Tantra & Opstellingen – Ik & mijn verlangen naar een geliefde

Op deze dag werken we met het thema van jouw verlangen naar een (nieuwe) geliefde in je leven.

Via tantrameditaties en -oefeningen kun je via de directe ervaring contact maken met je verlangen en onderzoeken wat er bij jou zoal speelt in (het ontbreken van) liefdesrelaties. Met de opstellingen krijg je inzicht in de onderliggende dynamiek, zodat er mogelijk innerlijk meer ruimte komt voor een nieuwe partner in je leven.

Deze workshop is bedoeld voor wie (m/v) geraakt wordt door dit onderwerp en wil ontdekken wat hierin speelt. We vragen een bereidheid om open naar jezelf te kijken, te ervaren en te delen met de andere deelnemers.

Hoewel niet iedere deelnemer op deze dag zelf een opstelling zal kunnen doen (3 of 4 opstellingen), zal je sowieso in de opstellingen je eigen thema’s kunnen herkennen en hiervan leren. Daarnaast zullen ook de andere oefeningen je dicht bij je eigen stuk brengen.

Datum : Vrijdag 30 maart 2018 (Goede Vrijdag)
Tijd: 13.30-21.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Plaats : Eso Terra, Bilthoven/ De Bilt
Kosten: € 95
Avondsnack: Iedereen neemt een vegetarisch gerecht mee om samen te delen.
Aantal deelnemers: max. 20 (we streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen)

Begeleiders
Wendy Doeleman begeleidt al vele jaren tantraworkshops en individuele tantrasessies via Bliss Your Body. Wendy biedt met haar heldere en aardse aanpak een toegankelijke en veilige setting.
Amandus Boelens heeft veel ervaring in het werken met opstellingen, lichaamswerk en energiewerk. Met aandacht, een open hart én een scherpe blik nodigt hij je uit om in beweging te komen.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de ticketshop, waar je een aanbetaling doet.
Wil je meer info? Stuur dan even een mail naar: wendy@blissyourbody.nl of amandusboelens@gmail.com

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.