The Power of your Heart(s) – dagworkshop voor stellen (AL)

In deze dagworkshop kun je weer/meer verbinding met je hart maken en van daaruit de verbinding met je partner verdiepen. We werken hiervoor met dans, lichaamswerk, sharing, inquiry, meditatie en aanraking.

Hoewel tantra ten diepste een individueel spiritueel pad is, kan het heel mooi zijn om aspecten uit tantra in je relatie te brengen. Soms brengt dit jullie direct naar bliss, maar soms ook wordt juist in de verbinding met je geliefde je diepste pijn getriggerd. Als je daar echter in mee kunt bewegen, kunnen er ook weer prachtige dingen gebeuren. Het is mooi om deze dag met zo min mogelijk verwachtingen in te gaan en simpelweg te kijken wat zich in jou en tussen jullie wil ontvouwen.

Hoewel ik in coronatijden veel stellenworkshops heb gegeven, is deze dagworkshops momenteel een van de weinige mogelijkheden!

Doelgroep
Deze workshop staat open voor stellen van alle leeftijden en is geschikt voor stellen die al het een en ander aan tantra hebben gedaan, maar ook voor nieuwe stellen. Wel is het waarschijnlijk fijn voor jezelf als je al wat ervaring hebt met bijv. dans, meditatie of yoga.

Data & locatie
De workshop vindt plaats van zaterdag 11 september van 10.00 – 17.00 uur op Hoofdveste 12 in Houten (inloop vanaf 9.30 uur).

Groepsgrootte
We werken met maximaal 10 stellen.

Prijzen
De kosten zijn 180 Euro per stel. Je neemt je eigen lunch mee.

Aanmelden
Koop een ticket in de ticketshop.

Corona
Hoewel we bij het dansen de hele ruimte gebruiken, kun je de meeste tijd op afstand van de andere stellen blijven. Als je klachten zou hebben, dien je uiteraard een coronatest te doen en/of thuis te blijven.

Begeleiding
Wendy & team.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.