Over Bliss Your Body 

Met passie en liefde begeleiden we bij Bliss Your Body al weer vele jaren  mensen op het tantrapad. We combineren werkvormen uit neo-tantra zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing en aanraking met meditaties, rituelen en inzichten uit oude, klassieke tantra. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven. Onze aanpak is jong, dynamisch, down-to-earth en toegankelijk en tegelijkertijd diepgaand, spiritueel en oorspronkelijk.

Aanbod
Je kunt bij Bliss Your Body terecht voor laagdremplige avond- en dagworkshops en avondcursussen, maar ook voor diepgaande meerdaagse retreats en voor de Intensive Tantra Jaartraining.
Daarnaast bieden we individuele sessies (zoals de-armouring) aan en is er aanvullend online-aanbod.

Ontstaan
Bliss Your Body is ontstaan in 2010, met het uitkomen van Wendy’s boekje ‘Coole seks, relaxte liefde’. Dit boekje was gericht op jongeren en de bijbehorende workshops die al snel ontstonden, waren hierdoor als vanzelf op jonge mensen gericht.
De afgelopen jaren is de doelgroep van Bliss Your Body qua leeftijd langzaamaan breder geworden en is ook het aanbod op allerlei manieren gegroeid en verbreed. Intussen staan workshops open voor iedereen die zich aangesproken voelt door onze stijl van werken. Daarnaast zijn er aparte YOUNG-groepen voor jonge mensen t/m 39 jaar.

Veilige sfeer
Bij alles wat we bij Bliss aanbieden, staan we garant voor zorgvuldige, professionele begeleiding en een veilige sfeer. Het kan dat we je soms speels uitdagen om buiten je comfortzone te gaan, maar er is altijd respect voor jouw persoonlijke grenzen. Afstemming in het contact met elkaar in een groep vinden we erg belangrijk. De afspraken die we aan het begin van een workshop met elkaar maken, geven helderheid en veiligheid en zorgen er voor dat de meeste mensen vrij snel kunnen ontspannen.

Hoewel we in tantra regelmatig werken en spelen met (seksuele) levensenergie, vinden er tijdens onze trainingen en sessies geen seksuele handelingen plaats.

Begeleiding
De meeste trainingen worden door Wendy gegeven, die daarbij altijd ondersteund wordt door een aantal ervaren teamleden. Het huidige Bliss-team bestaat uit Bente, Femke, Laura, Rogier, Bart, Rubio en Wendy’s partner Remi. Ook zijn er diverse andere enthousiaste Bliss-ers die regelmatig op losse basis assisteren.

Stijl
Onze stijl van werken is jong, dynamisch en ervaringsgericht te noemen. Tijdens workshops wordt er, naast af en toe een sharing en wat uitleg, niet heel veel gepraat. Theorie wordt vooral in aanvullende online-onderdelen gegeven en persoonlijk proceswerk vindt vooral ook energetisch plaats. Meer en meer is er (ook) aandacht voor je persoonlijke practice thuis.

 

 ONS AANBOD

1. Trainingen

  • We bieden avond-, dagworkshops en avondcursussen, meerdaagse retreats en een jaartraining aan.
  • Veel workshops zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren mensen maar er zijn ook trainingen en retreats waarvoor ervaring nodig is.
  • De meeste workshops en trainingen zijn m/v gemengd, maar er zijn regelmatig ook aparte mannen- en vrouwenworkshops.
  • In principe zijn onze workshops en retreats voor alle leeftijden, maar er zijn ook groepen alleen voor jonge mensen t/m 39 jaar (YOUNG).
  • Iedereen, ongeacht seksuele voorkeur, is bij alle workshops welkom, maar af en toe bieden we ook specifieke ho-le-bi-workshops aan.
  • De meeste workshops staan open voor mensen zonder partner én voor stellen, maar soms ook geven we speciale stellenworkshops

2. Individuele sessies
Wendy geeft individuele sessies: de-armouring en lichaamsgerichte coaching. Bij dit laatste kun je in een traject van meerdere sessies een specifieke vraag onderzoeken. ‘Meer in mijn lichaam en mijn bekken komen’ is een veelgehoorde wens van met name vrouwen die voor een dergelijk traject komen.


3. Online-cursussen
Er zijn diverse online-cursussen, waaronder een introductiecursus voor nieuwkomers die de stap naar een workshop (nog) niet willen zetten en een cursus voor mensen die al ervaring hebben. Alle langere cursussen en trainingen hebben intussen een aanvullend online-onderdeel

 

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.