Meerdaagse workshops

In onze meerdaagse workshops en in onze Intensive Tantra Training bieden we je de mogelijkheid om de diepte van tantra helemaal in te duiken. We werken met actieve en rustige meditaties, dans, rituelen, massage, de-armouring, lichaamswerk, ademwerk, stilte en sharing. De effecten van de retreats zullen merkbaar zijn in je privéleven, maar het geleerde kun je ook meenemen in je werk, zeker als je zelf bijvoorbeeld coach, masseur of therapeut bent of wilt worden.
Deelnemen aan een meerdaagse vraagt dat je open staat voor nieuwe ervaringen en dat je bereid bent om af en toe uit je comfortzone te stappen. Het programma is intens te noemen. Wel werken we altijd in een veilige en liefdevolle sfeer. Ervaring met tantra (of lichaamswerk, meditatie, ademwerk, massage) is voor de meeste meerdaagse workshops noodzakelijk. Heb je dit niet en wil je toch meedoen, neem dan even contact met ons op.

Workshops waarbij niet expliciet vermeld staat dat ze voor stellen zijn bedoeld, staan open voor singles, stellen en voor mensen die een partner hebben die zelf niet deelneemt.
Als stel meedoen aan een tantraworkshop wordt meestal als intenser ervaren dan wanneer je zonder partner meedoet. Het dient een bewuste keuze te zijn waar je allebei achter staat.

Hoewel onze retreats intiem te noemen zijn, vinden er tijdens de sessies geen seksuele/erotische handelingen plaats.

Data in 2018:
5-7 januari/23-25 februari/20-22 april: Intensive Tantra Training 2018
10-13 mei: Vierdaagse vrouwenretreat ‘Orgasmic Bliss’
8-10 juni: Weekendworkshop ‘The power of your Heart’
11-14 oktober: Vierdaagse retreat ‘De Drie-Eenheid’ – Meditatie, Massage & Shibari’ samen met Johan Raaimakers

Data in 2019:
4-6 januari: Driedaagse retreat ‘Awakening the Body’ (deel 1 van Intensive Tantra Training)
7-10 februari: Vierdaagse retreat ‘Heart & Sex Integration’ (deel 2 van Intensive Tantra Training)
29-31 maart: Driedaagse retreat ‘Opening up to Spirit’ (deel 3 van Intensive Tantra Training)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.