Tantraretreat – Meditatie, Massage & Shibari

In deze tantraretreat kun je jezelf op een diep niveau openen voor het mysterie van het leven. De tantrische meditaties, massages en Shibari nodigen je uit tot bewustzijn, acceptatie en overgave. Ook yoga, ademwerk, dans, lichaamswerk en sharings helpen je hierbij.

Onze leidraad voor deze innerlijke reis is het thema ‘De Drie-Eenheid’. Hoewel veel mensen in het Westen dit concept vooral uit het Christendom kennen (Vader, Zoon, Heilige Geest), vinden we dit ook in tantra en andere levensovertuigingen terug. Denk aan de driedeling Boeddha-Dharma-Sanga uit het boeddhisme en de trimurti (3 goden) Brahma-Vishnu-Shiva uit het hindoeïsme. Maar je kunt ook denken aan de drie sleutels om je energie te laten stromen: Adem-Beweging-Geluid. Of de indeling Ik-jij-wij of Seks-Hart-Spirit. Ook de uitspraak ‘alle goede dingen bestaan uit drie’ past mooi bij deze retreat.

Laat je inspireren, verrassen en openen door de diepgaande meditaties, de liefdevolle aanraking en een stel prachtige mensen bij elkaar. Voor deelname is ervaring met tantra nodig.

Begeleiding
In deze retreat komen de krachten van Johan en Wendy samen. Johan brengt zijn ervaring en kennis vanuit de Tibetaanse/boeddhistische tantra in en begeleidt vooral de massages en de Shibari-sessie. Wendy brengt haar ervaring vanuit de neotantra met hindoeïstische invloeden en non-dualistisch shaiva tantra in en begeleidt vooral de tantrameditaties en overige onderdelen. Samen belichamen Johan en Wendy een bijzondere Shiva-Shakti combinatie die zowel veiligheid als uitdaging biedt.

Doelgroep
Je dient voor deze retreat ervaring met tantra en een zekere stevigheid in jezelf te hebben. Kennen wij je al maar twijfel je? Neem dan even contact op. Kennen we jou nog niet? Dan hebben we van te voren een (telefonisch/skype) gesprek. De retreat staat open voor alle leeftijden.

Locatie
Land van Lisa, Rekken (Achterhoek)
Dit is een verbouwde school in het groen gelegen waar we alle ruimte hebben. Verwacht geen super de luxe congrescentrum, maar wel een prachtige groepsruimte, alle privacy voor onszelf en een kok die heerlijk kookt (en rekening kan houden met allerlei diëten).

Slapen
Je slaapt in principe op een ruime slaapzaal (mannen of vrouwen). Er is een beperkt aantal tweepersoonskamers beschikbaar, die in eerste instantie (zonder extra kosten) voor de stellen zijn bedoeld.
Je kunt ook altijd een tent in de zeer ruime tuin neerzetten, een caravan of camper meebrengen.
Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een een- of tweepersoonskamer te huren in een pand op loopafstand van Land van Lisa. Neem even contact op met Wendy voor de mogelijkheden!

Data en tijden
11-14 oktober 2018 met start op donderdagochtend om 10.00 en einde op zondagmiddag om 16.30 uur.
Je kunt eventueel al op woensdagavond (na het diner) aankomen.

Prijzen
550 Euro inclusief 21% btw en inclusief verblijf en alle maaltijden

Aanmelden
Gebruik het formulier op deze site om je aan te melden. Op dit moment is er alleen nog plek voor vrouwen.
Noteer bij de opmerkingen of je Johan en/of Wendy al kent en wat je al aan tantra ervaring hebt.

Informatie
Wendy: wendy@blissyourbody.nl, 06-41601126
Johan: johan@tantra-atma.nl, 06-29064111

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.