Stellenretreat ‘The Path of Love’

‘Wandelaar, er is geen pad. Het pad ontstaat al wandelend.’
Antonio Machado

In deze driedaagse retreat kun je als stel door middel van tantra bewuster gaan zien en ervaren hoe jullie unieke liefdespad er uitziet.

Door middel van dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditaties, massage, rituelen en sharing ga je voelen waar het stroomt en waar het soms ook blokkeert, waar je het pad soms alleen loopt en waar je dat samen doet en hoe jij en je partner omgaan met alles wat jullie op je pad tegenkomen.

Om werkelijk contact met een ander te kunnen ervaren, is contact met jezelf belangrijk. We starten deze retreat dan ook met het verbinden met je eigen lichaam en je eigen ‘zijn’. Van daaruit kun je vervolgens het contact met je partner aangaan. Naast dit alles zul je je in deze dagen ook, bijvoorbeeld in de vorm van sharing, verbinden met andere deelnemers. En zeker voor wie al langer het spirituele pad bewandelt, zal wellicht ook de verbinding met die Ene Beloved (weer) ervaren.

Hoewel we allemaal het verlangen kennen om in een relatie vooral heel veel fijne ervaringen op te doen, benadrukken we bij Bliss dat tantra je álles laat zien en dus ook je pijn, rouw, verdriet, woede, jaloezie, angsten en al het andere waarvan we geneigd zijn om het als ‘negatief’ te labellen. Reken er op dat deze retreat, net als op een ‘gewone’ reis, álle kanten van jezelf en je relatie aan het licht brengt en dat je daarin niet alleen bent. We vieren in deze dagen met elkaar het leven en de liefde maar ook het feit dat het soms even allemaal niet zo liefdevol voelt. 

‘When one comes to you with anything but love, know that they are just calling for love’
Fantuzzi

Doelgroep
Deze retreat staat open voor stellen die allebei al (enige) ervaring hebben met tantra, lichaamswerk, meditatie of persoonlijk werk. Hoewel je de belangrijkste oefeningen en meditaties met je partner zult doen, zal er ook contact zijn met andere deelnemers. Bij voorkeur hebben jullie al workshops bij Bliss Your Body gedaan.
Als jullie op dit moment serieuze relatieproblemen ervaren of als er bij een van jullie (of bij beiden) sprake is van onverwerkt trauma, is het goed om eerst contact mij op te nemen. De retreat is niet therapeutisch van aard.

Data & locatie
De retreat vindt plaats van vrijdag 9 oktober 2020 om 10.00 uur tot zondag 11 oktober 2020 om 16.30 uur bij Centrum Helios in Heerde.

Groepsgrootte
We werken met minimaal 7 en maximaal 9 stellen.

Begeleiding
Wendy en haar partner Remi samen met een team van ervaren assistenten.

Prijzen
De kosten zijn 495 Euro per persoon. Er doen max. 9 stellen (ipv 12) mee vanwege de coronamaatregelen.

Het gedrag is inclusief alle vegetarische maaltijden en verblijf op een tweepersoonskamer. Voor diëten geldt een kleine extra vergoeding. Je kunt eventueel de avond van te voren al arriveren. Hiervoor betaal je 25 Euro pp extra.

Aanmelden
Stuur een mail met jullie gegevens (naam, adres, leeftijd, ervaring in tantra) naar Wendy: wendy@blissyourbody.nl. Als we je nog niet kennen of als er nog vragen leven, hebben we samen eerst een Skype-gesprek.

Annuleren
Soms lopen dingen in een relatie anders dan gedacht. Je kunt tot 6 weken van te voren kosteloos afmelden. Daarna gelden de annuleringsvoorwaarden.

Corona
Van te voren dien je akkoord te gaan met het coronaprotocol. Lees hier alvast het protocol zoals dat nu voor korte workshops al bestaat.


Visie op tantra

We combineren een neo-tantrische aanpak, met invloeden van o.a. Osho, met aspecten uit klassieke tantra, zoals Vijnana Bhairava Tantra. Daarnaast werken we o.a. met TRE en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.