Together in Tantra – drieluik voor stellen (najaar 2022)

Verlangen jullie naar nieuwe inspiratie om vanuit tantra te verbinden

en elkaar (weer) écht te ontmoeten, in lijf, hart, seks en spirit?

Stap dan samen in dit prachtige drieluik voor stellen!

De cursus Together in Tantra biedt allerlei praktische tools om als stel (weer) te ontspannen, te verbinden en te stromen.

De cursus bestaat allereerst uit drie dagworkshops waarin we de thema’s verbinden vanuit lichaam, hart en seksualiteit verkennen. Het spirituele aspect van tantra zit hier als vanzelf in verweven.

Omdat we weten dat integratie van tantra in je dagelijks leven essentieel is maar uitdagend kan zijn, is er een aanvullend online programma bestaande uit 10 modulen. Op basis hiervan kun je heel gemakkelijk tantra-ontmoetingen voor jullie thuis vormgeven.

Drie dagworkshops in Utrecht

Dag 1: Tantrisch verbinden vanuit je lijf
Hoe kunnen we steeds weer ontspannen en verbinden, zowel met onszelf als met elkaar?
Dag 2: Tantrisch verbinden vanuit het hart
Wat vraagt verbinden vanuit het hart van ons, wat zit er soms tussen en hoe kunnen we steeds weer naar de verzachting gaan?
Dag 3: Tantrisch verbinden in seksualiteit
Wat is tantrische seksualiteit en hoe kunnen we dit deel van onze relatie stromend en verbindend maken/houden?

Online programma (10 modulen) ter ondersteuning thuis

  • ruim 20 meditaties en oefeningen om thuis te doen, waaronder 6 begeleide partnermeditaties (muziek met mijn stem)
  • diverse achtergrondinformatie en meditatietechnieken voor een stevige basis
  • vele muziektips
  • praktische tools voor liefdevol communiceren, het omgaan met weerstand en triggers en een tantrische beleving van seksualiteit
  • een jaar lang toegang tot de materialen, met daarna verlenging mogelijk (69 Euro voor nog een jaar)

Werkvormen

We gebruiken werkvormen als dans, lichaamswerk, individuele meditatie, partnermeditatie, aanrakingsoefeningen, kleine rituelen, sharing en inquiry. Inspiratie hiervoor komt uit zowel westerse neo-tantra als oosterse klassieke tantra.

De meeste onderdelen doen jullie samen, maar je ontmoet ook andere stellen, bijvoorbeeld bij de sharings.

Er vinden geen seksuele handelingen plaats en los van misschien een enkele keer bij een aanrakingsoefening, blijven de kleren aan.

Praktische informatie cursusdagen

Data en tijden
Zaterdag 24 september, zondag 9 oktober en zondag 20 november van 9.45 – 17.15 uur.

Lunch
Leuk als jullie iets meenemen voor de potluck lunch.

Locatie
Utrecht, Oog in Al (gratis parkeren of 7 minuten met OV-fiets)

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor stellen (van alle gendercombinaties en alle leeftijden) die al enigszins bekend zijn met tantra, meditatie en/of lichaamsgericht werken.
Het is nodig dat je allebei gemotiveerd bent om ruimte te maken voor meer ontspanning, verbinding en verdieping in je relatie en leven.

Hoewel iedere relatie z’n ups en downs kent, is de cursus geen therapie. Zit jullie relatie momenteel in erg zwaar weer, overleg dan met mij voordat je je aanmeldt.

Voor wie NIET?
De cursus is waarschijnlijk niet voor jullie geschikt a
ls jullie nog helemaal geen ervaring met tantra, meditatie en/of lichaamsgericht werken hebben. In dat geval is het beter om eerst een korte beginnersworkshop te doen. Mail mij even als jullie twijfelen.
Ook als jullie een cursus zoeken die alleen of vooral over seks gaat, kun je beter verder kijken. En mocht een van jullie grote weerstand voelen en echt ‘meegesleept’ moeten worden, bedenk dan goed of dit het juiste moment voor jullie is.

Goed om te weten
Als je langer aan tantra doet, weet je het wel: tntra is echt niet altijd heaven on earth, ook of juist niet als je tantra als stel beoefent.

Een tantracursus kan absoluut prachtige ervaringen geven, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Zo kan het gebeuren dat jij of je partner op een gegeven moment weerstand voelt of dat er gedoe tussen jullie gaande is Dat kan tijdens de cursusdagen gebeuren of thuis. Soms heb je misschien niet eens zin om naar de cursus te komen.

Toch nodigen we je uit om juist dan te komen. De ervaring leert namelijk dat alles weer voorbij gaat, ook het ‘gedoe’ en de cursusdagen zijn juist geschikt om elkaar weer te mogen vinden. 

AANMELDEN
Schaf hier een ticket voor het drieluik en voor het online programma aan. Enkele weken voor de eerste dag krijg je instructies hoe je toegang tot de online omgeving krijgt.

Wil je een losse dag boeken? Stuur dan een mail naar wendy@blissyourbody.nl. Een weet van tevoren hoor je of er nog plek is.

KOSTEN

Drie dagworkshops: 499 Euro per stel
Online programma indien je dit nu aanschaft: 99 Euro per stel (in plaats van 199 Euro dus 100 Euro korting!)

Willen of kunnen jullie niet alle dagen aanwezig zijn? Dan betaal je 200 Euro per dag per stel. Losse boekingen zijn echter alleen mogelijk als er nog plek is. Ook kan dag 3 alleen gedaan worden als jullie dag 1 of 2 gedaan hebben.

Hadden jullie eerder al (los) het online programma aangeschaft? Op het moment dat dit (na een jaar) verloopt, kun je het voor 69 Euro opnieuw aanschaffen.

BEGELEIDING
Het drieluik en het online programma zijn door mij, Wendy Doeleman, samengesteld op basis van 17 jaar persoonlijke ervaring in tantra en 12,5 jaar ervaring als begeleider.

Tijdens de workshops zijn er altijd voldoende assistenten aanwezig om jullie te ondersteunen als dat nodig is.

Bekijk en beluister hier een paar demo’s uit het online programma:

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.