Avondcursus

Vanaf eind maart 2018 organiseren we voor de derde keer de avondcursus ‘Tantric Journey’. In deze cursus van 8 zondagavonden maak je een diepgaande reis door de 7 chakra’s.
 
Op de eerste avond geven we een introductie op alle chakra’s. Vervolgens staat iedere volgende avond steeds een van de chakra’s centraal. We onderzoeken de thema’s van dat betreffende chakra (energiegebied) aan de hand van dans, lichaamswerk, meditaties en contactoefeningen. Zo maak je een bijzondere en helende reis en kan je (kundalini) levensenergie steeds makkelijker door heel je lijf gaan stromen. Dat kan vervolgens op allerlei gebieden in je leven een positieve invloed hebben.
 
Voor tussendoor krijg je praktische suggesties en oefeningen mee om je tantric practice at home (meer) vorm te geven. Ook nodigen we je uit om in die tijd andere deelnemers te ontmoeten.
 
Voor nieuwkomers in tantra is deze cursus een prachtige manier om een basis voor een tantrische levenswijze te leggen. Voor meer ervaren mensen is het een mooie manier om diepgaander kennis te maken met de chakra’s en tantra nog meer een plek in het dagelijks leven te geven.
 
Als je ons nog niet kent, kun je op 4 maart naar de avondworkshop ‘Tantric Experience’ komen. Dan kun je zien en ervaren hoe we werken.
 
Thema’s van de chakra’s:
1: Gronding, vertrouwen en veiligheid
2: Emoties, seksualiteit, sensualiteit en (levens)lust
3: Richting in je leven, eigenwaarde, grenzen
4: Liefde, relaties, verbinding, balans en mededogen
5: Communicatie, creativiteit en zelfexpressie
6: Intuïtie, verbeeldingskracht en helder zien
7: Bewustzijn, wijsheid en universele verbondenheid
 
Kosten (8 avonden):
299 Euro voor 30-39 jarigen
279 Euro voor jongeren t/m 29 jaar
Er is plek voor enkele veertigers. Zij betalen 319 Euro.
 
Aantal deelnemers:
Minimaal 12, maximaal 20
 
Locatie:
EsoTerra De Bilt/Bilthoven (bij Utrecht)
 
Data en tijden:
25 maart, 8 en 15 april, 6 en 20 mei, 3 en 17 juni, 1 juli 2018.
Als je al weet dat je één keer niet kunt komen, is dat geen probleem. De tijden zijn van 18.45 – 22.00 uur.

We raden je aan om je ook aan te melden voor de avondworkshop Tantric Experience op 4 maart. Hoogstwaarschijnlijk ontmoet je dan alvast een deel van de groep.

Begeleiding:
Wendy & team

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op deze site.
 
Meer over Wendy en Bliss Your Body:
Spontaan, doortastend, passievol, spiritueel én nuchter. Dat zijn zo wat termen die op mij van toepassing zijn. Tantra is een diepe passie voor mij, omdat het álles omarmt en niets uitsluit. Met Bliss your Body wil ik zo veel mogelijk jonge mensen de schoonheid en wijsheid van tantra laten ervaren. Dat doe ik niet alleen via het geven van workshops, maar ook door het schrijven van tantraboeken voor jongeren.
Ik begeleid intussen al zo’n 20 jaar als trainer en docent diverse groepen, ben 12 jaar actief op het tantrapad en heb in al die jaren bij vele tantra teachers in binnen- en buitenland trainingen gevolgd. Sinds 2010 geef ik tantraworkshops voor jonge mensen vanuit Bliss Your Body. Daarnaast volg ik momenteel de vierjarige opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist.
De aanpak van Bliss Your Body is ervarings- en lichaamsgericht maar raakt tegelijkertijd ook altijd de diepere, spirituele laag van het leven.


Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.