Pelvic Journey

In deze ‘Pelvic Journey’ van drie zondagen maak je een helende reis door het bekkengebied en door de levensgebieden die hiermee verbonden zijn, zoals gronding, veiligheid, seksualiteit en levenslust. We werken met dans, diverse vormen van lichaamswerk, meditatie, ademwerk, persoonlijk proceswerk, reflectie en allerlei vormen van aanraking. Via deze werkvormen kun je de kwetsbaarheid én de kracht van je bekken (nog meer) gaan voelen. Dit kan vervolgens zorgen voor meer vrijheid en meer stroming in je lichaam en in je hele systeem.
We focussen bij deze training op het bekkengebied en dus op de onderste chakra’s, maar maken ook regelmatig de verbinding met andere gebieden, zoals het hart of het keelgebied.
Hoewel het thema seksualiteit aan bod komt, vinden er geen erotische handelingen plaats. Naaktheid zal er zijn als dit zinvol is (bijv. bij massage met olie) en je hier zelf voor kiest. Tegelijkertijd is deze training waarschijnlijk niet passend voor je als naakt-zijn voor jou (nog) een heel groot ding is.

Eventueel is er, voor wie zich aan het eind van het drieluik klaar voelt voor een stap verder, de mogelijkheid om de training te vervolgen met een optionele dag. Informatie over inhoud en vorm volgt nadat je je hebt ingeschreven.

Data en tijden
Zondag 16 september, 30 september en 28 oktober van 10.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Optionele extra dag: zondag 11 november van 9.30 – 18.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie
Bilthoven

Doelgroep
De training is bedoeld voor jonge mensen (ongeveer 20-45 jaar) die al enige ervaring in tantra hebben. Ben je nog niet bij ons bekend, neem dan eerst even contact op, voordat je je aanmeldt.

Kosten
De kosten voor de driedaagse training zijn 329 Euro inclusief 21% btw.
De kosten voor de optionele extra dag zullen later bekend gemaakt worden.
Je neemt zelf je lunch mee of we doen met elkaar een pot luck lunch.

Aantal deelnemers
Max. 10 vrouwen en 10 mannen

Begeleiding
De training wordt begeleid door Wendy en Remi, samen met een vast team van assistenten.
Wendy heeft de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgedaan met allerlei vormen van ‘bekkenwerk’ en heeft ook persoonlijk het enorme effect hiervan kunnen ervaren. (Intieme) de-armouring, heeft Wendy geleerd bij Andrew Barnes, Soul Institute (Jacqueline Snelders), Gosse Beerda, Susanne Roursgaard, Mariëlle Spronck, Matthias Schwenteck en Ananda Wave.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de site maar je mag ook een mail met je naam, adres en leeftijd sturen naar wendy@blissyourbody.nl.

Aanvullende informatie
Hoewel veel oefeningen gekleed gedaan zullen worden, kan het ook dat er af en toe naakt gewerkt wordt. Hierbij kun je altijd je eigen grenzen aangeven.
We moedigen je aan om tussen de bijeenkomsten door thuis bepaalde oefeningen te doen. Dit zal het effect van de training een stuk groter maken.
Hoewel er tijdens de oefeningen en meditaties zeker (ook) seksuele energie kan gaan stromen, zijn de onderdelen niet erotisch van aard. De nadruk ligt op het helende aspect van bewuste aandacht en aanraking.

Meer over Wendy en Bliss Your Body
Spontaan, doortastend, passievol, spiritueel én nuchter. Dat zijn zo wat termen die op mij van toepassing zijn. Tantra is een diepe passie voor mij, omdat het álles omarmt en niets uitsluit. Met Bliss your Body wil ik zo veel mogelijk jonge mensen de schoonheid en wijsheid van tantra laten ervaren. Dat doe ik niet alleen via het geven van workshops, maar ook door het schrijven van tantraboeken voor jongeren. Ik begeleid intussen al zo’n 20 jaar als trainer en docent diverse groepen, ben 12 jaar actief op het tantrapad en heb in al die jaren bij vele tantra teachers in binnen- en buitenland trainingen gevolgd. Sinds 2010 geef ik tantraworkshops voor jonge mensen vanuit Bliss Your Body.De aanpak van Bliss Your Body is ervarings- en lichaamsgericht maar raakt tegelijkertijd ook altijd de diepere, spirituele laag van het leven. Regelmatig begeleidt/assisteert mijn partner Remi bij mijn workshops.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.