Tantra bij Bliss Your Body

Met passie en liefde begeleiden we bij Bliss Your Body al sinds 2010 mensen op het tantrapad.

We combineren werkvormen uit moderne, westerse neo-tantra zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing en aanraking met meditaties, rituelen en inzichten uit oorspronkelijke, klassieke tantra yoga. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven.

Onze aanpak is dynamisch, toegankelijk, ervaringsgericht en down-to-earth en tegelijkertijd diepgaand en spiritueel. De focus ligt bij ons op tantra in de vorm van meditatie en niet op tantramassages.

 Welk aanbod past bij jou?

1. Groepen
We begeleiden allerlei soorten workshops, cursussen en trainingen.
Er zijn groepen voor beginners maar ook voor meer ervaren mensen. Soms zijn activiteiten specifiek gericht op een jonge doelgroep, maar er zijn ook activiteiten voor alle leeftijden. Enkele activiteiten zijn speciaal op stellen gericht, de andere activiteiten staan open voor iedereen.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

2. Online
Wil je op een veilige manier vanuit huis kennismaken met tantra? Schaf dan gratis de Tantra Proeverij aan en/of luister naar wat afleveringen van de podcast ‘Tantra aan de Keukentafel’. Ook kun je een webinar volgenof aan de slag gaan met de Touch of Tantra cursus. Voor stellen die al wat meditatie-ervaring hebben is er de uitgebreide online cursus Together in Tantra.

 Wie zijn het team van Bliss Your Body?

Het team van Bliss Your Body bestaat uit diverse vaste begeleiders en assistenten. De begeleiders werken allemaal vanuit dezelfde ervaringsgerichte en down-to-earth Bliss-traditie. Daarnaast brengt iedereen zijn of haar eigen unieke kwaliteiten mee.

Het Bliss-team bestaat momenteel uit Wendy Doeleman, Jet Biesboer (Coachingspraktijk Almere), Hein van Heck (Centrum voor Meditatie), Femke Saher, Joost Gerrits, Martje Heerkens, Fred Heijnen. Charlotte Mackay en Corina van den Hurk.

Tevens geven Bente Erkelens, Marijke Klumpes en Laura Eggens als gastdocenten regelmatig workshops en cursussen voor Bliss.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.