Het team van Bliss

Het team van Bliss Your Body bestaat uit een aantal vaste begeleiders en assistenten. De begeleiders werken allemaal vanuit dezelfde ervaringsgerichte en down-to-earth Bliss-traditie. Daarnaast brengt iedereen natuurlijk zijn of haar eigen unieke kwaliteiten mee.

Het team bestaat momenteel uit Wendy Doeleman, Jet Biesboer, Hein van Heck, Femke Saher, Joost Gerrits, Martje Heerkens, Fred Heijnen, Charlotte Mackay en Corina van den Hurk. Bente Erkelens en Marije Klumpes geven als gastdocenten (queer) workshops en cursussen voor Bliss. We hebben tevens een uitgebreide pool van mensen die regelmatig bij events assisteren.

Maak hieronder kennis met de begeleiders die je bij Bliss kunt tegenkomen. Deze informatie wordt de komende tijd nog aangevuld.

Wendy Doeleman (1970)

 

Oprichter en begeleider

Wendy vertelt:
” In 2006 deed ik mijn eerste tantratretreat en ja, het was gelijk raak. Ik voelde dat dit helemaal bij mij paste en ging vele trainingen in binnen- en buitenland volgen. Na het verschijnen van mijn boek ‘Coole seks, relaxte liefde’ in 2010 begon ik zelf workshops te geven. Dit breidde zich uit tot ook langere cursussen en trainingen en intussen is Bliss een bloeiend bedrijf geworden, met ook verschillende andere begeleiders.
Ik voel een grote passie en liefde om mensen kennis te laten maken met tantra en ze op dit prachtige pad te begeleiden. 

Mijn stijl van begeleiden is dynamisch, licht en nuchter, met af en toe een vleugje humor. Ik krijg regelmatig terug dat mensen mijn stem prettig vinden en dat ze mijn aardsheid waarderen. Ik vind het belangrijk dat we binnen een veilige en vertrouwde setting werken en draag dat ook uit. Ik hou enorm van zowel het tantrapad als van het werken met groepen en hopelijk voel je dat als je mij bij Bliss tegenkomt.
Ben je nieuwsgierig, dan kun je hier nog wat meer lezen over mijn achtergrond in tantra, evenals een overzicht van opleidingen en trainingen die ik zoal heb gevolgd. “

Jet Biesboer (1978)

 

Begeleider en therapeut

Jet vertelt:
” In 2016 volgde ik mijn allereerste tantraretreat. Voor die tijd had ik al heel veel gedaan op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en voor mij bracht tantra alles wat ik ambieerde bij elkaar, zowel het emotionele, fysieke, energetische en spirituele aspect. Tantra had me gegrepen en stap voor stap ben ik doorgegroeid naar de rol van assistent en nu ook begeleider bij Bliss. Niet iets wat ik had bedacht toen ik in 2016 aan tantra begon. Wat ik echter voel is dat dit zo bij me past.

In mijn begeleiding vind ik passie, zorgvuldigheid, plezier en een liefdevolle en duidelijke container belangrijke aspecten. Deelnemers geven terug dat ze zich graag overgeven aan de veilige en magische sfeer die ik met het team weet te creëren. Ik geniet er intens van om de kracht van tantra uit te mogen dragen, zodat meer en meer mensen thuis kunnen komen bij zichzelf en het leven ten volste mogen ervaren. Naast het begeleiden van groepen bij Bliss bied ik via mijn eigen coachingspraktijk individuele begeleiding en therapie aan. “

Fred Heijnen (1986)

 

Begeleider

Fred vertelt:
“ In 2019 ben ik in aanraking gekomen met tantra. Dit was in mijn boeddhistische meditatiegroep waar Wendy een laagdrempelige workshop kwam geven. Dit heeft toen een zaadje geplant om dit pad verder te onderzoeken. Ik kon indertijd merken dat ik zeer stevig zat in meditatie in een rustige omgeving, maar dat die stevigheid in de meer dynamische buitenwereld vervloog. Ik ben sindsdien intensief tantra gaan ervaren in workshops en trainingen om hierin te groeien en meer te kunnen spelen met de levensenergie in en om mij heen.

Als begeleider vind ik het belangrijk om een veilige ruimte te creëren waarin ontdekt en gespeeld mag worden. Om deelnemers niet alleen een fijne ervaring te bezorgen, maar ook bewust te laten worden op datgene wat in hen leeft.
Dit bewustzijn is voor mij een belangrijke eerste stap om alles in jezelf te kunnen omarmen en ook het leven te kunnen omarmen. Ik hou ervan om een groep mee te nemen in meditaties en de kracht van tantra te laten ervaren.”

Bente Erkelens (1994)

 

Begeleider

Bente vertelt:
“ In 2016 kwam ik in aanraking met tantra en vrijwel meteen was er een volle ‘ja’ voelbaar voor dit pad. Sindsdien ben ik allerlei workshops en trainingen gaan volgen vanuit een grote passie voor de combinatie van het lichaamsgerichte werk en de spiritualiteit. In 2017 kwam ik al bij het team van Bliss, wat ik later ook weer losgelaten heb, om dan sinds dit jaar als gasttrainer terug te keren voor de workshops gericht op de Queer-doelgroep. Mocht je affiniteit hebben met deze doelgroep, dan ben je zeer welkom bij één van mijn workshops. Ook kun je kijken op de website van mijn eigen bedrijf Gendertotaal.

Wat mij karakteriseert, is een ware balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke en daarmee een duidelijke verbinding met spirit én aarde. Vanuit een warme, open en veilige setting nodig ik je uit om steeds meer in jezelf te zakken en dieper naar je kern te komen door te voelen en erkennen wat er werkelijk te ervaren is in het moment in jouw lichaam. Persoonlijk heeft tantra mij ontzettend veel gebracht in mijn leven, ik ga mezelf meer en meer belichamen en word er een vollediger mens van. Vandaar dat ik vanuit liefde meer mensen tantra wil laten ervaren. ”

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt gratis het Shiva Shakti Spel, waarin je kennismaakt met allerlei actieve meditaties!

Dank je wel! Check je mailbox om je aanmelding te bevestigen.