Tantra – de weg van bevrijding

Op deze dag kun je op een laagdrempelige en toch diepgaande manier ontdekken hoe tantra je kan helpen om vrijer in het leven te staan. Tijdens de workshop spelen we met de thema’s vrijheid, vrij-zijn en bevrijding. Hoe vrij voel jij je in je leven, in het werk dat je doet, in de relatie(s) die je hebt, in je lichaam, in intimiteit en seksualiteit? Wat betekent vrijheid voor jou en wat belemmert jou hier eventueel nog in?

Via dans, lichaamswerk, meditatie, zelfonderzoek, sharing en aanraking (op de kleren) kun je onderzoeken wat jou (nog) weerhoudt van werkelijk vrij-zijn en hoe tantra je kan helpen op de weg naar bevrijding. Je natuurlijke levensenergie kan zo steeds meer gaan stromen en de mind kan vrijer worden van belemmerende gedachten.

De workshop is bedoeld voor iedereen (AL) die op een praktische en lichaamsgerichte manier naar zichzelf wil kijken, nieuwsgierig is naar tantra en verlangt naar meer vrijheid in zichzelf. Ervaring met tantra is niet per se nodig. Mocht je nog helemaal geen ervaring hebben of Bliss Your Body nog niet kennen, dan is de avondworkshop van 6 juni ‘Tantra – de weg van het Hart’ (ook bij Edanz) een mooie kennismaking met ons.

Praktische gegevens
Datum: zondag 24 juni van 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Doelgroep: alle leeftijden
Locatie: EdanZ, Groningen
Kosten: 79 Euro, met enkele Early Bird Tickets van 69 Euro. Er zijn ook tickets waarbij je een gesigneerd exemplaar van het boek Hartelust van Wendy tegen gereduceerd tarief ontvangt.
Lunch: De lunch verzorgen we met elkaar door allemaal een gerecht mee te nemen.
Begeleiding: Wendy & team
Meer informatie: wendy@blissyourbody.nl
Koop je ticket in de ticketshop.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.