Over Bliss Your Body 

Met passie en liefde begeleiden we bij Bliss Your Body al weer vele jaren (jonge) mensen op het tantrapad. We combineren dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing, rituelen en aanraking met meditaties en inzichten uit oude, klassieke tantra. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven. Onze aanpak is licht, down-to-earth en toegankelijk en tegelijkertijd diepgaand, spiritueel en oorspronkelijk.

Aanbod
Je kunt bij Bliss Your Body terecht voor laagdremplige avond- en dagworkshops en avondcursussen, maar ook voor diepgaande meerdaagse retreats en voor de Intensive Tantra Jaartraining.
Daarnaast bieden we individuele sessies (zoals de-armouring) aan en is er intussen ook een online-aanbod.

Ontstaan
Bliss Your Body is ontstaan in 2010, met het uitkomen van Wendy’s boekje ‘Coole seks, relaxte liefde’. Dit boekje was gericht op jongeren (16-30 jaar) en de bijbehorende workshops die al snel ontstonden, waren hierdoor als vanzelf op jonge mensen gericht.
De afgelopen jaren is de doelgroep van Bliss Your Body qua leeftijd langzaamaan breder geworden en is ook het aanbod op allerlei manieren gegroeid en verbreed. Intussen is Bliss Your Body dan ook zeker geen onbekende meer in het tantraveld. 

Veilige sfeer
Bij alles wat we bij Bliss aanbieden, staan we garant voor zorgvuldige, professionele begeleiding en een veilige sfeer. Het kan dat we je soms speels uitdagen om buiten je comfortzone te gaan, maar er is altijd respect voor jouw persoonlijke grenzen. Afstemming in het contact met elkaar in een groep vinden we erg belangrijk. De afspraken die we aan het begin van een workshop met elkaar maken, geven helderheid en veiligheid en zorgen er voor dat de meeste mensen vrij snel kunnen ontspannen.

Hoewel we in tantra regelmatig werken en spelen met (seksuele) levensenergie, vinden er tijdens onze trainingen en sessies geen seksuele handelingen plaats.

Begeleiding
De meeste trainingen worden door Wendy gegeven, die daarbij altijd ondersteund wordt door een aantal ervaren teamleden. Het huidige Bliss-team bestaat uit Bente, Femke, Laura, Rogier, Bart, Rubio en Wendy’s partner Remi. Ook zijn er diverse andere enthousiaste Bliss-ers die regelmatig op losse basis assisteren.

Enkele onderdelen van het aanbod worden intussen ook door anderen gegeven. Zo organiseert Bente queer/ho-le-bi-workshops en biedt Rogier regelmatig mannenworkshops binnen de Bliss Your Body Brotherhood aan.

 

 ONS AANBOD

1. Trainingen

  • We bieden avond-, dagworkshops en avondcursussen, meerdaagse retreats en een jaartraining aan.
  • Veel workshops zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren mensen maar er zijn ook trainingen en retreats waarvoor ervaring nodig is.
  • De meeste workshops en trainingen zijn m/v gemengd, maar er zijn regelmatig ook aparte mannen- en vrouwenworkshops.
  • Een deel van ons aanbod is gericht op jonge mensen t/m 39 jaar maar er zijn ook workshops en retreats voor alle leeftijden (AL).
  • Iedereen, ongeacht seksuele voorkeur, is bij alle workshops welkom, maar af en toe bieden we ook specifieke ho-le-bi-workshops aan.
  • De meeste workshops staan open voor mensen zonder partner én voor stellen, maar soms ook geven we speciale stellenworkshops

2. Individuele sessies

Wendy geeft ook individuele sessies: de-armouring en lichaamsgerichte coaching. Bij dit laatste kun je in een traject van meerdere sessies een specifieke vraag onderzoeken. ‘Meer in mijn lichaam en mijn bekken komen’ is een veelgehoorde wens van mensen die voor een dergelijk traject komen.


3. Online-cursussen

We hebben op dit moment twee online-cursussen: een introductiecursus voor nieuwkomers die de stap naar een workshop (nog) niet willen zetten en een cursus voor mensen die al ervaring hebben. De Intensive Tantra Training heeft eveneens een online gedeelte.

 

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.