Mannenretreat ‘Master Your Sexual Energy’ (MYSE) – met zweethut

Vanuit de Bliss Your Body-Brotherhood organiseren Rogier Moed en Frits Duursma ieder jaar meerdere activiteiten alleen voor mannen. Deze retreat is er daar een van.

In deze driedaagse training gaan we als mannen de rijkdom van onze seksuele energie ontdekken. Ontdek hoe je deze energie kan vrijmaken en kan inzetten voor een rotsvast zelfvertrouwen, orgastisch leven, aantrekkingskracht, geld en onbeperkt manifestatievermogen. We maken contact met een hoger bewustzijn door gebruik van (seksuele) energie. We doen dit via een zweethut ceremonie, (self) de-armouring, ademwerk, shaking, meditatie (chakra)dans en sharings. Ook zullen we speciaal voor de Bliss Your Body-Brotherhood ontwikkelde oefeningen doen. We gaan het praktische & aardse verbinden met het spirituele en laten de kundalini-energie volop stromen. Uiteindelijk leren we hoe we onze levensenergie kunnen vrijmaken en aanwenden voor alles waarnaar we verlangen in ons leven.

Seksuele energie is de sterkste energie die een man heeft, als hij hem niet onderdrukt, die hij dagelijks kan inzetten. Het is daarom belangrijk te weten wat jou tegenhoudt om orgastisch te leven. Welke blokkades en angsten spelen er? Welke relatie heb je met premature ejaculatie, erectieproblemen, vrouwen, mannen, pornogewoontes, verslaving?

Ben je onervaren in tantra of heb je juist al veel ervaring? Laat je verrassen of verdiep je al aanwezige verbinding met je mannelijke seksuele energie. Samenzijn met alleen mannen kent een bijzondere kwaliteit die je eigenlijk alleen kunt begrijpen als je het hebt meegemaakt.

PS We gaan soms naakt, maar alleen als jij dat wil. Er is respect voor ieders persoonlijke grenzen.

Ben erbij! Join the (sexual) forces!

Data en tijden 2019
Vrijdag 8 maart (11:00) t/m zondag 10 maart (17.00)

Doelgroep
Mannen van alle leeftijden (18+) en iedere seksuele voorkeur. Enige ervaring met tantra (bijvoorbeeld in de vorm van een avond- of dagworkshop) is gewenst.

Groepsgrootte
Minimaal 14, maximaal 20 mannen

Locatie
De Vlierhof (mooie natuurplek net over de grens bij Nijmegen), Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland.

Begeleiding
Frits, Rogier & team

Prijzen
* Je betaalt 495 Euro, incl. 21% btw en incl. verblijf en alle vegetarische/biologische maaltijden
* De early bird prijs is 445 Euro als je je aanmeldt vóór 31-12-2018
* De early bird -bring a bro-prijs is 810 Euro als je je aanmeldt met twee personen vóór 31-12-2018

Slapen
Op deze locatie slapen we op de slaapzolder. Je kunt ook, tegen een meerprijs, een één- of tweepersoonskamer boeken. Dit doe je direct bij de Vlierhof en betaal je ook aan hen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar frits.duursma@gmail.com met je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en beschrijving van je tantra-ervaring en de vermelding ‘Aanmelding MYSE maart 2019’.
Heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden? Meld dit dan in je mail. Mogelijk nemen we van te voren dan nog even contact met je op.
Met het sturen van de mail ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.