Het team van Bliss Your Body

Het team van Bliss Your Body bestaat uit een aantal vaste begeleiders en assistenten. De begeleiders werken allemaal vanuit dezelfde ervaringsgerichte en down-to-earth Bliss-traditie. Daarnaast brengt iedereen natuurlijk zijn of haar eigen unieke kwaliteiten mee.

Het vaste Bliss-team bestaat momenteel uit Wendy Doeleman, Jet Biesboer, Hein van Heck, Joost Gerrits, Martje Heerkens, Fred Heijnen, Charlotte Mackay, Corina van den Hurk en Bente Erkelens.

Femke Saher, Marije Klumpes en Floris Alberse geven als gastdocenten workshops en cursussen voor Bliss. We hebben tevens een uitgebreide pool van mensen die regelmatig bij events assisteren.

Maak hieronder kennis met de begeleiders die je bij Bliss kunt tegenkomen. Deze informatie wordt de komende tijd nog aangevuld.

Wendy Doeleman (1970)

 

Oprichter en begeleider

Wendy:
” In 2006 stapte ik voor het eerst een tantratretreat in en ja, het was gelijk raak. Ik voelde dat dit helemaal bij mij paste en volgde vervolgens nog vele andere trainingen in binnen- en buitenland. Na het verschijnen van mijn boek ‘Coole seks, relaxte liefde’ in 2010 begon ik zelf workshops te geven. Dit breidde zich uit tot ook langere cursussen en trainingen en intussen is Bliss een bloeiend bedrijf geworden, met ook verschillende andere begeleiders. Ik voel een grote passie en liefde om mensen kennis te laten maken met tantra en ze op dit prachtige pad te begeleiden.

Mijn stijl van begeleiden is dynamisch, licht en nuchter, met af en toe een vleugje humor. Ik krijg regelmatig terug dat mensen mijn stem prettig vinden en dat ze mijn aardsheid waarderen. Ik vind het belangrijk dat we binnen een veilige en vertrouwde setting werken en draag dat ook uit. Ik hou enorm van zowel het tantrapad als van het werken met groepen en hopelijk voel je dat als je mij bij Bliss tegenkomt.
Ben je nieuwsgierig, dan kun je hier nog wat meer lezen over mijn achtergrond in tantra, evenals een overzicht van opleidingen en trainingen die ik zoal heb gevolgd. “

Jet Biesboer (1978)

 

Begeleider en therapeut

Jet:
” In 2016 volgde ik mijn allereerste tantraretreat. Voor die tijd had ik al heel veel gedaan op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en voor mij bracht tantra alles wat ik ambieerde bij elkaar, zowel het emotionele, fysieke, energetische en spirituele aspect. Tantra had me gegrepen en stap voor stap ben ik doorgegroeid naar de rol van assistent en nu ook begeleider. Niet iets wat ik had bedacht toen ik in 2016 aan tantra begon, maar wat wel echt bij me past. Ik begeleid bij Bliss o.a. de Intensive level 1, de Tantric Journey en losse workshops.

In mijn begeleiding vind ik passie, zorgvuldigheid, plezier en een liefdevolle en duidelijke container belangrijke aspecten. Deelnemers geven terug dat ze zich graag overgeven aan de veilige en magische sfeer die ik met het team weet te creëren.
Ik geniet er intens van om de kracht van tantra uit te mogen dragen, zodat meer en meer mensen thuis kunnen komen bij zichzelf en het leven ten volste mogen ervaren.
Naast het begeleiden van groepen bij Bliss bied ik via mijn eigen coachingspraktijk individuele begeleiding en therapie aan. “

Martje Heerkens (1991)

 

Begeleider

Martje:
“Al zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door het mysterie van mens-zijn. Hoe we worden wie we zijn en hoe we ons kunnen verbinden met anderen. Ik ontdekte tantra in 2017. Door het zelfonderzoek via actief lichaamswerk, meditatie en het contact met anderen voelde dat als thuiskomen. Tantra brengt mij op een heerlijke plek in mezelf. Daar is het leven simpel, stromen gevoelens in alle kleuren en voel ik wat ik wil; in mijn werk, in mijn liefdesrelatie, in de opvoeding van mijn kinderen, in seksualiteit, in het leven.

Ik zie het als een mooie uitdaging om tantra te integreren in het dagelijks leven en daar biedt het gelukkig ook veel handvatten voor. Als begeleider neem ik je graag mee op reis naar hoe tantra ook jouw leven in alle facetten kan verrijken en verdiepen. Soms speels, soms serieus, soms nuchter, soms spiritueel, maar altijd met enthousiasme en vanuit mezelf. Als pedagoog heb ik affiniteit met het werken met jong-volwassenen, maar ook het werken met seksualiteit inspireert me, omdat dat een prachtige spiegel is van het leven. Ik begeleid bij Bliss het Tantra Drieluik voor 18-28 jarigen en de vrouwenactiviteiten rond seksualiteit. “

Bente Erkelens (1994)

 

Begeleider

Bente:
“ In 2016 kwam ik in aanraking met tantra en vrijwel meteen was er een volle ‘ja’ voelbaar voor dit pad. Sindsdien ben ik allerlei workshops en trainingen gaan volgen vanuit een grote passie voor de combinatie van het lichaamsgerichte werk en de spiritualiteit. In 2017 kwam ik al bij het team van Bliss, wat ik later ook weer losgelaten heb, om dan sinds dit jaar als gasttrainer terug te keren voor de workshops gericht op de Queer-doelgroep. Mocht je affiniteit hebben met deze doelgroep, dan ben je zeer welkom bij één van mijn workshops. Ook kun je kijken op de website van mijn eigen bedrijf Gendertotaal.

Wat mij karakteriseert, is een ware balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke en daarmee een duidelijke verbinding met spirit én aarde. Vanuit een warme, open en veilige setting nodig ik je uit om steeds meer in jezelf te zakken en dieper naar je kern te komen door te voelen en erkennen wat er werkelijk te ervaren is in het moment in jouw lichaam. Persoonlijk heeft tantra mij ontzettend veel gebracht in mijn leven, ik ga mezelf meer en meer belichamen en word er een vollediger mens van. Vandaar dat ik vanuit liefde meer mensen tantra wil laten ervaren. ”

Femke Saher (1978)

 

Begeleider

Femke:
“ Toen ik in 2012 mijn eerste workshop bij Bliss volgde, ging er een wereld voor me open. Tot die tijd leefde ik vooral vanuit mijn hoofd, voelde ik me afgescheiden van mijn lichaam en was ik me nauwelijks bewust van mijn eigen wensen, grenzen en verlangens. Ik ben me gaan verdiepen in tantra en heb me sindsdien steeds verder ontwikkeld op persoonlijk en spiritueel gebied. Sinds een aantal jaar begeleid ik bij Bliss de vrouwenworkshops en -cursussen over seksualiteit. Ik geniet er van om met een diverse groep vrouwen dit thema te onderzoeken en een veilige plek te creëren waarin ruimte is voor experiment.

Bezig zijn met het thema seksualiteit gaat voor mij over jezelf toestaan ten volste te mogen leven, te genieten en jezelf te durven laten zien.
Ik begeleid groepen op een aardse, liefdevolle en speelse manier met veel ruimte voor het opdoen van ervaringen en reflectie op het eigen proces. Vanuit mijn persoonlijke interesse en passie wil ik de kracht van tantra toegankelijk en toepasbaar maken voor zoveel mogelijk vrouwen. Naast mijn werk bij Bliss geef ik les aan jongeren en onderwijs-professionals, organiseer ik evenementen en werk ik als adviseur in de kunsteducatie. Daarnaast ben ik moeder van drie fantastische pubers. ”

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.