Tantra bij Bliss Your Body

Met passie en liefde begeleid ik (Wendy) sinds 2010, samen met mijn team, mensen op het tantrapad.

Bij Bliss combineren we werkvormen uit moderne, westerse neo-tantra zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing en aanraking met meditaties, rituelen en inzichten uit oorspronkelijke, klassieke tantra yoga. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven.

Onze aanpak is dynamisch, toegankelijk, ervaringsgericht en down-to-earth en tegelijkertijd diepgaand en spiritueel. De focus ligt bij ons op tantra in de vorm van meditatie en niet op het leren van tantramassages.

 Welk aanbod past bij jou?

1. Groepen
Ik begeleid allerlei soorten workshops, cursussen en trainingen.
Er zijn groepen voor beginners maar ook voor meer ervaren mensen. Soms zijn activiteiten specifiek gericht op een jonge doelgroep (YOUNG) tussen de 20 en 39 jaar, maar er zijn ook activiteiten voor alle leeftijden. De meeste activiteiten zijn niet specifiek op stellen gericht.
Kijk in de agenda voor de mogelijkheden.

2. Online
Hoewel ik in coronatijden heel veel online heb aangeboden, houd ik momenteel bij af en toe een webinar. Wel kun je individueel online aan de slag via de Touch of Tantra cursus (voor singles en stellen) de Together in Tantra cursus (voor stellen).

Tevens kun je gratis de Tantra Proeverij aanschaffen en mijn podcasts beluisteren.

 Wie zitten er in het Bliss-team?

In mijn workshops en trainingen word ik ondersteund door een aantal ervaren teamleden. Zij denken tevens regelmatig mee over de visie en werkwijze van Bliss en steeds vaker begeleiden ze ook zelf onderdelen en workshops.

Het huidige Bliss-team bestaat uit Hein van Heck (Centrum voor Meditatie), Rubio Vaughan, Joost Gerrits, Martje Heerkens, Laura Eggens (Praten over Seks), Femke Saher, Jet Biesboer en Floris Alberse. Op Instagram stelt iedereen zich voor! 

Ook zijn er diverse enthousiaste deelnemers die vaak bij Bliss komen en die op losse basis assisteren.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.