Wie is Wendy?

Met Bliss your Body wil ik zo veel mogelijk (jonge) mensen de schoonheid, wijsheid en kracht van tantra laten ervaren. Dat doe ik via het geven van workshops, trainingen en individuele sessies en via mijn boeken over tantrische seksualiteit voor jongeren.

Regelmatig word ik in mijn workshops en training ondersteund door mijn partner Remi, met wie ik sinds 2006 het tantrapad bewandel.

Lees verder over hoe mijn mijn tantrapad van de afgelopen 12 jaar er uit heeft gezien, wat mijn achtergrond qua trainingen en opleidingen is en wat mijn visie op tantra is.

Wie zijn mijn teamleden?
Ik werk samen met een stevig team van assistenten, dat op dit moment bestaat uit Bente Erkelens, Rogier Moed, Femke, Bart, Laura Poustochkine, Martje Witzel, Yves Wouters en mijn partner Remi.

Testimonials
Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers.

Wendy is een zeer professionele begeleider, weet wat op welk moment nodig is. Voor de groep als geheel, maar ook individueel voelt ze aan wat een deelnemer nodig heeft, waar iemand staat. Haar retreats zijn modern van insteek en zorgen nadrukkelijk ook voor lichtheid, voor relativering, voor gezamenlijkheid. In een veilige omgeving leidt zij en haar team eenieder soepel door belangrijke processen op weg naar verdere groei. Alle lof.

Bliss your Body is de PERFECTE balans tussen hemel en aarde. Wat ik daar mee bedoel, is de balans tussen het ‘spirituele, speelse, ruimte, spontane, flow en oordeelloosheid van Wendy en het team’ én ‘alle praktische zaken, veiligheid, steengoede begeleiding, communicatie, alle details, grenzen zijn duidelijk en genoemd etc.’ Het geeft zo veel ruimte en veiligheid, alle kleine dingetjes tot in de puntjes verzorgd, van corveelijst tot het heerlijke eten… alles. They say ‘God is in the details’. Nou, God is everywhere tijdens de retreats van Bliss your Body.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.