Perfect Sense

Tijdens deze workshop maak je op een bijzondere locatie een verrassende reis door de zintuigen. Dit doen we via dans, meditatie, cacao, muziek, aanraking en lekkere hapjes en zowel door zintuigen af te sluiten als door ze te prikkelen.

Het kijken, luisteren, ruiken, proeven en voelen kun je vanuit lichtheid en speelsheid beleven en tegelijkertijd met meditatieve diepgang. Wat gebeurt er in en met jou als jij ‘samenvalt’ met dat wat je zintuigen ervaren en binnen- en buitenwereld samensmelten? Mogelijk leiden je ervaringen op deze dag tot een intens gevoel van eenheid, rust en stilte. Dit alles kan nog eens verdiept worden door de cacao ceremonie die we in de middag doen.

Inspiratie voor deze workshop komt uit o.a. uit de Vigyan Bhairav Tantra én de film Perfect Sense.

Data en tijden
De volgende datum is nog niet bekend.
Tijd: 10.00 – 20.00 uur (of later…).

Kosten
95 Euro (incl 21% btw), inclusief cacao ceremonie, met ook enkele duo-tickets beschikbaar van 170 Euro.
Iedereen neemt een gerechtje mee om aan het eind van de dag met elkaar te delen.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor jonge mensen t/m 40 jaar, met plek voor enkele veertigers. Ervaring met tantra is nodig. Heb je dit niet en wil je toch graag meedoen, neem dan eerst even contact op: wendy@blissyourbody.nl. De workshop is zowel geschikt voor mensen die alleen komen als voor stellen.

Locatie
De Bronhoeve, een mooie, oude boerderij in Cothen (20-25 minuten van Utrecht) met veel groen.

Aantal deelnemers
Maximaal 16 deelnemers

Begeleiding
Wendy & het Bliss-team

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.