Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching kies je als vrouw voor een persoonlijk begeleidingstraject op maat. Deze vorm van begeleiding is geschikt als je meer contact met je lichaam wilt krijgen, maar ook als je tantra in bredere zin wilt ontdekken of een specifieke vraag hebt op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit. Een traject kan ook heel fijn voor jonge moeders die weer meer contact met hun lijf en bekken willen krijgen.
Onderdelen van de sessies kunnen zijn: meditatie, lichaamswerk, ademwerk, visualisaties, coaching, proceswerk, massage en de-amouring.

Werkwijze
Ik werk in een ontspannen en veilige setting. We starten iedere sessie met een gesprekje en een meditatie.
Mijn sessies zijn praktisch, ervaringsgericht en liefdevol maar niet erotisch van aard. Ze zijn vooral geschikt voor vrouwen die via het lichaam (willen) voelen en leren en die weer het gevoel willen hebben dat ze léven.

Praktisch
Als we elkaar nog niet kennen, beginnen we met een intakegesprek. Hierin doen we gelijk ook al een ervaringsgerichte oefening, waarbij je op een laagdrempelige manier kunt ervaren hoe ik werk. Als we elkaar al van workshops kennen, kun je gelijk een (langere) kennismakingssessie boeken waarin het zelf ervaren al centraal staat.
Voorafgaande aan een intakegesprek of een kennismakingssessie vul je een vragenlijst in over je wensen, verwachtingen en gezondheid.

Kosten
Een intakegesprek kost € 75 en duurt ruim een uur. In de week na het intakegesprek geef je aan of je inderdaad een aantal sessies wilt boeken. Ik doe je dan een aanbod.
De sessies kosten tussen de € 110 en € 170, afhankelijk van de duur. De prijzen zijn inclusief 21% btw.
Als je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Sessie boeken
Het boeken van een intakegesprek of kennismakingssessie kan door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl.
Ik werk in Bilthoven (bij Utrecht), in de meeste weken alleen op maandag, dinsdag en woensdag overdag.

Testimonial
Al langere tijd had ik moeite om contact te maken met mijn lichaam en mijn seksualiteit.  Na het krijgen van twee kinderen werd het alleen nog maar moeilijker. Via een vriendin kwam ik in contact met Wendy.
Wendy heeft mij geholpen om weer in contact te komen met mijn lijf. De ‘de-amouring’ heeft voor mij hierin veel betekend. Maar ook dat mijn partner bij het proces betrokken werd.
Wendy schept veel veiligheid en sluit intuïtief aan bij wat nodig is. Haar humor en speelsheid hielpen mij enorm om me op mijn gemak te voelen.
Andrea (37)

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Iedere 10e aanmelding ontvangt een tegoedbon van €15!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.