Stepping into the Unknown – Tantra Nieuwjaarsretreat (1-5 januari 2023)

Een midweek om op tantrische wijze het nieuwe jaar in te stappen via dans,
lichaamswerk, meditatie, zweethut, rituelen, aanraking en nog veel meer!

Deze nieuwjaarsretreat is een verdiepende én ontspannen tantra-midweek waarin je jezelf kunt openen voor het onbekende dat het nieuwe jaar jou en ons gaat brengen.

We nodigen je uit om diep in je lichaam te zakken, maar ook om te verbinden met je intuïtie en het groter bewustzijnsveld waar we allemaal onderdeel van zijn. De retreat kan helder maken wat jou wellicht nog weerhoudt van meegaan met de natuurlijke flow van het leven, een flow die in feite altijd een onbekende factor in zicht heeft. Durf jij je over te geven aan het onbekende en ten diepste te rusten in het niet-weten?

Voel je welkom om dit thema op allerlei manieren te onderzoeken, op jezelf én in contact met gelijkgestemden, op een prachtige plek in ons eigen mooie land.

Programma
De retreat heeft een afwisselend programma met o.a. dans, lichaamswerk, ademwerk, tantrameditatie, aanraking, rituelen, kampvuur met marshmellows, inquiry, sharings, een zweethut (begeleid door Rogier Moed) en een Liquid Love met warme olie. Daarnaast is er ruimte om te luieren, muziek te maken, bij de houtkachel te zitten, te kletsen, stil te zijn, te knuffelen of op jezelf te zijn.

We raden je aan om in deze week open te staan voor alles wat er in en met jou wil gebeuren. Misschien ga je alleen maar genieten, maar het kan ook dat er frustratie, verdriet, rouw of andere emoties voorbij-komen. Weet dat alles welkom is en dat er altijd support aanwezig is.

Via deze korte video’s kun je een indruk krijgen van onze retreats.

De bijzondere stenencirkel op Centrum Athanor

Wanneer?
We verwelkomen je graag fris en fruitig op maandag 1 januari 2023 om 19.30 uur. Op vrijdag 5 januari 2023 ronden we om 16.00 uur af.

Voor wie?
Voor deze retreat is het nodig dat je ervaring in tantra hebt en dat je houdt van een dynamische, jonge stijl. Het is tevens belangrijk dat je fysieke en psychische gezondheid goed en stabiel is.
De meeste mensen komen zonder partner, maar er is ook plek voor twee stellen. Als je als stel komt, vragen we je om ook open te staan voor het ontmoeten van de andere deelnemers in de meditaties. 
Hoewel we streven naar een (ongeveer) gelijk aantal mannen en vrouwen zul je meditaties en oefeningen met beide genders doen.
Heb je nog vragen, stel ze dan gerust.

Waar?
Op het prachtige centrum Athanor in Lochem (Achterhoek). Hier heb je een sfeervolle een- of tweepersoonskamer met eigen sanitair tot je beschikking.
Er zijn twee mooie groepsruimtes, een huiskamer, een zweethutplek en een magische stenencirkel (zie foto hierboven). Ook is er een bos op loopafstand voor een fijne wandeling.
De maaltijden zijn vegetarisch en indien gewenst veganistisch.

Begeleiding
Wendy Doeleman & teamleden.

Inspiratie
Inspiratie bij Bliss Your Body komt vanuit klassieke non-dual shaiva tantra, neo-tantra, Wheel of Consent, Osho en diverse andere bronnen. We hebben onze eigen unieke down-to-earth stijl met een mooie combinatie van veiligheid én uitdaging.

Prijzen:
De kosten zijn 899 Euro. Dat bedrag is inclusief btw, alle onderdelen, alle (vegetarische) maaltijden en verblijf op een tweepersoonskamer.
Voor een eenpersoonskamer zijn de kosten 977 Euro. Deze zijn beperkt beschikbaar.
Boek je heel snel (vóór 21 september) dan betaal je 849 Euro of 927 Euro.
Als je als stel boekt, krijg je uiteraard voor jullie samen een kamer.
Als je alleen komt, word je in principe met iemand van het zelfde geslacht op de kamer geplaatst. Mocht je een van de deelnemers al kennen, dan kun je hier een voorkeur in uitspreken.

Groepsgrootte
14-18 deelnemers

Aanmelden
Koop hier je ticket.

Meer informatie
Twijfel je of deze retreat bij jou past? Mail me dan even op wendy@blissyourbody.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.