Welkom bij mijn podcast ‘Tantra aan de keukentafel’!

In deze podcast kun je laagdrempelig kennismaken met tantra, hoor je verdiepende interviews met experts én beleef je al luisterend een stukje tantra.
In de meest recente afleveringen hoor je de rubriek ‘Het tantravoorwerp’ waarbij je aan de hand van een voorwerp meer te weten komt over mijn workshops.

Waar?
Mijn podcast – overigens zonder enige opsmuk of sponsor – is te beluisteren op alle bekende kanalen waaronder Spotify, SoundCloud en Apple Music.
Hieronder vind je altijd de meeste recente aflevering:

Sense Talk podcast voor jongeren over Tantra!
De nieuwste aflevering van Sense Talk, een podcast voor jongeren over seksuele vorming gaat over tantra. Bliss Your Body-deelnemers Laura en Yara vertellen over hun ervaringen met tantra, intimiteit en seksualiteit. En dat doen ze super mooi!

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en wil je net als Yara en Laura wel eens een tantraworkshop meemaken, zoek dan even in de agenda naar de workshops en cursussen die speciaal op jouw leeftijdsgroep gericht zijn. In onze workshops ga je dus níet aan seks doen, maar de dingen die je gaat meemaken kunnen zeker effect hebben op je beleving van intimiteit en seks.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.