Together in Tantra – online tantracursus voor stellen

Let op: op 9 april start het Tantra Drieluik voor stellen

waar deze online Together in Tantra cursus onderdeel van is!

⇒ Verlang jij naar nieuwe inspiratie om op een andere manier met je partner te verbinden en elkaar écht te ontmoeten, zowel buiten bed als in bed…?

⇒ Hebben jullie nog geen ervaring met tantra maar wel met yoga en/of meditatie en ben je nieuwsgierig naar wat juist tantra jullie als stel te bieden heeft?

⇒ Hebben jullie al het nodige aan tantra gedaan, maar zou je graag al die mooie dingen blijvend in je relatie en je (volle) dagelijkse leven willen integreren?

Met de online cursus Together in Tantra krijg je een rijkdom aan tools om als stel (weer) te ontspannen, te verbinden en te stromen. Dus dat gevoel wat je waarschijnlijk kent van een live workshop maar dan thuis. Júist thuis, zodat jullie het in je eigen tempo kunnen doen, op tijdstippen dat het jullie uitkomt en zodat tantra niet meer iets is wat je alleen ‘buiten’ beleeft.

Je weet natuurlijk dat tantra niet alleen maar bliss geeft, maar dat het álles aan het licht brengt, zeker ook in de intieme relatie. Deze cursus helpt je om door moeilijkere momenten juist samen te groeien. Het tantrapad brengt je steeds dichter bij je essentie en dat brengt meer liefde, ontspanning, acceptatie en sprankeling, óok in jullie relatie.

 

Together in Tantra biedt:

 • meer dan 20 meditaties en oefeningen om tantra concreet vorm te geven in je relatie en in je leven, waaronder 6 exclusieve partnermeditaties (muziek met mijn begeleiding)
 • achtergrondinformatie en technieken voor een stevige basis
 • praktische tools voor liefdevol communiceren, tantrische seks maar ook voor het omgaan met weerstand en triggers
 • de mogelijkheid om in vrijheid jullie eigen tempo en vorm te kiezen
 • een jaar lang toegang tot de materialen, met daarna verlenging mogelijk (69 Euro voor nog een jaar)
 • de opnamen van zeven online workshops voor meer inspiratie

10 CURSUS-MODULEN

Introductie
1. Een heilige ruimte
2. Kennis van tantra
3. Technieken in tantra
4. Tantrameditaties
5. Aanraakmeditaties
6. Next level meditaties
7. Tantrische seks
8. Liefde in woorden
9. Weerstand en triggers
10. Online workshops
Inspiratiebronnen

Voor wie is deze cursus bedoeld?

 • Als jullie als stel al (enigszins) bekend zijn met tantra en/of meditatie.
 • Als jullie ruimte willen en kunnen maken voor meer ontspanning, verbinding en verdieping in jullie relatie en leven, bijvoorbeeld in de vorm van een ontmoeting van één avond per twee weken.
 • Als jullie zelf willen bepalen wanneer en hoe je de onderdelen uit de cursus gebruikt.

Voor wie is deze cursus NIET bedoeld?

 • Als jullie nog geen ervaring met tantra, meditatie, yoga of vergelijkbare zaken hebben. In dat geval is het beter om eerst een (live) beginnersworkshop of -cursus te doen.
 • Als je een cursus zoekt die alleen over seks gaat.
 • Als je partner echt niet mee wil doen en je ook geen meditatiemaatje hebt om de meditaties mee samen te doen.

AANMELDEN
Je kunt de cursus hier aanschaffen en krijgt dan toegang tot alle materialen. Je start op een moment dat het jullie goed uitkomt en doet de cursus in jullie eigen tempo.

KOSTEN
De kosten van de cursus zijn 199 Euro. Hiervoor heb je materiaal voor zeker een jaar (uitgaande van tweewekelijkse ontmoetingen met je partner).

DE MAKER
Deze cursus is door mij, Wendy Doeleman, samengesteld op basis van 17 jaar persoonlijke ervaring in tantra en 13 jaar ervaring als begeleider.

LET OP!
Dit voorjaar kun je profiteren van het feit dat ik ook een Tantra Drieluik voor stellen geef. Deze cursus bestaat uit 3 avonden plus deze online cursus Together in Tantra. De kosten hiervan zijn 389 Euro per stel. Er is plek voor max 12 stellen!

Bekijk en beluister hier een paar demo’s:

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.