Eens per week maak ik ruimte voor een gratis sessie aan iemand waarin ik puur aanwezig ben bij wat er in diegene leeft.

Ik richt me hierbij vooral op mensen die het op dit moment moeilijk hebben en behoefte hebben aan een luisterend oor, zachte aanraking en/of simpelweg liefdevolle aandacht. Mensen met minder financiële middelen en/of mensen die het lastig vinden om (onvoorwaardelijk) te ontvangen, zijn hierbij extra welkom. Juist hen moedig ik aan om gebruik te maken van mijn aanbod.

Voor mij zelf bieden de sessies een prachtige oefening om zo min mogelijk te ‘doen’ (aangezien mijn leven al vol activiteit zit) en puur vanuit mijn hart te zijn bij wat zich in en door iemand aandient. Ik zet dus geen technieken in, maar bied een open space aan waarin jij mag voelen en uitspreken wat in dat moment dienend voor jou is.

Concreet houdt mijn aanbod het volgende in:

  • Eens per week maak ik ruimte in mijn agenda voor een kosteloze sessie van ongeveer 45 minuten.
  • Sessies zijn in de meeste weken mogelijk op maandag/dinsdag/woensdag overdag in Bilthoven.
  • Nadat ik een mail van je heb ontvangen met je naam en adresgegevens, laat ik je weten of ik een sessie kan aanbieden.
  • Tijdens de sessie ben ik aanwezig bij wat er in jou leeft en kijken we samen wat er wil ontstaan. Jouw wensen staan centraal, maar uiteraard bewaak ik tegelijkertijd mijn eigen grenzen.
  • Ik vraag er op geen enkele manier iets voor terug.
  • Het boeken van een sessie gebeurt bij voorkeur kort van te voren (maximaal een week) door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl. Benoem hierin kort je huidige situatie en geef je volledige naam en adresgegevens door.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.