hebben op het gebied van persoonlijke groei, meditatie, lichaamswerk en/of tantra. Vrouwen van alle leeftijden en alle seksuele voorkeuren zijn welkom. Heb je trauma’s op het gebied van seksualiteit, dan hebben we eerst nog even contact om te kijken of deze retreat voor jou op een passend moment komt. De retreat is geen (vervanging voor) therapie.

Wat kan de retreat je bieden?
De retreat geeft je de mogelijkheid om in een veilige groep van vrouwen diep de ontspanning te gaan ontdekken, je (nog) vrijer in je lichaam te gaan voelen en je seksualiteit (weer) van jóu te maken. Je zult gaan ontdekken dat je seksuele levensenergie zo veel breder is dan alleen seks zelf en hoe bevrijdend het is om het voortaan zo te gaan zien en ervaren. ‘Orgasmic Bliss’ gaat níet over orgasmes hebben, maar over het toelaten en genieten van stroming in je lichaam. Dit kan echt iedere vrouw ervaren en ook prima zónder aan seks te doen 🙂.

Het is wel goed om je te realiseren dat tantra een levenslang pad is. Een retreat kan een prachtige stap in je proces is, maar is ook niet meer dan een stap. Het integratiewerk dient thuis te worden gedaan en voortgezet.

Data en tijden
De data zijn 6 t/m 8 augustus 2021, dus van vrijdag 10 uur t/m zondag 16 uur. We raden je aan om al op donderdagavond aan te komen. Dit kan tegen een vergoeding van 25 Euro (contant te betalen aan de locatie).

Locatie
We komen samen op een mooie locatie in de buurt van Apeldoorn. Je slaapt in principe op een twee, drie of vierpersoonskamer. Tegen extra vergoeding van 15 Euro per nacht is een eenpersoonskamer mogelijk (contant te betalen aan de locatie).

Kosten
Er zijn nog enkele laatste tickets beschikbaar van 549 Euro. Dit is de prijs met aankomst op vrijdagochtend, inclusief alle maaltijden, btw en slapen op een meerpersoonskamer.

Begeleiding
De retreat wordt begeleid door Wendy en een team van fijne assistenten: Martje, Jitske en Yolanda. Al zo’n 7 jaar geven we vanuit Bliss jaarlijks een vrouwenretreat.

Corona
We vragen je om vlak voor vertrek een zelftest te doen (op dit moment ook als je al gevaccineerd bent of al corona hebt gehad).

Aanmelden
Stuur een mail naar wendy@blissyourbody.nl met je naam, adres, geboortedatum en (als we elkaar nog niet kennen) je ervaring op het gebied van tantra of aanverwante zaken. Als je al bekend bent bij Bliss kun je ook direct je ticket kopen.

Annuleren
Als je vlak van tevoren positief op corona test, krijg je 70% van je geld terug. Als er een wachtlijst is, krijg je het gehele bedrag terug minus 50 Euro administratiekosten. In alle andere gevallen van annuleren gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden die je op deze site vindt.

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.