Pelvic Journey

In deze ‘Pelvic Journey’ van drie zondagen maak je een helende reis door het bekkengebied en door de levensgebieden die hiermee verbonden zijn, zoals gronding, veiligheid, seksualiteit en levenslust. We werken met dans, diverse vormen van lichaamswerk, meditatie, ademwerk, persoonlijk proceswerk, reflectie en allerlei vormen van aanraking. Via deze werkvormen kun je de kwetsbaarheid én de kracht van je bekken (nog meer) gaan voelen. Dit kan vervolgens zorgen voor meer vrijheid en meer stroming in je lichaam en in je hele systeem. Hoewel we bij deze training focussen op het bekkengebied en dus op de onderste chakra’s, maken we ook steeds de verbinding met andere gebieden, zoals het hart of het keelgebied.
Voor wie zich aan het eind van het drieluik klaar voor voelt voor een stap verder, is er de mogelijkheid om tijdens een optionele dag een yonimassage en een lingam/inwendige massage te geven en/of te ontvangen. Als deelnemer kies je hierbij van te voren met welke andere deelnemer je deze uitwisseling gaat doen.

Data en tijden
Zondag 16 september, 30 september en 28 oktober van 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Optionele extra dag: zondag 11 november van 9.30 – 18.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie
Bilthoven

Doelgroep
De training is bedoeld voor jonge mensen (ongeveer 20-45 jaar) die al ervaring in tantra hebben. Ben je nog niet bij ons bekend, neem dan eerst even contact op, voordat je je aanmeldt.

Kosten
De kosten voor de driedaagse training zijn 329 Euro inclusief 21% btw, maar als je je voor 1 augustus aanmeldt, betaal je 299 Euro.
De kosten voor de optionele extra dag zullen later bekend gemaakt worden.
Je neemt zelf je lunch mee of we doen met elkaar een pot luck lunch.

Aantal deelnemers
Max. 10 vrouwen en 10 mannen

Begeleiding
De training wordt begeleid door Wendy, samen met een vast team van assistenten.
Wendy heeft de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgedaan met allerlei vormen van ‘bekkenwerk’ en heeft ook persoonlijk het enorme effect hiervan kunnen ervaren. (Intieme) de-armouring, heeft Wendy geleerd bij Andrew Barnes, Soul Institute (Jacqueline Snelders), Gosse Beerda, Susanne Roursgaard, Mariëlle Spronck, Matthias Schwenteck en Ananda Wave.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de site.

Aanvullende informatie
Hoewel veel oefeningen gekleed gedaan zullen worden, kan het ook dat er af en toe naakt gewerkt wordt. Hierbij kun je altijd je eigen grenzen aangeven.
We moedigen je aan om tussen de bijeenkomsten door thuis bepaalde oefeningen te doen. Dit zal het effect van de training een stuk groter maken.
Hoewel er tijdens de oefeningen en meditaties zeker (ook) seksuele energie kan gaan stromen, zijn de onderdelen niet erotisch van aard. De nadruk ligt op het helende aspect van bewuste aandacht en aanraking.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.