Tantra & Opstellingen – Ik en mijn moeder

Op deze dag werken we via tantra en opstellingenwerk met de relatie tussen jou en je moeder. Deze relatie werkt vaak diep door op andere relaties: in de liefde, in vriendschappen of op je werk met je leidinggevende of collega’s. Ben jij je bewust van jouw relatie met je moeder en hoe deze van invloed is op jouw relaties, ook die met je moeder in het heden? Als je hierin dingen wilt ontdekken en helen, is dit een mooie dag voor jou.

Via dans, lichaamswerk, meditaties, contactoefeningen en aanraking kun je jouw thema’s in de relatie met je moeder via directe ervaring en in je lijf bewust worden. Met de opstellingen krijg je inzicht in de onderliggende dynamiek, zodat er meer ruimte en vrijheid ontstaat om met deze thema’s te spelen.

De workshop is bedoeld voor wie geraakt wordt door dit onderwerp en wil ont-dekken en ont-wikkelen. We vragen een bereidheid om open naar jezelf te kijken, te ervaren en te delen met de andere deelnemers.

Van te voren vul je een formulier in met informatie over jezelf en desgewenst ook een vraag voor een opstelling die je zou willen inbrengen. Als trainers maken wij voor de dag een zorgvuldige keuze uit deze vragen. Hoewel niet iedere deelnemer zelf een opstelling kan doen, zul je in de opstellingen altijd ook je eigen thema’s kunnen herkennen en hiervan leren.

Dag en tijden
Zaterdag 3 november 2018 van 10.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Doelgroep
Alle leeftijden, ervaring met tantra is niet per se nodig

Locatie
Bilthoven

Kosten
€ 95 of € 85 als je je samen met iemand aanmeldt
De lunch verzorgen we met elkaar.

Aantal deelnemers
We werken bewust met een kleine groep van minimaal 12 en maximaal 16 deelnemers.

Begeleiding
De workshop wordt begeleid door Wendy Doeleman en Amandus Boelens.
Wendy begeleidt al vele jaren tantraworkshops en individuele tantrasessies via Bliss Your Body. Haar aanpak is helder, aards en toegankelijk.
Amandus heeft veel ervaring in het werken met opstellingen, lichaamswerk en energiewerk. Met aandacht, een open hart én een scherpe blik nodigt hij je uit om in beweging te komen.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de ticketshop, waar je een aanbetaling doet van 45 Euro pp. De rest van het bedrag betaal je op de dag zelf.

Meer info?
Je kunt ons een mail sturen: wendy@blissyourbody.nl of amandusboelens@gmail.com.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.