Stellenretreat ‘The Path of Love’

In deze retreat heb je alle tijd en ruimte om een aantal dagen écht met je partner te zijn en samen jullie relatie en het leven te vieren. We bieden je mooie werkvormen zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditaties, massage, rituelen en sharing.

Om werkelijk contact met een ander te kunnen ervaren, is contact met jezelf belangrijk. We starten deze retreat dan ook met het verbinden met je eigen lichaam en je eigen ‘zijn’. Van daaruit kun je vervolgens het contact met je geliefde aangaan. Naast dit alles zul je je in deze dagen soms ook in de vorm van sharing verbinden met de andere deelnemers.

Reken er op dat deze retreat, net als op een ‘gewone’ reis, álle kanten van jezelf en je relatie aan het licht brengt. In een retreat samen met andere stellen kun je support van anderen ervaren en voelen dat je niet de enige bent die dit boeiende pad bewandelt.

‘Een relatie bestaat steeds weer uit connecting, dis-connecting en re-connecting.
Het zien en accepteren van deze dynamiek kan zó veel ontspanning geven.
Naar: Esther Perel

Doelgroep
Deze retreat staat open voor stellen die allebei al (enige) ervaring hebben met tantra, lichaamswerk, meditatie of persoonlijk werk. Hoewel je de meeste oefeningen en meditaties met je partner zult doen, zal er ook contact zijn met andere deelnemers, vooral in de vorm van sharings. Bij voorkeur hebben jullie al workshops bij Bliss Your Body gedaan.
Als jullie op dit moment serieuze relatieproblemen ervaren of als er bij een van jullie (of bij beiden) sprake is van onverwerkt trauma, is het goed om eerst contact mij op te nemen. De retreat is niet therapeutisch van aard.

Data & locatie
De retreat vindt plaats van vrijdag 9 oktober 2020 om 10.00 uur tot zondag 11 oktober 2020 om 16.30 uur bij Centrum Helios in Heerde.

Groepsgrootte
We werken met minimaal 7 en maximaal 9 stellen.

Begeleiding
Wendy en haar partner Remi samen met Bente & Femke die elkaar bij Bliss hebben leren kennen.

Prijzen
De kosten zijn 495 Euro per persoon. Er doen max. 9 stellen (ipv 12) mee vanwege de coronamaatregelen.

Het gedrag is inclusief alle vegetarische maaltijden en verblijf op een tweepersoonskamer. Voor diëten geldt een kleine extra vergoeding. Je kunt eventueel de avond van te voren al arriveren. Hiervoor betaal je 25 Euro pp extra.

Aanmelden
Stuur een mail met jullie gegevens (naam, adres, leeftijd, ervaring in tantra) naar Wendy: wendy@blissyourbody.nl. Als we je nog niet kennen of als er nog vragen leven, hebben we samen eerst een Skype-gesprek.

Annuleren
Soms lopen dingen in een relatie anders dan gedacht. Je kunt tot 6 weken van te voren kosteloos afmelden. Daarna gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Als jullie vanwege een positieve coronatest moeten afmelden, zoeken we in overleg naar een oplossing.

Corona
Van te voren dien je akkoord te gaan met het coronaprotocol. Lees hier alvast het Corona protocol voor retreats.


Visie op tantra

We combineren een neo-tantrische aanpak, met invloeden van o.a. Osho, met aspecten uit klassieke tantra, zoals Vijnana Bhairava Tantra. Daarnaast werken we o.a. met TRE en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.