Tantra bij Bliss Your Body

Met passie en liefde begeleid ik sinds 2010, samen met mijn team, (jonge) mensen op het tantrapad.

We combineren werkvormen uit moderne, westerse tantra zoals dans, ademwerk, lichaamswerk, sharing en aanraking met meditaties, rituelen en inzichten uit oorspronkelijke, klassieke tantra yoga. Zo verbinden we oude, oosterse bronnen met het moderne, westerse leven.

De aanpak bij Bliss Your Body is dynamisch, toegankelijk, ervaringsgericht en down-to-earth en tegelijkertijd diepgaand en spiritueel.

Je kunt bij Bliss kiezen uit live workshops & trainingen, online workshops en cursussen en individuele sessies.

 

 Welk aanbod past bij mij?

1. Workshops & trainingen (binnenkort voor stellen weer mogelijk!)

  • Bliss Your Body biedt korte workshops, langere avondcursussen en intensieve retreats en jaartrainingen. Hier vind je een overzicht.
  • De meeste korte workshops zijn geschikt voor beginners én ervaren mensen, voor de langere trainingen is meestal ervaring nodig.
  • De meeste groepen zijn man/vrouw gemengd, met af en toe een aanbod voor alleen vrouwen.
  • In principe zijn de workshops en retreats voor alle leeftijden, maar er zijn ook groepen alleen voor jonge mensen t/m 39 jaar (YOUNG).
  • De meeste workshops staan open voor mensen zonder partner én voor stellen. Daarnaast zijn er ook regelmatig stellenworkshops.

2. Online-aanbod
Bliss Your Body heeft diverse online cursussen in een groep. Ideaal in coronatijden en als je niet (ver) wilt reizen! De onlinecursussen vind je tussen het totale cursusaanbod in dit overzicht. Wil je eerst proeven aan mijn werkwijze? Dan kun je een paar keer per maand gratis meedoen met een van mijn webinars.

Wil je liever individueel online bezig zijn? Schaf dan ter kennismaking de gratis Tantra Proeverij aan of ga gelijk voor de Touch of Tantra cursus.
Je kunt natuurlijk naar mijn podcasts luisteren of mijn blogs lezen.

3. Individuele sessies
Kijk hier voor de mogelijkheden van individuele sessies.

Uitnodigend in een veilige sfeer
Bij alles wat we bij Bliss aanbieden, staan we garant voor zorgvuldige, professionele begeleiding en een veilige sfeer. Het kan dat we je soms speels uitdagen om buiten je comfortzone te gaan, maar er is altijd respect voor jouw persoonlijke grenzen. Afstemming in het contact met elkaar in een groep vinden we erg belangrijk. De afspraken die we aan het begin van een workshop met elkaar maken, geven helderheid en veiligheid en zorgen er voor dat de meeste mensen vrij snel kunnen ontspannen. Hoewel we in tantra regelmatig werken en spelen met (seksuele) levensenergie, vinden er tijdens onze trainingen geen seksuele handelingen plaats.

 

Ga je mee op reis?

Ik neem je in mijn trainingen mee op een veelzijdige reis met invloeden van zowel neo-tantra als klassieke tantra.

Vanuit klassieke (hindoe) tantra kijk je vooral naar je persoonlijke spirituele proces en laat ik je oude meditaties en rituelen ervaren die jouw proces van ontwaken en bevrijding zullen ondersteunen. Deze klassieke tantra geeft je een helder kader dat duidelijk maakt ‘waar je het allemaal voor doet’.

Vanuit neo-tantra neem ik je mee in dynamische Osho-meditaties, soms juicy contactoefeningen, lichaamswerk, ademwerk, dans, sharing en aanraking. Ik gebruik ook andere modellen, zoals het Wheel of Consent, TRE of de visie van Esther Perel op relaties en seksualiteit.

Begeleiding
De meeste trainingen worden door mijzelf (Wendy) gegeven, maar altijd ondersteund door een aantal ervaren teamleden. Het huidige Bliss-team bestaat uit Bart, Rubio, Hein, Joost, Jora, Martje en Laura. Ook zijn er diverse enthousiaste Bliss-ers die regelmatig op losse basis assisteren.

Stijl
Tijdens workshops wordt er bij ons, naast af en toe een sharing en wat uitleg, niet heel veel gepraat. Theorie wordt vooral in aanvullende online-onderdelen gegeven en persoonlijk proceswerk vindt vooral ook energetisch plaats. Er is ook aandacht voor je persoonlijke practice thuis.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.