Bliss Your body – Sisterhood

Onder de naam Bliss Your Body Sisterhood geven we regelmatig tantraworkshops voor alleen vrouwen. Voor nieuwe vrouwen in tantra is het soms veiliger om te starten in een vrouwengroep. Voor Shakti’s mét tantra-ervaring gaat het vaak niet meer zozeer om de veiligheid, maar om het feit dat zij weten dat het gewoon ook heerlijk is om met alleen vrouwen te zijn.

Dagworkshop 25 november: This is MY Body

Tantra is een prachtige manier om meer in je lichaam te zakken, te ontdekken hoe de energie in je lichaam meer kan gaan stromen en hoe je diep kunt ontspannen. Op die manier kun je meer gaan voelen, beter naar jezelf luisteren en ook meer genieten van intimiteit en seksualiteit.

De dag krijgt vorm via dans, lichaamswerk, meditatie, sharings en aanraking (op de kleren). Alhoewel oefeningen soms uitdagend kunnen zijn, is deze dag is geschikt voor iedereen. Ervaring met tantra is niet per se vereist, al kan het helpen als je wellicht elders al wat stapjes op het spirituele pad hebt gezet. Er is altijd ruimte voor ieders grenzen.

Datum en tijden
Zondag 25 november 2018 van 10.00 – 17.00 (inloop vanaf 9.30)

Doelgroep
Hoewel de meeste deelnemers bij Bliss Your Body tussen de 20 en 40 zijn, staat de workshop open voor alle leeftijden.
De workshop staat open voor hetero-, bi-, lesbische en transgender vrouwen.

Begeleiding
Wendy & team

Locatie
De Oorsprong, centraal gelegen in Nijmegen

Kosten
Een ticket kost € 70, met een paar Early Birds tickets van € 62,50. Er zijn ook een paar tickets waarbij je het boek Hartelust van Wendy voor een flinke korting erbij krijgt (je betaalt 7,50 in plaats van 17,50 voor het boek).
De lunch verzorgen we met elkaar.

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.
Ongeveer een week van te voren krijg je een mail met daarin alle praktische gegevens.

Meerdaagse retreat
Heb je interesse in een meerdaagse retreat voor vrouwen? Die geven we weer van 26-28 april 2019!

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.