Sessies

Je kunt bij mij terecht voor de volgende individuele sessies:

  1. De-armouring
  2. Massage
  3. Lichaamsgerichte coaching

In een individuele sessie is er alle tijd voor jouw proces en vragen, wat een mooie aanvulling kan zijn op het beleven van tantra in groepsverband.

De sessies kunnen je helpen om:

  • uit je hoofd en in je lichaam (hart, bekken) te komen
  • oude spanningen in het lichaam los te laten en diep te ontspannen
  • jezelf verder te openen op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit
  • te ontdekken wat tantra ook op het gebied van spiritualiteit voor je kan betekenen

Mijn werkwijze
Ik geef maximaal twee sessies op een dag zodat ik alle tijd en aandacht voor je kan hebben. De meeste sessies duren 2 tot 2,5 uur. Hier kies ik voor omdat de meeste mensen enige tijd nodig hebben om uit hun hoofd te gaan. Je hebt bij mij dus alle tijd om echt diep te kunnen zakken en te ontspannen. Hier vind je een paar recensies van cliƫnten.

Mijn achtergrond
Intussen bewandel ik al weer zo’n 12 jaar het tantrapad. Sinds 2010 begeleid ik mensen in hun proces vanuit de tantravisie, zowel in workshops als in individuele sessies. Ik heb zelf een uitgebreid proces in tantra doorgemaakt en vele trainingen en opleidingen gevolgd, waardoor ik meer in mijn lijf ben gaan voelen, zachter ben geworden, een dieper contact met anderen kan aangaan en meer ben gaan genieten van seksualiteit. Ook heb ik inzicht gekregen in oude, beperkende patronen en kan ik deze steeds meer achter me laten. Ik heb intussen 11 jaar een relatie met Remi en heb drie kinderen (15, 17, 19 jaar). Hier vind je meer informatie over de trainingen en opleidingen die ik op het gebied van tantra heb gevolgd en nog steeds volg.

Contact
Een sessie boek je bij voorkeur per mail: wendy@blissyourbody.nl. Als je vragen hebt, kun je ook bellen: 06-41601126 (ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur).

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.