‘Intimate sens(x)uality’ – tantraretreat voor koppels

Deze retreat biedt jullie de mogelijkheid om een aantal dagen écht samen te zijn en met elkaar de thema’s intimiteit, sensualiteit en seksualiteit dieper te onderzoeken.

We bieden je mooie werkvormen zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditaties, massage, rituelen en sharing.

Een liefdesrelatie kan een prachtige veilige basis bieden om het speelveld van intimiteit en seksualiteit samen te ontdekken. Tegelijkertijd zijn dit voor veel mensen ook kwetsbare gebieden waarin we gemakkelijk (oude) pijnstukken tegenkomen. Het werkelijk omarmen van je seksuele levensenergie zonder gehecht te zijn aan een bepaalde vorm of uitkomst is nog best een kunst. In deze retreat kun je op een liefdevolle en toch prikkelende manier samen spelen, worstelen, lachen, huilen én leven.

Hoewel we ook aandacht geven aan het mentale en emotionele stuk is onze insteek toch vooral fysiek-energetisch. Uiteindelijk kun je in tantra ontdekken dat in iedere situatie je levensenergie ten volste kan stromen, óok los van seks.

Reken erop dat in deze dagen allerlei kanten van jezelf en je relatie aan het licht zullen komen. Als het even pittig voor je is, zijn we er als team voor je en ook vind je mogelijk support bij de andere stellen.

We werken vanuit een visie die klassieke tantra en neo-tantra combineert, samen met inzichten van bijvoorbeeld Esther Perel en Jan Geurtz.

‘Sex is not a thing you do, it’s a place you go’.
 Esther Perel

Doelgroep
Deze retreat staat open voor stellen (alle gendercombinaties) die al (enige) ervaring hebben met tantra, lichaamswerk, meditatie of persoonlijk werk. Hoewel je de meeste oefeningen en meditaties met je partner zult doen, zal er ook contact zijn met andere deelnemers, vooral in de vorm van sharings (op 1,5 meter). Bij voorkeur hebben jullie al workshops bij Bliss Your Body gedaan.
Als jullie op dit moment serieuze relatieproblemen ervaren of als er bij een van jullie (of bij beiden) sprake is van onverwerkt trauma, is het goed om eerst contact mij op te nemen. De retreat is niet therapeutisch van aard.

Data & locatie
De retreat vindt plaats van vrijdag 28 mei om 10.30 uur t/m zondag 30 mei om 16.00 uur. De locatie is in de buurt van Apeldoorn. 

Groepsgrootte
We werken met maximaal 8 stellen.

Begeleiding
Wendy & team.

Prijzen
De kosten zijn 495 Euro per persoon. Er doen max. 8 stellen (ipv 12) mee vanwege de coronamaatregelen.

Het bedrag is inclusief alle vegetarische maaltijden en verblijf op een tweepersoonskamer. Je kunt eventueel de avond van te voren al arriveren. Hiervoor betaal je 25 Euro pp extra.

Aanmelden
Stuur een mail met jullie gegevens (naam, adres, leeftijd, ervaring in tantra) naar Wendy: wendy@blissyourbody.nl. Als we elkaar nog niet kennen hebben we eventueel eerst nog een gesprek via Zoom.

Annuleren
Als jullie vanwege een positieve coronatest moeten afmelden, zoeken we in overleg naar een oplossing en is terugbetaling van een deel van de kosten mogelijk.

Corona
We vragen je om twee weken van te voren zo min mogelijk risicovolle contacten aan te gaan en vlak voor vertrek een zelftest te doen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.