Tantrische reis door je emoties – dagworkshop – 20 november 2022

In deze dagworkshop maken we een verfrissende reis door een aantal emoties: woede, verdriet, angst en vreugde. We doen dit via dans, lichaamswerk, inzichten vanuit klassieke tantra, meditatie, sharing, inquiry en aanraking.

Waarom deze workshop?
Allemaal onderdrukken we regelmatig een emotie of een gevoel. Denk aan: een irritatie richting je partner, ontroering bij het lezen van een berichtje in de krant, verdriet tijdens een uitvaart, opwinding terwijl je in de bus zit of blijdschap bij het horen van goed nieuws… De Nederlandse cultuur van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ helpt ons ook al niet zo om ons gevoelsleven tot expressie te brengen.

Soms is het onderdrukken van een emotie of gevoel passend, maar op de lange termijn is het gezonder om op een bewuste manier met je emoties om te gaan en ze regelmatig toe te staan. Dat kan op een hele uitbundige manier, maar ook heel rustig. Zowel westerse neo-tantra als oosterse klassieke tantra bieden hiervoor diverse methoden en meditaties.

Op deze dag neem je ongegeneerd ruimte voor jouw eigen vorm expressie. En als het niet ongegeneerd lukt, dan is dat ook goed, want ook gene of schaamte is een emotie die welkom is.

Doelgroep
Deze dagworkshop staat open voor iedereen die al wat ervaring met meditatie en/of innerlijk werk heeft. 

Data & locatie
Zondag 20 november 2022 van 10 tot 17 uur, in Utrecht (Kanaalweg 84a).

Groepsgrootte
We werken met 12 tot 20 deelnemers.

Prijzen
De kosten zijn 85 Euro per persoon. Je neemt je eigen lunch mee. Water, thee en lekkers voor tussendoor zal aanwezig zijn.

Aanmelden
Koop je ticket in de ticketshop.

Begeleiding & info
Wendy & team, wendy@blissyourbody.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.