Tantra & Opstellingen – Ik & mijn vader

Op deze dag werken we via tantra en opstellingenwerk met de relatie tussen jou en je vader. Deze relatie werkt vaak diep door op andere relaties: in de liefde, in vriendschappen of op je werk met je leidinggevende of collega’s. Ben jij je bewust van jouw relatie met je vader en hoe deze van invloed is op jouw relaties, ook die met je vader in het heden? Als je hierin dingen wilt ontdekken en helen, is dit een mooie dag voor jou.

Via dans, lichaamswerk, meditaties, contactoefeningen en aanraking kun je jouw thema’s in de relatie met je vader via directe ervaring en in je lijf bewust worden. Met de opstellingen krijg je inzicht in de onderliggende dynamiek, zodat er meer ruimte en vrijheid ontstaat om met deze thema’s te spelen.

De workshop is bedoeld voor wie geraakt wordt door dit onderwerp en wil ont-dekken en ont-wikkelen. We vragen een bereidheid om open naar jezelf te kijken, te ervaren en te delen met de andere deelnemers.

Hoewel niet iedere deelnemer op deze dag zelf een opstelling kan doen, zul je sowieso in de opstellingen je eigen thema’s kunnen herkennen en hiervan leren.

Datum: Vrijdag 9 februari 2017
Tijd: 13.30-21.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Plaats: Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, 3737 AL Groenekan
Kosten: € 95 of € 85 als je je samen met iemand aanmeldt
Avondsnack: Iedereen neemt een vegetarisch gerecht mee om samen te delen.
Aantal deelnemers: minimaal 12, maximaal 16

Begeleiders
Wendy Doeleman begeleidt al vele jaren tantraworkshops en individuele tantrasessies via Bliss Your Body. Haar aanpak is helder, aards en toegankelijk.
Amandus Boelens heeft veel ervaring in het werken met opstellingen, lichaamswerk en energiewerk. Met aandacht, een open hart én een scherpe blik nodigt hij je uit om in beweging te komen.

Aanmelden doe je via de ticketshop, waar je een aanbetaling doet van 45 Euro pp. De rest van het bedrag betaal je op de dag zelf.

Wil je meer info? Stuur dan een mail naar: wendy@blissyourbody.nl of amandusboelens@gmail.com.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.