Vrouwenretreat ‘Orgasmic Body’ (3 t/m 5 juni 2022)

Breng je lijf tot leven!


Inhoud en vorm
In deze driedaagse retreat kun je als vrouw ervaren hoe bevrijdend tantra kan werken voor je beleving van intimiteit en seksualiteit.

Via dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie, sharing, aanraking en massage en kun je meer en meer contact maken met je (seksuele) levensenergie en deze werkelijk gaan toe eigenen.

We doen dit door allereerst naar de ontspanning te gaan. In een ontspannen lijf kan je levensenergie namelijk (bijna) als vanzelf stromen…

Voor wie?
* Wil jij meer in je lichaam zakken en ontspannen en van daaruit voelen waar jouw JA in seksualiteit zit?
* Wil je je verder kunnen openen en ontspannen in het intieme contact met anderen?
* Kom je blokkades tegen in intimiteit en seksualiteit die je zou willen doorbreken?
* Wil je liefdevoller met je eigen lichaam omgaan?
* Voel je jezelf op seksueel gebied al een heel eind vrij maar merk je dat er nog steeds wat ‘losse eindjes’ zijn?

en… wil je de kracht van sisterhood ervaren? Dan is deze retreat geschikt voor jou!

Het is fijn als je al het een en ander gedaan hebt op het gebied van persoonlijke groei, meditatie, lichaamswerk en/of tantra. Vrouwen van alle leeftijden en alle seksuele voorkeuren zijn welkom. Je hoeft geen ervaring met tantra te hebben en je bent ook heel welkom als je al wel ervaring hebt.

Heb je trauma’s op het gebied van seksualiteit, dan hebben we eerst nog even contact om te kijken of deze retreat voor jou op een passend moment komt. De retreat is geen (vervanging voor) therapie. 

Wat kan de retreat je bieden?
De retreat geeft je de mogelijkheid om in een veilige groep van vrouwen diep de ontspanning te gaan ontdekken, je (nog) vrijer in je lichaam te gaan voelen en je seksualiteit (weer) van jóu te maken. Je zult gaan ontdekken dat je seksuele levensenergie zo veel breder is dan alleen seks zelf en hoe bevrijdend het is om het voortaan zo te gaan zien en ervaren. Het woord ‘orgasmic’ uit de titel van deze retreat gaat níet over orgasmes hebben, maar over het toelaten en genieten van stroming in je lichaam. Dit kan echt iedere vrouw ervaren, ook zónder aan seks te doen.

Nog meer dan in een cursus geeft een meerdaagse retreat je de mogelijkheid om echt diep te zakken in je lijf, het thema en de groep. We bouwen het programma zo op dat er een veilige en intieme sfeer kan ontstaan.

Data en tijden
De retreat vindt plaats van 3 t/m 5 juni 2022, van vrijdag 10 uur t/m zondag 16:00 uur. We raden je aan om al op donderdagavond aan te komen, zodat je alvast wat kunt landen. Dit kan tegen een vergoeding van 20 Euro (contant te betalen aan de locatie).

Locatie
We komen samen op een mooie locatie in de buurt van Apeldoorn. Je slaapt in principe op een twee-, drie- of vierpersoonskamer. Tegen extra vergoeding van 20 Euro per nacht is een eenpersoonskamer mogelijk (contant te betalen aan de locatie).

Kosten
De kosten zijn 549 Euro. Dit is de prijs met aankomst op vrijdagochtend, inclusief alle maaltijden, btw en slapen op een meerpersoonskamer. Voor een dieet (anders vegetarisch of vegan) kan een kleine toeslag gelden. Wil je heel graag meedoen maar zijn de kosten een probleem voor je? Neem dan contact met Laura op om naar de mogelijkheden te vragen.

Begeleiding
De retreat wordt begeleid door Laura Eggens en Femke Saher samen met een team van fijne assistenten: Eefje en Roos. Al zo’n 8 jaar geven we vanuit Bliss jaarlijks een vrouwenretreat.

Annuleren
De reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing, deze vind je op www.blissyourbody.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een ticket te kopen. We sturen je dan nog een aantal vragen om wat meer over je te weten te komen. 

Als je twijfelt of vragen hebt, neem dan contact op met Laura via laura@blissyourbody.nl.

Podcast & blog
Hieronder kun je een podcast luisteren waarin het helemaal gaat over tantraretreats voor vrouwen over seksualiteit! En ook kun je deze blog lezen!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.