Surrender in Love – Tantraretreat voor stellen – 1 t/m 3 maart 2024

In deze driedaagse tantraretreat kun je je (weer) helemaal verbinden met jezelf, je partner en met de diepere laag van het leven en je zo steeds meer overgeven in en aan de Liefde. Hierbij is er veel aandacht voor het lichaam en het hart maar ook het thema seksualiteit komt aan de orde.

We werken met dans, lichaamswerk, ademwerk, contactoefeningen, actieve en stille meditatie, rituelen, aanraking, sharing en inquiry. De meeste onderdelen doe je met je partner, maar je ontmoet ook de andere deelnemers, bijvoorbeeld bij een sharing. Daarnaast zul je ook onderdelen op jezelf doen. Tijdens de sessies vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Het feit dat je drie dagen samen bent, maakt dat je echt diep in je ervaring kunt zakken. Hierbij mag je er rekening mee houden dat er zowel momenten van bliss, liefde en samensmelting zullen zijn, maar waarschijnlijk ook wat momenten van weerstand of gedoe. Weet dat dit allemaal welkom is, dat de andere stellen dit waarschijnlijk ook meemaken én dat er – indien nodig – ook altijd support mogelijk is.

Voor wie?
De retreat is bedoeld voor stellen die allebei al ervaring hebben op het gebied van meditatie en/of tantra. We gaan er vanuit dat je je eigen proces voor een groot deel zelf kunt dragen en de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn kunt nemen. Tegelijkertijd zal er ook altijd support mogelijk zijn, indien nodig. De retreat is geen vervanging voor (relatie)therapie. Mochten er momenteel heftige issues in jullie relatie spelen, neem dan eerst contact met ons op om te kijken of deze retreat op dit moment passend voor jullie is.
Uiteraard staat de retreat open voor stellen van alle gendercombinaties en seksuele voorkeuren.

Data
Vrijdag 1 maart 2024 om 11.00 uur t/m zondag 3 maart om 16.30 uur.

Begeleiding
Wendy Doeleman en Jet Biesboer
Wendy heeft Bliss Your Body opgericht en geeft workshops en retreats sinds het begin van Bliss.
Jet is sinds 2022 co-trainer en is o.a. de begeleider van de intensive Tantra Training level 1. Ze is tevens coach en (relatie)therapeut.

Locatie
Een bekende locatie in de buurt van Zwolle.

Kosten
Er zijn verschillende prijzen, afhankelijk van de kamer die jullie kiezen.
* 619 Euro pp voor een extra ruime kamer (uitverkocht)
* 559 Euro pp voor een prima kamer met tweepersoonsbed of twijfelaar
* 499 Euro pp voor een budget kamer – nog altijd fijn maar net wat minder ruimte

Goed om te weten
Alle kamers op deze locatie hebben gedeeld sanitair. Enkele kamers hebben een eigen toilet.
Tijdens de retreat vragen we je om een aantal keer mee te helpen met corvee.

Maaltijden
De maaltijden zijn vegetarisch en goed verzorgd. Een vegan-optie is gratis. Voor andere diëten of ingewikkelde allergieën kan een extra vergoeding voor de kok worden gevraagd (max. 15 Euro pp voor alle maaltijden).

Inspiratie
Inspiratie bij Bliss Your Body komt vanuit klassieke non-dual shaiva tantra, neo-tantra, Wheel of Consent, Osho, soefisme en diverse andere bronnen. We hebben onze eigen unieke down-to-earth stijl met een mooie combinatie van veiligheid én uitdaging.

Groepsgrootte
7 tot 11 stellen

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop. Voor vragen kun je Wendy mailen: wendy@blissyourbody.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.