Perfect Sense

Tijdens deze zomerse workshop maak je op een bijzondere locatie een verrassende reis door de zintuigen. Dit doen we via dans, meditatie, heerlijk eten, muziek en aanraking en zowel door zintuigen af te sluiten als door ze te prikkelen.
Het kijken, luisteren, ruiken, proeven en voelen kun je vanuit lichtheid en speelsheid beleven en tegelijkertijd met meditatieve diepgang. Wat gebeurt er in en met jou als jij ‘samenvalt’ met dat wat je zintuigen ervaren? Mogelijk leiden je ervaringen op deze dag tot een intens gevoel van eenheid, rust en stilte.
Inspiratie voor deze dag komt uit o.a. uit de Vigyan Bhairav Tantra én de film Perfect Sense. Bij mooi weer werken we deels ook buiten in het groen.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor jonge mensen t/m 40 jaar, met plek voor enkele veertigers. Enige ervaring met tantra is nodig. Heb je dit niet en wil je toch graag meedoen, neem dan eerst even contact op: wendy@blissyourbody.nl. De workshop is zowel geschikt voor mensen die alleen komen als voor stellen.

Data en tijden
Zondag 5 augustus 2018 van 10.00 – 17.30 uur.

Kosten
Ticket: 95 Euro, inclusief een heerlijke vegetarische lunch en 21% btw
Enkele early bird tickets voor 85 Euro.

Aantal deelnemers
Maximaal 16 deelnemers

Locatie
De Bronhoeve, een mooie, oude boerderij in Cothen (20-25 minuten van Utrecht) met veel groen.

Begeleiding
Wendy & het Bliss-team

Aanmelding
Reserveer je plek door een aanbetaling in de ticketshop te doen.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.