Tantra – de weg van bevrijding

Op deze dag kun je op een laagdrempelige en toch diepgaande manier ontdekken hoe tantra je kan helpen om vrijer in het leven te staan. Tijdens de workshop spelen we met de thema’s vrijheid, vrij-zijn en bevrijding. Hoe vrij voel jij je in je leven, in het werk dat je doet, in de relatie(s) die je hebt, in je lichaam, in intimiteit en seksualiteit? Wat betekent vrijheid voor jou en wat belemmert jou hier eventueel nog in?

Via dans, lichaamswerk, meditatie, zelfonderzoek, sharing en aanraking (op de kleren) kun je onderzoeken wat jou (nog) weerhoudt van werkelijk vrij-zijn en hoe tantra je kan helpen op de weg naar bevrijding. Je natuurlijke levensenergie kan zo steeds meer gaan stromen en de mind kan vrijer worden van belemmerende gedachten.

Datum en tijden
Zaterdag 29 september 2018 van 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Doelgroep
Alle leeftijden, ervaring met tantra niet per se nodig

Locatie
EdanZ, Groningen

Kosten
69 Euro. Er zijn ook tickets waarbij je een gesigneerd exemplaar van het boek Hartelust van Wendy tegen gereduceerd tarief ontvangt.
De lunch verzorgen we met elkaar door allemaal een gerecht mee te nemen.

Begeleiding
Wendy & team

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.

Meer info?
Stuur een mail naar: wendy@blissyourbody.nl

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.