Individuele sessies

Wil jij uit je hoofd komen en meer in je lijf zakken? Wil je de effecten van de-armouring ervaren? Of wil je je (verder) openen op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit en ontdekken wat tantra voor je kan betekenen?

Een reeks van individuele sessies kan je meer helderheid, ontspanning, bewustzijn en heling van oude pijnstukken opleveren. In een één-op-één sessie is er alle tijd voor jouw eigen proces en vragen, wat een mooie aanvulling kan zijn op het beleven van tantra in groepsverband.

Vormen van individuele begeleiding
Hieronder vind je een beschrijving van de drie vormen van sessies die ik bied. Ik geef maximaal twee sessies op een dag zodat ik alle tijd en aandacht voor jou en je proces kan hebben.

1. De-armouring

Een de-armouringsessie bestaat uit een combinatie van stevige en zachte aanraking en massage, waarbij ik je door middel van mijn aanraking uitnodig om diep in je lichaam te zakken en contact te maken met de plekken in je lichaam waar je spanning vasthoudt. Ik zorg daarbij voor een druk die voor jou goed werkt. Via de aanraking en in combinatie met een diepe ademhaling mag je helemaal aanwezig zijn bij de spanningsplekken in je (fysieke/emotionele/energetisch) lichaam. Zo kan er spanning vrijkomen en kan je levensenergie meer en meer gaan stromen.

Een de-armouringsessie kan zowel op de kleren als direct op de huid gegeven worden, waarbij je je ondergoed kunt aanhouden (BH bij voorkeur wel uit). Voorafgaande aan een sessie vul je een vragenlijst in over je wensen, verwachtingen en gezondheid. We starten iedere sessie met een gesprekje en een korte meditatie.

Eén de-armouringsessie geeft over het algemeen een ‘gezakt’ en ontspannen gevoel, al dan niet in combinatie met (meer) energie voelen stromen. Voor het daadwerkelijk loslaten van structurele spanningen in je lichaam is een reeks van minimaal 3 sessies aan te bevelen. Binnen een langer traject is er ook de mogelijkheid tot het specifieker werken in het intieme bekkengebied.

Kosten eerste sessie: € 90 (1,5 uur sessie, 2 uur in totaal aanwezig), vervolgsessies tussen de 110 en 150 Euro, afhankelijk van het aantal sessies en de duur (1,5 tot 2,5 uur) ervan. Voordat je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Wil je lezen wat mijn visie op de-armourings is? Dat kan in deze blog.
Ontvang je liever de-armouringsessies van een man? Dan raad ik mijn partner Remi van Bright Inner Body aan.

Bij hoge bloeddruk en zwangerschap raad ik de-armouring af.

2. Bekkenontspanning voor vrouwen
Bij deze sessie combineer ik yoga-oefeningen, zachte aanraking, stevige aanraking en rek- en strekoefeningen uit de tai yoga massage. De focus ligt hierbij op de benen, heupen en het bekkengebied, hoewel ik voor de balans ook andere delen van je lichaam aanraak. Het effect van deze sessie is een diepe ontspanning al dan niet in combinatie met meer energie voelen stromen in het bekkengebied. Je ontvangt de sessie met kleren aan (bij voorkeur legging/joggingbroek en t-shirt). Bij hoge bloeddruk en zwangerschap geef ik deze sessie niet.
Kosten: € 80 (tijdelijke aanbieding). Dit is voor een sessie van ongeveer 1 1/4 uur, inclusief voorgesprekje.
Voordat je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

3. Lichaamsgerichte coaching
Deze vorm van begeleiding is geschikt als je meer in je lichaam wilt zakken, maar ook tantra in bredere zin wilt ontdekken. Ook als je een specifieke vraag hebt op het gebied van intimiteit, kan ik je mogelijk van dienst zijn. Onderdelen van deze sessies kunnen zijn: meditatie, lichaamswerk, ademwerk, visualisaties, zachte aanraking en de-armouring.
Mijn sessies zijn praktisch, ervaringsgericht en liefdevol maar niet erotisch van aard. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die via het lichaam (willen) voelen en leren en die weer het gevoel willen hebben dat ze léven.

Als we elkaar nog niet kennen, start een traject met een intakegesprek van een uur. Dit kost € 60. Hierin doen we gelijk ook al een ervaringsgerichte oefening, waarbij je op een laagdrempelige manier kunt ervaren hoe ik werk. De kosten van de sessies zelf liggen tussen de € 80 en € 150. Dit is afhankelijk van de duur (1,5 tot 2,5 uur) en de inhoud van de sessie. Voordat je de eerste keer komt, ga ik er vanuit dat je mijn Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Wie ben ik?
Ik bewandel intussen zo’n 12 jaar het tantrapad. Sinds 2010 begeleid ik mensen in hun proces vanuit de tantravisie, zowel in workshops als in individuele sessies. Ik heb zelf een uitgebreid proces in tantra doorgemaakt en vele trainingen en opleidingen gevolgd, waardoor ik meer in mijn lijf ben gaan voelen, zachter ben geworden, een dieper contact met anderen kan aangaan en meer ben gaan genieten van seksualiteit. Ook heb ik inzicht gekregen in oude, beperkende patronen en kan ik deze steeds meer achter me laten. Ik heb intussen 11 jaar een tantrische relatie met Remi en heb drie kinderen (14, 16, 18 jaar). Hier vind je een paar recensies over mijn sessies en hier vind je meer informatie over alle trainingen en opleidingen die ik zelf op het gebied van tantra heb gevolgd en nog steeds volg.

Contact
wendy@blissyourbody.nl of 06-41601126 (ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur).

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de agenda en regelmatig een tantra-meditatie om thuis te doen.
Iedere 10e aanmelding ontvangt een kortingsbon voor een workshop.