Vrouwenretreat ‘Orgasmic Bliss’

Verlang jij naar meer stroming in je lichaam?
Wil je meer genieten van intimiteit en seksualiteit?
Zoek je een veilige groep om tantra te ervaren?
En wil je de ware kracht van sisterhood voelen?

Dan is deze vrouwenretreat voor jou bedoeld!

Inhoud en vorm
In deze driedaagse retreat kun je als vrouw ervaren hoe bevrijdend tantra kan werken voor je beleving van intimiteit en seksualiteit.

Via dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie, sharing, aanraking en massage kun je meer en meer contact maken met je (seksuele) levensenergie en deze werkelijk gaan ownen. Het is jóuw lijf en jóuw seksualiteit!

 Voor wie?
* Doe jij seks snel voor een ander en voel je er zelf niet zo vaak een volle JA voor?
* Voel je dat iets op het gebied van intimiteit en seksualiteit zich wil openen, maar weet je niet precies wat of hoe?
* Voel jij jezelf op dit gebied al een heel eind bevrijd maar merk je dat er nog steeds wat ‘losse eindjes’ zijn?

In alle gevallen is deze retreat geschikt voor jou. Wel dien je al het een en ander gedaan te hebben op het gebied van persoonlijke groei, meditatie, lichaamswerk en/of tantra. Hoewel de retreat openstaat voor vrouwen van alle leeftijden, leert de ervaring dat de meeste deelnemers bij Bliss tussen de 25 en 45 jaar zijn. Heb je trauma’s op het gebied van seksualiteit, dan hebben we eerst nog even contact om te kijken of deze retreat voor jou op een passend moment komt. De retreat is geen (vervanging voor) therapie.

Wat kan de retreat je bieden?
De retreat geeft je de mogelijkheid om je in een veilige groep van vrouwen (nog) vrijer in je lichaam te gaan voelen, je seksualiteit (weer) van jóu te maken en te gaan ontdekken hoe jij jezelf binnen en buiten seks ‘aan kunt zetten’. Je zult gaan ontdekken dat je seksuele levensenergie zo veel breder is dan alleen seks zelf en hoe bevrijdend het is om het voortaan zo te gaan zien en ervaren. ‘Orgasmic Bliss’ gaat níet over orgasmes hebben, maar over het toelaten en genieten van stroming in je lichaam. Dit kan echt iedere vrouw ervaren en ook zonder aan seks te doen 🙂.

Het is wel goed om je te realiseren dat tantra een levenslang pad is. Een retreat kan een prachtige stap in je proces is, maar is ook niet meer dan een stap. Het integratiewerk dient thuis te worden gedaan en voortgezet.

Data en tijden
De nieuwe data voor deze retreat zijn nog niet bekend, maar in ieder geval een vrijdag vanaf 10 uur t/m een zondag om 16 uur. Het is mogelijk om al op donderdagavond aan te komen.

Locatie
We komen samen op een mooie locatie in de buurt van Apeldoorn. Je slaapt op meerpersoonskamers. Tegen extra vergoeding is een eenpersoonskamer mogelijk.

Kosten
479 Euro inclusief alle maaltijden, btw en slapen op een meerpersoonskamer. Als je al op donderdagavond wilt aankomen, betaal je 25 Euro extra (contant ter plekke te voldoen).

Corona
We gaan er optimistisch vanuit dat in mei de coronatijd achter ons ligt of dat we dankzij een goed testbeleid en gedeeltelijke vaccinatie deze retreat veilig kunnen geven.

Begeleiding
De retreat wordt begeleid door Wendy en een team van ervaren assistenten. Al zo’n 7 jaar geven we met elkaar jaarlijks een vrouwenretreat.

Aanmelden
Stuur een mail naar wendy@blissyourbody.nl met je naam, adres, geboortedatum en (als we elkaar nog niet kennen) je ervaring op het gebied van tantra of aanverwante zaken.

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.