Het aanbod van Bliss Your Body

Met passie en liefde begeleiden we bij Bliss Your Body mensen op het tantrapad. Dit doen we sinds 2010.

We combineren werkvormen uit moderne, westerse neo-tantra zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing en aanraking met meditaties, rituelen en inzichten uit oorspronkelijke, klassieke tantra yoga. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven.

Onze aanpak is dynamisch, toegankelijk, ervaringsgericht en down-to-earth en tegelijkertijd diepgaand en spiritueel. De focus ligt bij ons op tantra in de vorm van meditatie. Hoewel we zeker ook aan aanraking doen, leer je bij ons geen specifieke tantramassages.

 Welk aanbod past bij jou?

1. Groepen
Ons belangrijkste aanbod bestaat uit groepswerk omdat we in tantra graag de energie en de kracht van de groep gebruiken. Je kunt dan ook bij ons terecht voor allerlei soorten activiteiten, van korte workshops, langere cursussen, losse retreats tot de Intensive Tantra Training die een half jaar duurt.

Er zijn groepen voor beginners maar ook voor meer ervaren mensen. Soms zijn activiteiten specifiek gericht op een jonge doelgroep, maar er zijn ook activiteiten voor alle leeftijden. Enkele activiteiten zijn speciaal op stellen gericht, de andere activiteiten staan open voor iedereen.

Kijk in de agenda voor een overzicht van ons brede aanbod.

2. Online
Wil je op een snelle en makkelijke manier kennismaken met tantra zonder dat je er voor hoeft te reizen?

Dan kun je als eerste de gratis Tantra Proeverij aanschaffen en naar wat afleveringen van de podcast ‘Tantra aan de Keukentafel’ luisteren.

Wil je iets diepgaanders, dan kun je aan de slag met de Touch of Tantra cursus. Wie weet ook is er binnenkort weer een webinar.

Voor stellen die al wat meditatie-ervaring hebben is er de uitgebreide online cursus Together in Tantra. Daarin vind je heel veel meditaties, aanraakoefeningen en achtergrondinformatie om zeker een jaar mee vooruit te kunnen.

3. Individueel
In een groep is er niet altijd uitgebreid de tijd voor persoonlijke vraagstukken. Dan kan het fijn zijn om individuele professionele begeleiding te krijgen van iemand die therapeut is én het tantrapad bewandelt. Binnen het Bliss-team is Jet Biesboer degene bij wie je ook voor individuele sessies terecht kan, als individu maar ook als stel.

Jet heeft een praktijk voor individuele-, relatie- en lichaamsgerichte therapie. Ze werkt vanuit haar ervaring met tantra, haar ervaring als Gestalttherapeut en haar kennis van Trauma en Systemisch werk. Zie verder: www.coachingpraktijkalmere.nl.

NB Tantramassages behoren niet tot het aanbod van Bliss Your Body.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.