Tantric Journey verdiepingscursus (7 avonden)

Deze Tantric Journey verdiepingscursus is bedoeld voor mensen die eerder bij Bliss Your Body de ‘gewone’ Tantric Journey avondcursus hebben gevolgd in een van de 18 groepen van de afgelopen 10 jaar. Daarnaast zijn ook andere mensen met ruime tantra-ervaring welkom.

Inhoud en vorm
In deze verdiepingscursus maken we, net als in de gelijknamige basiscursus, een reis door de chakra’s. Iedere avond staat een van de chakra’s centraal. Aan het begin van een avond doe je eerst iets op jezelf (met gebruik van mantra’s, asana’s en mudra’s), daarna gaan we op een verdiepende manier in de sfeer van het betreffende chakra in contact met elkaar. Je ontmoet hierbij mensen van alle genders.

Soms zullen oefeningen uitdagender zijn dan in de basiscursus, soms ook zijn ze juist eenvoudiger omdat je met meer tantra-ervaring minder prikkels nodig hebt om iets te voelen. Wel zal het merkbaar zijn dat iedereen al ervaring met tantra heeft. De meeste onderdelen zijn met kleren aan maar mogelijk is er soms ook iets met (gedeeltelijke) naaktheid.

We gaan er vanuit dat je voldoende basis in jezelf hebt om eventuele grenzen aan te geven, voor je zelf te zorgen en om contacten met anderen in afstemming aan te gaan.

Data en tijden
De cursus bestaat uit 7 avonden (5 zondagavonden en 2 woensdagavonden).
Zondag 25 september, 9 en 23 oktober, woensdag 2 november, zondag 20 november, 4 december en woensdag 14 december 2022
Tijden zondagen: 18.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.10 uur)
Tijden woensdagen: 19.00 – 22.15 uur (inloop vanaf 18.40 uur)

Als je al weet dat je een keer niet kunt, is dat geen probleem.

Locatie en begeleiding
De cursus vindt plaats in Utrecht (Oog in Al) en wordt door Wendy gegeven.

Groep
De groep bestaat uit 16-24 deelnemers. We streven naar een ongeveer gelijke verdeling van mannen en vrouwen maar je ontmoet in de oefeningen mensen van beide genders.

Contact
Heb je andere dingen bij Bliss gedaan maar niet de Tantric Journey (basis)cursus? Neem dan contact op voordat je een ticket koopt.

Kosten
De cursus kost 439 Euro incl btw.

Ticket & info
Koop hier je ticket. Heb je vragen? Stuur Wendy dan een mail: wendy@blissyourbody.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.