Massage

Wat houdt een massage in?
Ik masseer je lichaam met warme olie. Afhankelijk van je wensen en de geboekte tijd masseer ik het gehele lichaam of alleen bepaalde delen (voeten, benen, billen, rug, buik, borst, armen, handen, nek, gezicht en/of hoofdhuid, geen geslachtsdelen). Bij het masseren wissel ik verschillende aanrakingen af, zoals strijkingen, strelingen, stevige druk, wiegen (pulsen), diepe grepen en drukpunten. Hierbij werk ik zowel in afstemming met jou als intuïtief, waarbij ik aanvoel (of vraag) wat jouw lichaam helpt om te ontspannen.

Effecten
Tijdens de massage kun je van alles ervaren: prettige gevoelens zoals ontspanning en energie die gaat stromen maar het kan ook dat emoties naar boven komen of dat je (enige tijd) weerstand voelt. Alles is welkom en mag ook geuit worden. Je hoeft dus niets in te houden.
Mijn ervaring is dat aan het eind van de massage eigenlijk iedereen diep ontspannen is en meer gezakt in het lichaam. Sommige mensen voelen zich tegelijkertijd ook heel energiek.

Praktisch
Ik werk op een dikke mat op de grond en dus niet op een massagetafel. Ik doe dit omdat dit voor mij een meer persoonlijk contact geeft.
Als ontvanger kun je helemaal naakt zijn, maar je kunt ook je ondergoed aanhouden. Zelf ben ik gekleed tijdens het masseren. Ik raak geen geslachtsdelen aan.
Van te voren vraag ik je per mail om een korte vragenlijst over je gezondheid en wensen in te vullen.

Kosten
€ 120 voor een reguliere 1,5 uur sessie (2 uur aanwezig)
€ 140 voor een lange 2 uur sessie (2,5 uur aanwezig); per 1 december 2018 gaat deze prijs naar € 150
Deze prijzen zijn inclusief 21% btw.
Als je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Sessie boeken
Het boeken van een sessie kan door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl. Ik werk in Bilthoven (bij Utrecht) en in de meeste weken alleen op maandag, dinsdag en woensdag overdag.

Veelgestelde vragen
* Is een ontspanningsmassage bij jou een ‘tantrische massage’?
Bij mij is een ontspanningsmassage ‘tantrisch’ in de zin dat ik lichaam, geest en ziel als één geheel zie. Mijn aanraking gaat verder dan alleen het fysieke lichaam en de massage kan hierdoor op verschillende lagen (mentaal, emotioneel, spiritueel) doorwerken. Ik werk bewust niet op een massagetafel, maar op een mat op de grond. Dit maakt ons contact meer persoonlijk. Ik werk intuïtief waardoor iedere massage er weer anders uitziet. Ook wissel ik verschillende soorten aanrakingen af, afhankelijk van jouw wensen en wat voor mij passend voelt. In een massage-sessie raak ik geen geslachtsdelen aan.
* Is een meerhandsmassage ook mogelijk?
Jazeker. Mail mij om de mogelijkheden en kosten te horen: wendy@blissyourbody.nl. Ik heb meerdere massagecollega’s (m/v) waarmee ik meerhandenmassages verzorg. Waarom een meerhandenmassage? Hoe meer handen, hoe meer je de controle moet en kunt loslaten, waardoor je nóg dieper zult ontspannen.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.