Intensive Tantra Training – level 2

Vroegboekkorting tot 1 januari: 200 Euro

Level 2 van de Intensive Tantra Training is bedoeld voor mensen die level 1 hebben afgerond, al de nodige ervaring in tantra hebben en voelen dat er nog veel meer lagen in zichzelf, in tantra en in het leven te ontdekken zijn. Ieder jaar is er ook plek voor een paar mensen die level 1 niet hebben gedaan, maar elders ruime ervaring met tantra hebben opgedaan.

Wat biedt level 2?

 • steeds gemakkelijker toegang tot een staat van non-duaal gewaarzijn, waardoor er steeds meer acceptatie en rust in je leven zal komen
 • verdere activatie van de kundalini-levensenergie via lichaamswerk, meditatie, meerhands de-armouring en yoni/lingam healing
 • beoefening van meditaties uit klassieke tantra waaronder een diepe practice om eventuele karma-erfenis vanuit je voorouders op te schonen, alsmede het gebruik van mantra’s en mudra’s
 • meer inzicht in jouw overtuigingen die je nog weghouden van non-dualiteit, via o.a. het werken met de ‘Six Realms’
 • groei van je beleving van seksualiteit in verbinding met spiritualiteit
 • ondersteuning bij het verder ontwikkelen van je sadhana
 • integratie van tantra in privé en werk
 • onderdeel zijn van een groep ervaren en toegewijde tantrika’s (kula)
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan langere verdiepingsretreats – alleen voor level 2 mensen

Wat is het verschil met level 1?
De unieke kwaliteit van level 2 is dat we hier nog meer inspiratie uit de klassieke tantra halen die weer allerlei nieuwe meditaties te bieden heeft. Ook is er (nog meer) aandacht voor het verder ontwikkelen van je dagelijkse spiritual practice.

De meditaties in level 2 zijn soms intenser maar soms juist ook subtieler van aard. Hoe langer je het tantrapad bewandelt, hoe minder je immers hoeft te ‘doen’ om veel te voelen. Level 2 levert je niet per definitie meer piekervaringen op, maar dat is ook niet waar het uiteindelijk om gaat…

Wat verwachten we van je?
Voor deelname aan level 2 is het nodig dat je level 1 hebt afgerond, dat er al de nodige ‘rijpheid’ in je proces voelbaar is en dat je een duidelijke toewijding en commitment naar het tantrapad voelt.

Het kan dat we na je aanmelding eerst nog een gesprek hebben om te kijken of level 2 inderdaad voor jou op dit moment kloppend is.

Blok 1: Presence & Aliveness
In dit blok creëren we een veilige basis met elkaar en gaan we verder met vergroten van je lichaamsbewustzijn en het openen en activeren van de kundalini levensenergie. We doen dat via dans, lichaamswerk, ademwerk, meerhandsde-armouring, rituelen en bekende en nieuwe meditaties.
Ook kijk je hoe je een gezonde leefstijl en tantrische levenswijze verder in je dagelijks leven kunt integreren.
Je verdiept je eigen proces tevens via zelfonderzoek, sharing en inquiry.
Blok 2: Heart, Sex(uality) & Ecstasy
In dit tweede blok werken we met de thema’s liefde, seksualiteit en extase. We werken met de (vermeende) polariteiten van Shiva-energie en Shakti-energie, o.a. door ook apart met de mannen en vrouwen te zijn. Je speelt op een uitdagende manier met de thema’s intimiteit en seksualiteit en onderzoekt wat jou nog weerhoudt van diepe extase. Bij dit alles verbinden we, opnieuw via meditaties uit de klassieke tantra, de energie uit het bekken steeds ook met het hart en met het 3e oog, zodat je meer en meer de verbinding tussen seks, hart en spirit kunt ervaren.
Blok 3: Oneness & Surrender
In dit laatste blok staat het ervaren van overgave en eenheid centraal. Eenheid met een ander, eenheid met god maar vooral eenheid in jezelf. We werken o.a. met meditaties uit de klassieke tantra waarbij het gaat om het ervaren van dit eenheidsbesef in eenvoudige, dagelijkse dingen. In deze retreat doen we tevens een diepgaande ceremonie en er zal een langere periode van stilte zijn.
Tot slot leg je in dit blok de verbinding tussen een spirituele en tantrische levenshouding en je (levens)werk.
Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in privé en werk.
Intervisie & reflectie
Tussen twee blokken door heb je contact met een vast maatje én kom je steeds een keer samen met je intervisiegroepje. Daarnaast schrijf je tussendoor een reflectieverslag over je eigen proces. Ook deel je een talent met de kula.
Tantra & Werk
Tantra is een spiritueel levenspad voor householders, oftewel voor mensen die midden in de wereld staan, open voor intieme en seksuele relaties en het hebben van een gezin, maar ook met het verlangen om zinvol (betaald of onbetaald) werk te doen.
Tantra brengt je terug bij je eigen bron en van daaruit kun je in feite niet anders doen dan je unieke kwaliteiten middels jouw levenswerk vormgeven.
Als je al met tantra, lichaamswerk, yoga, mindfulness of massage werkt, dan biedt de Intensive vele tools die je direct in je werk kunt inzetten. Heb je ander werk dan zul je het geleerde via persoonlijk en spiritueel leiderschap inzetten óf zal het wellicht tijd blijken te zijn voor een nieuwe wending in je carrière.

 

Data 2024
Online kennismakingsbijeenkomst: maandag 8 april (19.30 – 21.45)
Blok 1: 18 t/m 21 april (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Blok 2: 13 t/m 16 juni (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Blok 3: 5 t/m 8 september (donderdag 10.00 t/m zondag 16.30)
Integratiedag: zondag 6 oktober (9.30 – 17.00)
Reserveblok: 12 t/m 15 december (en dan integratiedag in februari 2025)

Locatie
Een locatie in de buurt van Zwolle. Je slaapt hier op een één- of meerpersoonskamer met gedeeld sanitair.
Integratiedag: Utrecht

Kosten
Je betaalt voor deze training 2699 Euro maar als je je voor 1 januari 2024 aanmeldt betaal je 2499 Euro.

Wat je hiervoor krijgt: online kennismakingsbijeenkomst, 3 blokken van 4 dagen, de integratiedag, een rijk online programma en alle vegetarische of veganistische maaltijden en verblijf op een meerpersoonskamer. Tegen een vergoeding (25 Euro) kun je de avond van te voren al aankomen. Een eenpersoonskamer is mogelijk tegen een meerprijs (20 Euro per nacht). Voor sommige diëten betaal je een klein extra bedrag aan de kok.

Aanmelden
Doe een aanbetaling in de ticketshop. Als je niet level 1 hebt gedaan, maar wel elders ruime tantra-ervaring hebt opgedaan en je wilt graag meedoen, stuur Wendy dan een mail voor de voorwaarden: wendy@blissyourbody.nl

Factuur
Wil je een factuur ontvangen, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf? Zorg dan dat je bij de aanschaf van een ticket de juiste gegevens invult. Na afloop van de online kennismakingsbijeenkomst kun je bij de ticketshop Hipsy een factuur aanvragen. Als je in twee keer betaalt, zijn dat mogelijk twee facturen. Op de factuur zal staan ‘Intensive Training level 2’.

Commitment
Voor level 2 vragen we een commitment van je:

 • Je bent bereid om na ieder blok een reflectieverslag te schrijven.
 • Je staat open voor het opbouwen of voorzetten van een sadhana (dagelijkse meditatiebeoefening).
 • Je maakt gebruik van het bijbehorende online programma met diverse achtergrondinformatie.
 • Je hebt de intentie om aan minimaal twee intervisiebijeenkomsten (tussen de blokken door) mee te doen.
 • Je staat open voor contact met een vast maatje tussen de blokken door.
 • Je staat open voor het delen van een talent van jezelf met de groep.

Testimonials
Hieronder vind je enkele reacties van mensen die level 2 eerder deden.

Wendy weet samen met haar team een ontzettend veilige setting te creëren, waar we door middel van een divers programma helemaal de diepte in mochten zakken. Ik ben zowel individueel als in de groep door een prachtig proces heen begeleid. Ik had geen betere plek kunnen wensen om deze tantrareis te verdiepen.
100% recommended!

Deelnemer level 2 in 2023

Tantra bij Bliss geeft je de mogelijkheid om met jezelf in contact te komen en van daaruit prachtige verbindingen te ervaren met anderen. Level 1 en 2 hebben mij geholpen om pijnlijke stukken aan te kijken, te verwerken en te delen met anderen. Vreugdevolle momenten en pijnlijke momenten konden er allemaal zijn. Het heeft me veel geholpen om diepe liefde te kunnen ervaren.
Deelnemer level 2 in 2023

Dit is een prachtig programma voor als je echt verder wilt met tantra. De training is heel pragmatisch binnen een duidelijk theoretisch kader.
Wendy en haar team hebben mij echt geholpen om oude patronen los te laten en stappen te zetten richting een lichter en liefdevol leven
Klaas – deelnemer level 2 in 2023

Level 1 en level 2 achter elkaar volgen heeft voor mij geleid tot een jaar met diepe inzichten. Mijn eindpresentatie bij level 2 gaf ruimte om alles samen te vatten wat ik heb losgelaten en aangekeken en waar ik me dieper bewust van ben geworden. Wat een groei. Moskha is het woord dat ik hieraan zou koppelen: bevrijding!
Deelnemer level 2 in 2023

Of wat Wendy aanbiedt iets voor jou is, kan ik niet voor je zeggen of aanraden. Dat zul je zelf moeten voelen.
Ik kan wel zeggen dat het met veel zorg, ervaring en integriteit wordt gegeven en de potentie heeft om veranderingen in jezelf en leven teweeg te brengen.
Deelnemer level 2 in 2023

Voor mij zijn level 1 & 2 echt life changing geweest. Wat een transformatie! Waarbij mijn oude en nieuwe leven mooi door elkaar heen bewegen en me nog meer vrije bewegingsruimte geven. Ik heb in alle veiligheid mogen ontdekken en mezelf laten verwonderen.
Corina – deelnemer level 2 in 2021/2022

Level 2 heeft me geholpen om mijn schaduw-kanten en mijn licht nog helderder te zien en te ervaren. Ik heb mijn destructieve patronen en conditioneringen spelenderwijs en in liefde mogen aankijken. Ik heb de grootsheid en kracht mogen ervaren van mijn vrouwelijkheid en ik heb de innerlijke wijsheid zowel in mijn dans als in de stilte mogen ontmoeten.
Deelnemer level 2 in 2021/2022

In level 2 heb ik nog meer een beeld gekregen van wat tantra me te bieden heeft. Welke aspecten bij me passen en welke minder. De kundige begeleiding van Wendy en haar team boden hierbij een veilige bedding. Wendy weet wat ze doet, is enthousiast en integer. Wat ik vooral meeneem zijn de wat subtielere meditaties en oefeningen. In het bijzonder het sterfritueel wat me diep geraakt heeft en inzicht gaf. Ook de verbinding met de groep neem ik mee. Ik heb mogen ervaren dat deze verbinding, ondanks triggers en gevoelens van afgescheidenheid die er soms ook waren, toch aanwezig is.
Deelnemer level 2 in 2023

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.