Thuis in je Zelf – online cursus tantrameditatie & non-dualiteit

Deze cursus van 7 online bijeenkomsten brengt je door middel van meditaties uit tantra en andere stromingen (weer) meer thuis bij je zelf.

Tantra is een spiritueel pad dat allerlei lichaamsgerichte technieken biedt om steeds meer in jezelf te landen en in een evenwichtige staat van non-dualiteit te rusten. In die staat van zijn is er vanzelf vertrouwen, rust, ontspanning, levenskracht en vervulling.

Hoe?
Op onszelf én met elkaar maken we in de wintermaanden een reis naar binnen. Verspreid over een periode van drie maanden inspireer ik je met zeven interactieve online bijeenkomsten. Deze bestaan uit stille meditatie, actieve meditatie, eenvoudig lichaamswerk, teachings, sharing en inquiry.

De dag na iedere bijeenkomst ontvang je de opname van de bijeenkomst en eventuele aanvullende informatie zoals een begeleide meditatie in de vorm van een audio-bestand. Het is dus ook geen probleem als je een keer niet bij de bijeenkomst kunt zijn.

Voor wie?
Deze cursus staat open voor iedereen (beginners en ervaren mensen van alle leeftijden). Wel is enige meditatie-ervaring handig. Ook als je al vaker een (online) cursus bij mij hebt gedaan, kan het zeer waardevol zijn om mee te doen. Je zult weer diverse nieuwe meditaties tegenkomen!

Als je nog nieuw bent in tantra, gaan je ervaringen mogelijk anders zijn dan wanneer je al vele jaren actief bent op dit gebied. Er zijn immers vele lagen te ontdekken. Maar dat is dus helemaal goed.

Data winter 2022/2023
De cursus van 2022/2023 is reeds gestart. In november 2023 start er opnieuw een groep.

Prijs
Je betaalt voor deze cursus 149 Euro incl. btw. Hiervoor krijg je niet alleen de 7 bijeenkomsten, maar ook alle audio-opnamen van die bijeenkomsten (voor als je er een keer niet bij kunt zijn) én diverse opnamen van begeleide meditaties (in Soundcloud).

Aantal deelnemers
Minimaal 14, maximaal 22

Vragen?
Stuur me even een mail: wendy@blissyourbody.nl

Hoe gaat het verder?
Ongeveer een week voor de eerste bijeenkomst ontvang je een mail van mij met daarin alle informatie en ook de link naar Zoom.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.