Orgasmic Bliss – tantra retreat voor vrouwen

In deze retreat kun je als vrouw je eigen vrouwelijke, orgastische kracht (her)ontdekken en ervaren.

Via dans, lichaamswerk, ademwerk, de-armouring, rituelen, tantra meditaties, massage en een vleugje buikdansen kun je de onmetelijke kracht van je hart & borsten, je baarmoeder en je yoni ontmoeten. Door je weer te verbinden met deze oerbronnen in jezelf, kun je veel intenser en krachtiger leven dan wanneer je  alleen of vooral vanuit je hoofd (over)leeft. Je levensenergie kan voluit gaan stromen en intimiteit en seksualiteit kunnen uiteindelijk zeer vervullende onderdelen van je leven worden.
Waarschijnlijk weet je al hoe je seksuele energie via opwinding en erotiek kan gaan stromen. In deze retreat ontdek je echter vooral hoe je energie via fysieke en energetische oefeningen, meditatie en diepe ontspanning in beweging gezet kan worden. Hoewel we bij dit alles heel veel met het (fysieke en energetische) lijf werken, is er ook ruimte voor sharing en reflectie. Voor wie dat wil, is er op de zaterdag de mogelijkheid tot het ontvangen en geven van een yoni healing. Wil je dit niet, dan ontvang en/of geef je een gewone lichaamsmassage, wat ook helemaal prima is.

‘Orgasmic Bliss’ is bedoeld voor vrouwen die verlangen naar diepgang en intensiteit en die hun proces helemaal aan willen gaan. Ervaring met tantra is hiervoor nodig. Het is belangrijk om je te beseffen dat de retreat je waarschijnlijk niet straight away in Orgasmic Bliss brengt. Op je pad verschijnen meestal eerst nog wat schaduwen, angsten, pijn en weerstanden die gezien willen worden. Bij het aangaan van dit proces zal de veilige bedding van de sisterhood je zeker helpen. Hoewel we je af en toe uitdagen om een stap buiten je comfortzone te zetten, is er altijd respect voor jouw grenzen en werken we, bij alles wat we doen vanuit het hart. Heb je nog geen ervaring met tantra en voel je toch dat je er bij wilt zijn, neem dan eerst contact op (wendy@blissyourbody.nl), voordat je je inschrijft.

Locatie: Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (bij Utrecht)
Data:
Donderdag 10 mei 2018 (10.00) t/m zondag 13 mei 2018 (17.00)
Begeleiding:
Wendy  & team
Prijzen:

* Je betaalt 489 Euro, incl. 21% btw en inclusief alle vegetarische/biologische maaltijden.
* Jonge vrouwen t/m 30 jaar kunnen een korting van 35 Euro krijgen. Meld je verzoek voor korting op het inschrijfformulier.
Slapen: Op deze locatie slaap je in de groepsruimte of in een eigen tent. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een een- of tweepersoonskamer te boeken. Deze reserveer je bij Venwoude en betaal je ook direct aan hen. Reserveren doe je via kamers@venwoude.nl. Voor drie nachten op een eenpersoonskamer betaal je 130 Euro, voor een tweepersoonskamer 98,50 Euro pp.
Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden. Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij ons bekend zijn? Meld dit dan bij je aanmelding.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.