Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage masseer ik je lichaam met warme olie. Afhankelijk van je wensen en de geboekte tijd masseer ik het gehele lichaam of alleen bepaalde delen (voeten, benen, billen, rug, buik, borst, armen, handen, nek, gezicht en/of hoofdhuid, geen geslachtsdelen). Bij het masseren wissel ik verschillende aanrakingen af, zoals strijkingen, strelingen, stevige druk, wiegen (pulsen), diepe grepen en drukpunten. Hierbij werk ik zowel in afstemming met jou als intuïtief, waarbij ik aanvoel (of vraag) wat jouw lichaam helpt om te ontspannen.

Effecten
Tijdens de massage kun je van alles ervaren: prettige gevoelens zoals ontspanning en energie die gaat stromen maar het kan ook dat emoties naar boven komen of dat je (enige tijd) weerstand voelt. Alles is welkom en mag ook geuit worden. Je hoeft dus niets in te houden.
Mijn ervaring is dat aan het eind van de massage eigenlijk iedereen diep ontspannen is en meer gezakt in het lichaam. Sommige mensen voelen zich tegelijkertijd heel energiek.

Praktisch
Ik werk op een dikke mat op de grond en dus niet op een massagetafel. Ik doe dit omdat dit voor mij een meer persoonlijk contact geeft.
Als ontvanger kun je helemaal naakt zijn, maar je kunt ook je ondergoed aanhouden. Zelf ben ik gekleed tijdens het masseren. Ik raak geen geslachtsdelen aan.
Van te voren vraag ik je per mail om een korte vragenlijst over je gezondheid en wensen in te vullen.

Kosten
€120 voor een reguliere 1,5 uur sessie (2 uur aanwezig)
€150 voor een lange 2 uur sessie (2,5 uur aanwezig)
Deze prijzen zijn inclusief 21% btw.
Als je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Sessie boeken
Het boeken van een sessie kan door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl. Ik werk in Bilthoven (bij Utrecht) en in de meeste weken alleen op maandag, dinsdag en woensdag overdag.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.