Playing with your Mask

In deze dagworkshop voor vrouwen spelen we via dans, lichaamswerk, meditatie en aanraking met de maskers die we ooit (vaak al als jong kind) onbewust hebben opgezet om pijn niet te voelen. Pijn vanwege afwijzing, niet gezien worden, niet gehoord worden, er niet bij horen, etc… Zo is er het masker van de aangepaste, de controlfreak, de harde werker, de vechter, het slachtoffer, de verleider, de vredesstichter, de onderdanige, de onzichtbare en ga zo maar door. Er zit er vast wel eentje tussen die je herkent.

Als je als volwassene het pad van bewustzijn opgaat, ontdek je op een gegeven moment dat dit gedrag of masker je flink kan beperken. Je ontdekt dat je niet alleen de pijn niet meer voelt, maar ook veel fijne dingen niet. En dat het je beperkt in je persoonlijke én professionele functioneren en in het ervaren van werkelijk contact. Je gaat voelen dat er lagen om je ware zelf zitten, om die kern waarin het wél stroomt en alles in balans is.

In deze workshop ga je op een lichaamsgerichte manier op zoek naar je belangrijkste masker, zie je het onder ogen en sta je jezelf toe te voelen wat je met het masker op niet voelt. Van hieruit kan ook weer ruimte voor nieuw gedrag en nieuwe ervaringen ontstaan. Je komt meer in contact met wie je werkelijk bent en dit kan bijzonder bevrijdend werken.

De workshop is bedoeld voor vrouwen (AL) die op een lichaamsgerichte manier naar zichzelf willen kijken, nieuwsgierig zijn naar hun masker en het bijbehorende beperkende gedrag en die graag een nieuwe stap in hun groeiproces willen zetten.  Ervaring met tantra of vergelijkbare zaken (persoonlijk werk, lichaamswerk, meditatie) is aan te raden.

Praktische gegevens
Datum: zondag 21 januari van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Bilt
Kosten: 70 Euro, met enkele Early Bird Tickets van 60 Euro
De lunch verzorgen we met elkaar door allemaal een gerecht mee te nemen.
Begeleiding: Wendy & team
Meer informatie: wendy@blissyourbody.nl
Koop je ticket in de ticketshop.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.