Avondworkshops

Kijk onderaan deze pagina voor een beschrijving van alle avondworkshops die we de komende tijd geven!

Via onze avondworkshops kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met tantra. Door middel van beweging, lichaamswerk, actieve meditaties, contact- en ontspanningsoefeningen en aanraking (op de kleren) kun je proeven aan de visie en werkwijze van Bliss Your Body. Je kunt ervaren hoe tantra je meer in contact met je lijf brengt, hoe het je hart opent en hoe het je op allerlei gebieden meer bewust, wakker en ontspannen maakt. Laat je verrassen en raken door de warme sfeer, de muziek, de stilte en het contact. Bij de meeste workshops van Bliss Your Body staat het thema seksualiteit niet expliciet centraal. Is dat wel zo, dan staat dat er bij vermeld.

De avondworkshops zijn vooral bedoeld voor mensen die nieuw zijn in tantra. Maar ook als je ons al kent en gewoon lekker even wilt ‘opladen’, ben je van harte welkom. Je kunt met een partner, vriend of vriendin komen, maar de meeste mensen komen alleen. We streven niet per se naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Bij de avondworkshops richten we ons met name op een jong publiek tot ongeveer 40 jaar. Als een workshop voor alle leeftijden is, staat dat er bij (AL).

Dinsdag 24 april 2018
Avondworkshop ‘Orgasmic Bliss’ – voor vrouwen (AL) – De Bilt
In deze workshop kun je als vrouw een vleugje proeven (of wellicht ook iets meer dan dat…) van je eigen orgastische kracht. Via dans, lichaamswerk, ademwerk, meditatie en aanraking kun je de kracht van zowel je hart als je geslacht (nog sterker) gaan voelen. Vanuit beweging, het uiten van emoties, ademen en uiteindelijk diepe ontspanning kan je levensenergie meer en meer gaan stromen, iets wat een positief effect op vele aspecten van het leven kan hebben. Deze workshop is een mooie manier om te voelen of de gelijknamige meerdaagse retreat van 10-13 mei 2018 voor jou geschikt is. Enige ervaring met tantra is voor zowel deze avond als voor de retreat nodig. Heb je dit niet, neem dan eerst nog even contact op, voordat je je aanmeldt.
Tijd: 19.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.45)
Locatie: Esoterra, De Bilt
Aantal vrouwen: max. 20
Kosten: 20 Euro
Om je aan te melden, stuur je een mail naar wendy@blissyourbody.nl. Een week van te voren ontvang je nog een mail met praktische gegevens.

Zaterdag 5 mei 2018
Avondworkshop ‘I am Free! – De Bilt
Op deze avond kun je op een speelse en toch diepgaande manier kennismaken met tantra of, als je al vaker bij ons bent geweest, weer even lekker opladen en in je lijf zakken. Via dans, lichaamswerk, actieve meditatie, sharing en ontspannen aanraking proef je aan verschillende aspecten van tantra. Het thema ‘vrijheid’ staat hierbij op deze dag centraal. De kleren blijven hierbij aan en er is ruimte voor ieders wensen en grenzen.
Tijd: 19.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 18.30)
Locatie: EsoTerra, De Bilt
Aantal deelnemers: max. 20
Kosten: 20 Euro, met enkele Early Bird tickets van 18,50 Euro.
Koop je ticket in de ticketshop.

Dinsdag 5 juni 2018
Avondworkshop ‘Opening of the Heart’ – Nijmegen
Een fijne avondworkshop, ook heel geschikt voor nieuwe mensen, waarbij het Hart centraal staat. Na een korte kennismaking nemen we je mee in beweging, ademwerk, meditatie en ontspannen aanraking (op de kleren).
Tijd: 19.00 – 22.15 uur (inloop vanaf 18.30)
Locatie: Arati Ruimte, Sikkelstraat 3, Nijmegen
Aantal deelnemers: max. 16
Kosten: 20 Euro, met enkele Early Bird tickets van 18,50 Euro
Koop je ticket in de ticketshop.

Zondag 26 augustus 2018
Avondworkshop ‘Tantric Experience’ – De Bilt
Op deze avond kun je op een speelse en toch diepgaande manier kennismaken met tantra of, als je al vaker bij ons bent geweest, weer even lekker opladen en in je lijf zakken. Via dans, lichaamswerk, actieve meditatie, sharing en ontspannen aanraking proef je aan verschillende aspecten van tantra. De kleren blijven aan en er is respect voor ieders grenzen.
De workshop is ook geschikt voor mensen die aan de avondcursus ‘Tantric Journey’ gaan meedoen of voor mensen die hier aan mee willen doen maar eerst aan onze werkwijze willen proeven.
Tijd: 18.45 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.15)
Locatie: EsoTerra, De Bilt
Aantal deelnemers: max. 20
Kosten: 20 Euro, met enkele Early Bird tickets van 18,50 Euro.
Koop je ticket t.z.t. in de ticketshop.

Datum nog niet bekend
Avondworkshop ‘The Power of your Pelvis’ – De Bilt
In deze workshop (voor mensen met tantra-ervaring) kun je op een veilige en speelse manier de kracht én kwetsbaarheid van je bekken onderzoeken en ervaren.
Via dans, specifiek lichaamswerk, meditatie en aanraking maak je contact met het bekkengebied: de basis van je lichaam en de plek waar je kundalini (levens)energie huist. Wat een heerlijkheid als je je in dit gebied steeds vrijer kunt voelen en al die energie steeds meer door je hele lichaam kan gaan stromen. Hoewel je geslacht natuurlijk onderdeel is van het bekkengebied vindt er in deze workshop geen aanraking van naakte genitaliën plaats.
Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen (18-40 met plek voor enkele veertigers) die al eerder bij Bliss zijn geweest of elders tantra-ervaring hebben opgedaan.
Locatie: De Bilt, bij Utrecht
Tijden: 19.00 – 22.30 (inloop vanaf 18.30)
Kosten: 20 Euro
Koop je ticket t.z.t. in de ticketshop.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.