Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching kies je voor een persoonlijk begeleidingstraject ‘op maat’. Deze vorm van begeleiding is geschikt als je blijvend meer in je lichaam wilt ‘zijn’, maar ook als je tantra in bredere zin wilt ontdekken of een specifieke vraag hebt op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit. Onderdelen van de sessies kunnen zijn: meditatie, lichaamswerk, ademwerk, visualisaties, coaching, proceswerk, massage en de-armouring.

Werkwijze
Ik werk in een ontspannen en veilige setting. We starten iedere sessie met een gesprekje en een meditatie.
Mijn sessies zijn praktisch, ervaringsgericht en liefdevol maar niet erotisch van aard. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die via het lichaam (willen) voelen en leren en die weer het gevoel willen hebben dat ze léven.

Praktisch
Als we elkaar nog niet kennen, beginnen we met een intakegesprek. Hierin doen we gelijk ook al een ervaringsgerichte oefening, waarbij je op een laagdrempelige manier kunt ervaren hoe ik werk. Als we elkaar al van workshops kennen, kun je gelijk een (langere) kennismakingssessie boeken waarin het zelf ervaren al centraal staat.
Voorafgaande aan een intakegesprek of een kennismakingssessie vul je een vragenlijst in over je wensen, verwachtingen en gezondheid.

Kosten
Een intakegesprek kost € 75 en duurt ruim een uur. In de week na het intakegesprek geef je aan of je inderdaad een aantal sessies wilt boeken. Ik doe je dan een aanbod.
De sessies kosten tussen de € 120 en € 170, afhankelijk van de duur (minimaal 1,5 uur). De prijzen zijn inclusief 21% btw.
Ook lange sessies zijn mogelijk (dagdeel), prijzen hiervan geef ik op verzoek.
Als je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Sessie boeken
Het boeken van een intakegesprek of kennismakingssessie kan door mij een mail te sturen: wendy@blissyourbody.nl.
Ik werk in Bilthoven (bij Utrecht), in de meeste weken alleen op maandag, dinsdag en woensdag overdag.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon van 15 Euro voor een workshop of individuele sessie. In onze privacyverklaring kun je lezen dat we zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan.