Touched by Touch: een cursus over wensen en grenzen in contact en aanraking

– met o.a. het Wheel of Consent

 

In deze cursus van twee losse dagen en een avond onderzoek je met een vaste groep mensen jouw wensen en grenzen in contact en aanraking op een speelse en toch diepgaande manier. We werken hierbij onder andere met het Wheel of Consent van Betty Martin.

We hebben deze cursus al meerdere keren gegeven en iedere keer hebben deelnemers het als bijzonder fijn én leerzaam ervaren. Dat betrof steeds zowel ‘nieuwkomers’ in het tantraveld, als mensen met tantra-ervaring die het Wheel of Consent nog niet kenden óf er gewoon nog veel meer mee wilden oefenen.

Inhoud en vorm
Grensoverschrijdend gedrag komt regelmatig voor. Het is iets wat niemand wil en toch gebeurt het. Elkaar in intimiteit en seksualiteit binnen consent ontmoeten is blijkbaar niet iets wat altijd vanzelf goed gaat.

In deze cursus ga je uitgebreid je wensen en grenzen in contact en aanraking onderzoeken. We doen dit met elkaar op een laagdrempelige, speelse en toch diepgaande manier via diverse (vaak korte) oefeningen waarbij je – altijd binnen je eigen grenzen – in contact met iemand kunt gaan. Hierbij vinden er geen seksuele handelingen plaats. 

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor mensen die in groepsverband op een bewuste manier hun wensen en grenzen met betrekking tot aanraking en contact willen onderzoeken. Ervaring met tantra is niet per se nodig. Als je juist al langere tijd aan tantra doet, kan deze cursus je toch ook veel bieden.

Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met aanraking van andere mensen buiten een intieme relatie (knuffelworkshops, massage). Als stel ben je zeker ook welkom, maar jullie dienen wel open te staan voor oefeningen met andere deelnemers. Een deel van de waarde van de cursus zit namelijk in het oefenen met allerlei ‘verschillende’ mensen.

Data en tijden
zondag 24 maart en zondag 7 april 2024 van 10.00 – 17.15 uur en donderdag 25 april van 19.00 – 22.15 uur.

Locatie
Kanaalweg 84a in Utrecht (Oog in Al)

Kosten
299 Euro, met een paar tickets van 259 Euro voor de snelle beslissers

Groepsgrootte
14-22 deelnemers

Begeleiding
Wendy Doeleman & team

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop. Let op: als je grote onveiligheid of trauma in aanraking hebt meegemaakt, overleg dan eerst met mij of deze cursus op dit moment bij je past. Mail me dan via: wendy@blissyourbody.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.