Lockdown Community – ‘Licht in donkere dagen’

16 december – 26 januari 2022

Aanmelden kan nog steeds!

Ook deze winter kun je bij Bliss Your Body onderdeel zijn van de verrassende en verbindende online Lockdown Community, van 16 december tot 26 januari (6 weken).

De bijeenkomsten gaan afwisselend van aard zijn, met o.a. dans, stille en actieve meditatie, inquiry, yoga nidra, mantra zingen, sharings etc. De bijeenkomsten brengen je dichter bij jezelf en tegelijkertijd dichter bij andere mooie, bewuste mensen.

Inhoud
In totaal gaan er minimaal 16 bijeenkomsten zijn op wisselende tijden en dagen. Als je een keer niet mee kunt of wilt doen, kun je later de opname terugvinden in het online programma waar je toegang toe krijgt.

Voor wie?
De Lockdown Community staat open voor iedereen met enige ervaring in tantra. In totaal zal de groep 30 tot 40 deelnemers omvatten, maar lang niet iedereen zal altijd aanwezig zijn. Daardoor kunnen de bijeenkomsten toch heel persoonlijk voelen. Je psychische gezondheid dient goed en stabiel te zijn aangezien je thuis je eigen proces moet kunnen dragen.

Begeleiding
De bijeenkomsten worden geleid door Wendy Doeleman. Mocht je zelf een extra bijeenkomst willen aanbieden, dan kun je contact met mij opnemen.

Kosten
Voor zes weken lang veel plezier én diepgang betaal je 90 Euro.

Programma met data en tijden
Hier vind je het programma met data, tijden en thema\s, nog wel een klein beetje onder voorbehoud en speciale verzoeken zijn ook nog welkom.
Vaak zullen bijeenkomsten zo’n kleine 1,5 uur duren. We zullen diverse Osho meditaties doen, maar ook danssessies, werken met mantra’s, yoga nidra, meditatie, inquiry, teachings en sharings. Vaak is er aan het eind tijd om nog even te blijven hangen en na te kletsen, als je dat wilt.

Online en facebook
Je krijgt toegang tot een online programma waar je alle opnamen (meestal audio) terug gaat vinden. Daarnaast is er een facebook voor extra contact en  uitwisseling met elkaar.

Aanmelden
Ook al zijn we al begonnen, je kunt je nog aanmelden. We vragen je wel om dan in ieder geval de opname van de startbijeenkomst (deels) terug te kijken. Die ga je vinden in het online programma.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.